Încălțăminte Drumeție în natură NH150 Fresh Gri Bărbați

19999 LEI

Produs conceput pentru drumeție în natură sau pe drumuri de țară, pe vreme caldă (nivel începător).

Încălțăminte confortabilă, care asigură protecție și aderență în timpul drumeției. Ideală pentru drumețiile în natură, pe timp de vară.

Culoare: Gri cositor
Mărime: Ghid de mărimi
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Confort

Spumă moale la călcâi. Branț de 5 mm.

Respirabilitate

Fața din mesh asigură respirabilitate.

Amortizare

Talpă intermediară din spumă EVA. Grosimea tălpii protejează de pietre.

Rezistența la frecare

Protecție pietre fără cusături, în vârf, pentru a rezista la abraziune.

Aderență

Structura tălpii și modul de concepere al acesteia optimizează aderența.

Lejeritate

Cântărește 310 g x 2 la mărimea 43.

Informații tehnice

Talpa asigură aderență excelentă pe drumurile de țară

Designul tălpii a fost supus la numeroase teste în laboratoarele noastre. Cauciucul special folosit asigură aderență și stabilitate. Deoarece nevoile variază, căutăm în mod sistematic să facem cele mai bune alegeri pentru drumeții pe drumurile de țară, cum ar fi traseele forestiere.

Acest model este special conceput pentru drumeție în natură.

ncălțăminte concepută pentru drumeție în natură sau pe drumuri de țară. Noi selectăm materialele folosite pentru talpa și fața încălțămintei, iar apoi le testăm pentru a ne asigura că sunt potrivite pentru drumeția în natură (precum pe un drum forestier sau în parc) sau traseele cu zone tari și stâncoase (precum traseele de coastă). Utilizarea pe asfalt grăbește uzura tălpii și provoacă disconfort. A nu se folosi pentru drumeție la munte.

Testat în laborator

Testele de laborator verifică următoarele aspecte: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată). Testele ne ajută să validăm calitatea produselor noastre și să prevenim uzura prematură a încălțămintei de drumeție.

Alege corect mărimea încălțămintei de drumeție

Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Încercați mai multe modele, chiar mai multe mărimi dacă este nevoie. Verificați dacă vă deranjează la:
Evitați punctele de compresie la încercare. Nu ezitaţi să mergeţi prin magazin. Utilizaţi încălţămintea în mod progresiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului dumneavoastră.

Cum alegem materialul din care să fie concepute șosetele de drumeție?

Umiditatea trebuie gestionată eficient în timpul drumeției. Transpiraţia este deseori inevitabilă. Dacă încălțămintea este respirantă, va permite evacuarea transpirației: De aceea, trebuie să alegeți șosete ușoare și respirante. Dacă încălțămintea este impermeabilă, acestea trebuie să absoarbă transpirația și să o îndepărteze de picior.

Ce șosete sunt potrivite pentru încălțămintea NH150 Fresh?

Încălțăminte confortabilă, care se poate purta cu sau fără șosete. Se recomandă purtarea de șosete din poliamidă, fără bumbac. Poliamida este recunoscută pentru capacitățile sale de evacuare a transpirației. Prin urmare, când transpirați, șosetele din poliamidă evacuează transpirația. De asemenea, încălțămintea evacuează transpirația spre exterior, datorită materialului din mesh ventilat. Recomandăm șosetele Newfeel WS500 Fresh.

Garanție

Garanție 2 ani.
Promisiunea noastră? Să creăm produse rezistente, adaptate pentru drumeție în natură.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 50% EVA, 50% Cauciuc Butadien Exterior din 50% Poliester, 50% Piele bovine Interior din 70% Poliester, 30% Poliuretan - fibre textile

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Restricții de utilizare

A nu se folosi pentru trekking la munte.

TESTE

Echipa noastră de concepere a dezvoltat această pereche de încălțăminte. Încălțămintea a fost testată și validată alături de alți practicanți, în timpul unei drumeții de o jumătate de zi, pe drum de țară, în sud-estul Chinei. Astfel, am identificat punctele de îmbunătățit, pentru ca produsul să fie adaptat drumețiilor pe vreme caldă.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Încălțăminte Drumeție în natură NH150 Fresh Gri Bărbați
Încălțăminte Drumeție în natură NH150 Fresh Gri Bărbați
Încălțăminte Drumeție în natură NH150 Fresh Gri Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri