BOCANCI ȘI GHETE DRUMEȚIE BĂRBAȚI (219 Produse)

Cum arată bocancii și ghetele de drumeție perfecte pentru tine? Dacă îți dorești un model care să combine impermeabilitatea materialului exterior, cu confortul termic și respirabilitatea de la interior, ești pe pagina potrivită! Decathlon ți-a pregătit o colecție variată de bocanci și ghete de drumeție pentru bărbați. Mixul de materiale și designul funcțional îți permit să te bucuri de încălțămintea de drumeție în orice anotimp. Indiferent de modelul preferat, eficiența și confortul oferit de încălțămintea de drumeție pentru bărbați și bocancii de trekking este mereu la cele mai înalte standarde. Vrei să cucerești un nou traseu și să te bucuri de timpul petrecut în mijlocul naturii? Alege un echipament care să țină pasul cu tine și începe cu încălțămintea drumeție și trekking pentru bărbați de la Decathlon!

Cum să alegi
Cum alegem încălțămintea potrivită pentru drumeție sau trekking?
Pret In Scadere
Reduceri
Încălțăminte Impermeabilă din piele Fire Venture Bărbați
49999 RON -40%
29999 RON
*De la ‪24.07.2023‬, în limita stocului disponibil
COLUMBIA

Încălțăminte Impermeabilă din piele Fire Venture Bărbați

(48)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Reduceri
Bocanci Impermeabili Trekking la munte OFFTRAIL MT V2 VIBRAM® Bărbați
69999 RON -24%
52999 RON
*De la ‪29.10.2022‬, în limita stocului disponibil
FORCLAZ

Bocanci Impermeabili Trekking la munte OFFTRAIL MT V2 VIBRAM® Bărbați

(65)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Reduceri
Ghete Multisport Barbati X ULTRA 4 MID Gore-Tex Negru
89900 RON -10%
80900 RON
* De la 11.09.2023, în limita stocului disponibil
SALOMON

Ghete Multisport Barbati X ULTRA 4 MID Gore-Tex Negru

Reduceri
Pantofi de drumetie Wildone Tigertooth - nisip barbati
61900 RON -20%
49500 RON
* De la 16.08.2023, în limita stocului disponibil
COLUMBIA

Pantofi de drumetie Wildone Tigertooth - nisip barbati

4.3/5 Pe baza a 18469 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI BOCANCII ȘI GHETELE DE TREKKING PENTRU BĂRBAȚI?


Ai planificat o nouă escapadă la munte? Atunci trebuie să te asiguri că încălțămintea ta este pregătită pentru un nou traseu! Mizează pe confortul și protecția oferită de bocancii de drumeție pentru bărbați de la Decathlon. Disponibili într-o colecție diversificată de modele, culori și mărimi, încălțămintea de drumeție este esențială pentru plimbările liniștite în inima naturii. Dar cum alegi bocanci de munte potriviți pentru bărbați ca să te asiguri că sunt pe măsura așteptărilor tale?

Iată la ce trebuie să fii atent când alegi bocancii de trekking pentru bărbați:

  • - Stabilește tipul de teren pe care vrei să îl parcurgi;
  • - Alege încălțăminte de trekking care să îndeplinească toate funcțiile de care ai nevoie: respirabilitate, confort termic, impermeabilitate, încălțare ușoară;
  • - Alege bocanci de drumeție pentru bărbați în funcție de anotimp și condițiile meteorologice;
  • - Probează întotdeauna încălțămintea de drumeție înainte de a porni pe traseu;
  • - Poartă șosetele potrivite pentru trekking care să asigure atât confort termic, cât și respirabilitatea piciorului;
  • - Leagă șireturile bocancilor de drumeție pentru bărbați, astfel încât încălțămintea să se așeze cât mai bine pe picior;
  • - Călcâiul nu trebuie să atingă marginea pantofului în poziția de urcare, iar vârful degetelor nu trebuie să atingă vârful ghetelor în timpul coborârii.

Dacă bocancii de drumeție pentru bărbați pe care i-ai ales de la Decathlon bifează toate aceste criterii, ai făcut o alegere bună și ești pregătit pentru o nouă aventură. Pornește pe traseu încrezător și pregătit să treci cu bine peste orice provocare!


GHETE DRUMEȚIE PENTRU BĂRBAȚI PENTRU FIECARE ANOTIMP


Indiferent de sezon și anotimp, încălțămintea de drumeție adecvată pentru bărbați face diferența dintre o experiență frumoasă și una mai puțin plăcută. De ce să pornești pe traseu nepregătit când ai la dispoziție o întreagă colecție Decathlon de bocanci de drumeție pentru bărbați? Tot ce trebuie să faci este să alegi ghetele de trekking potrivite pentru fiecare sezon și ești cu un pas mai aproape de o drumeție reușită și confortabilă. Încălțămintea de drumeție pe care o porți influențează experiența trăită în natură. De aceea, îți recomandăm să alegi întotdeauna bocancii de trekking potriviți în funcție de anotimp și condițiile meteorologice. Pentru drumețiile în sezonul cald, primăvara și vara, îți recomandăm să pui accent pe bocanci de munte pentru bărbați care favorizează respirabilitatea piciorului și evacuarea transpirației. În plus, trebuie să alegi încălțăminte de drumeție cu un strat exterior impermeabil, rezistent în condiții de ploaie ușoară. Talpa trebuie să fie aderentă și întotdeauna aleasă în funcție de suprafață și teren pentru a evita accidentările. De exemplu, pentru traseele stâncoase, în urcare, talpa are rol de susținere și stabilitate la fiecare pas.

Când vrei să te aventurezi pe un nou traseu, dar sezonul rece își face simțită prezența, este momentul să adaptezi încălțămintea de drumeție la noul anotimp. Toamna și iarna precipitațiile sunt mai frecvente și abundente. De aceea, dacă urmează să pornești pe un traseu de drumeție, trebuie să alegi bocanci de drumeție impermeabili, cu o căptușeală călduroasă pentru confort termic și o talpă cu striații și crampoane pentru a înainte ușor pe suprafețe umede sau alunecoase. Îți recomandăm să încerci încălțămintea de drumeție pentru bărbați cu talpă Snowcontact de la Decathlon, special concepută pentru drumeții pe zăpadă. Ești pasionat de drumeții și îți place să descoperi un traseu nou în fiecare sezon? Asigură-ți confortul optim și siguranța cu încălțămintea de drumeție pentru bărbați de la Decathlon, cu caracteristici și funcții adaptate pentru fiecare anotimp.


Oferă bucuria de a face sport