Încălțăminte Drumeție în natură ARPENAZ 500 REVIVAL Kaki Bărbați

22999 LEI
8767618

Produs conceput pentru drumeție în natură. Încălțăminte tehnică, confortabilă și ușoară. Exterior din 70% piele.

Încălțămintea Arpenaz500 asigură aderență și amortizare datorită tălpii din cauciuc reciclat. Potrivită pentru trasee în pădure, pe litoral sau pe drumuri forestiere.

Culoare:

Maro kaki / Cărămiziu

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 229 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Amortizare

Talpă intermediară din spumă EVA care oferă amortizare și confort.

Aderență

Structura și designul tălpii favorizează aderența.

Confort

Branț din spumă EVA de 5 mm. Fără cusături în zona călcâiului.

STABILITATE

Designul tălpii și crampoanelor de 4 mm permit îndepărtarea ușoară a noroiului.

Rezistenţă

Întărituri în față și în spate, din cauciuc sintetic.

Informații tehnice

Protejare a mediului înconjurător

Pentru noua încălțăminte ARPENAZ500, materialele folosite pentru șireturi și căptușeală sunt reciclate. De asemenea, pentru talpă s-a folosit 30% material reciclat, dar momentan acest lucru nu este suficient pentru a obține certificare de concepere eco (22% din produs este conceput eco < 25% este procentul cerut). Dar, în viitor ne dorim ca talpa intermediară și întăriturile din cauciuc să fie dezvoltate într-un mod durabil, pentru ca încălțămintea să primească certificarea de concepere eco.

Rezistență

Testele de laborator verifică următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată). Testele ne ajută să validăm calitatea produselor noastre și să prevenim uzura prematură a încălțămintei de drumeție.

Confort

Încălțămintea oferă un confort foarte bun. Pentru a avea grijă de picioarele tale, încălțămintea este prevăzută cu talpă intermediară și branț din spumă EVA (Etilen-acetat de vinil), iar partea din zona gleznei integrează o spumă sintetică, pentru mai mult confort în timpul utilizării.

Talpă aderentă pentru drumeție în natură

Designul tălpii a fost supus la numeroase teste în laboratoarele noastre. Cauciucul special folosit asigură aderență și stabilitate. Căutăm sistematic să facem cele mai bune alegeri în conceperea încălțămintei, pentru a fi potriviți pentru traseele pe drumuri forestiere sau de la malul mării (teren de tip mineral). Utilizarea pe asfalt grăbește uzura tălpii și provoacă disconfort. A nu se folosi pentru drumeție la munte.

Ce tip de șosete se potrivesc încălțămintei ARPENAZ500?

Acest model de încălțăminte oferă un nivel redus de respirabilitate, insuficient pentru a evacua toată transpirația. Se recomandă alegerea șosetelor scurte sau mid Hike 100: conțin bumbac ce absoarbe transpirația, au material flaușat pe talpă, pentru a evacua transpirația. Sunt suficient de lungi pentru a proteja glezna de frecarea cu încălțămintea.
Este alegerea excelentă și pentru a evita apariția bășicilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 70% Piele, 20% Cauciuc, 10% Poliester (PES) reciclat Interior din 100% Poliester (PES) reciclat Talpă din 70% EVA, 30% Rubber - Recycled tire

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină. A nu se lăsa lângă o sursă de căldură.

Restricții de utilizare

A nu se folosi pe ploaie sau pe asfalt.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute Savoie. Aceasta reprezintă un adevărat loc de întâlnire între echipele de concepere și practicanții de sporturi outdoor. Produsele noastre nu au fost testate doar în laborator, ci și pe diferite terenuri de practică sportivă, în Haute-Savoie, pentru utilizare în natură, în pădure sau pe litoral.

Aprobat de

Produsele Quechua sunt testate în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri