KIPRUN

├Änc─âl╚Ť─âminte Alergare Trail Running XT8 Turcoaz Dam─â

39999 RON
Ref. : 8642814

Produs conceput pentru antrenamente ╚Öi competi╚Ťii de trail, pe distan╚Ťe de p├ón─â la 80 km, pe teren umed ╚Öi noroios.

Vrei s─â performezi, dar s─â te sim╚Ťi ╚Öi bine? ├Änc─âl╚Ť─âmintea asigur─â sus╚Ťinere, aderen╚Ť─â ╚Öi amortizare optim─â.

Culoare: Deep teal / Roz mușcată

 • 36 undefined
 • 37 Produs indisponibil online momentan
 • 37,5 Produs indisponibil online momentan
 • 38 undefined
 • 38,5 Produs indisponibil online momentan
 • 39 undefined
 • 39,5 Produs indisponibil online momentan
 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 42 undefined
+ 399 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Trac╚Ťiune

  Crampoane de 5 mm, cu spa╚Ťiu, ce asigur─â stabilitate.

  Amortizare

  Fuleu amortizat, datorit─â spumei EVA, exclusiv Kalensole.

  Sus╚Ťinere picior

  Asigur─â sus╚Ťinere, datorit─â ├«nt─âriturilor de pe ├«nc─âl╚Ť─âminte.

  Aderen╚Ť─â

  Cauciuc care nu alunec─â pe teren uscat sau umed.

  Confort

  Materiale respirante, spumă la călcâi și pe limbă.

  Adaptare la conforma╚Ťie

  Potrivit─â tuturor tipurilor de fuleu, datorit─â conceptului K-only.

  Informa╚Ťii tehnice

  Stabilitate? Aderen╚Ť─â? Am├óndou─â?

  ├Änc─âl╚Ť─âmintea asigur─â stabilitate pe teren alunecos (umed sau uscat). Aderen╚Ťa nu permite alunecarea pe teren neted (umed sau uscat).
  Datorit─â acestor caracteristici ╚Öi crampoanelor de 5 mm, ├«nc─âl╚Ť─âmintea este adaptat─â pentru trail. ╚śi datorit─â noului material din cauciuc mai aderent dec├ót la modelul precedent, talpa nu alunec─â pe teren alunecos.

  Spuma EVA Kalensole: ├«╚Ťi prezent─âm o amortizare adaptat─â.

  Kalensole este o spum─â EVA utilizat─â pentru talpa intermediar─â, doar pentru ├«nc─âl╚Ť─âmintea de alergare de la Decathlon. Compozi╚Ťie exclusiv─â, ce ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte amortizarea cu 34%, raportul de energie cu + 25% ╚Öi stabilitatea la varia╚Ťii de temperatur─â!

  ├Änc─âl╚Ť─âminte ce se adapteaz─â la orice tip de teren ╚Öi de fuleu

  K-Only este un concept ce apar╚Ťine exclusiv m─ârcii Kalenji, care permite ├«nc─âl╚Ť─âmintei noastre s─â se potriveasc─â tuturor tipurilor de fuleu, datorit─â spumei mai dense, situate sub primul os metatarsian.

  ├Änc─âl╚Ť─âminte ce asigur─â sus╚Ťinere.

  Pentru o distan╚Ť─â mare, ne dorim o ├«nc─âl╚Ť─âminte care s─â asigure stabilitate maxim─â! Din acest motiv am ad─âugat o band─â PU, cu mesh ├«n spate ╚Öi ├«n p─âr╚Ťile laterale. Rezultatul: c├ónd tragi de ╚Öireturi, ├«nc─âl╚Ť─âmintea se adapteaz─â pentru a asigura stabilitate.

  Designul ├«nc─âl╚Ť─âmintei XT8

  Pentru a asigura sus╚Ťinere, polivalen╚Ť─â ╚Öi aderen╚Ť─â, ├«nc─âl╚Ť─âmintea dispune de multe detalii: - buzunar special pe limb─â, pentru introducerea integral─â a ╚Öireturilor! - 570 g pentru m─ârimea 39, potrivit─â pentru o persoan─â cu o greutate de maximum 75 kg. - talp─â cu drop de 8 mm
  - pentru confort maxim - chiar și în trail - dispune de căptușeală pe tot interiorul.

  Produs testat pentru rezisten╚Ť─â

  Echipa noastr─â a ├«mbun─ât─â╚Ťit produsul pe baza opiniilor tale. Pentru a asigura mai mult─â aderen╚Ť─â, echipa noastr─â a conceput un cauciuc nou pentru talp─â.
  Produs testat timp de 6 luni de c─âtre practican╚Ťi de trail, ├«n condi╚Ťii reale de practic─â, pe orice tip de teren. Rezultatul: Pe l├óng─â stabilitate ╚Öi sus╚Ťinere, XT8 este partenerul ideal p├ón─â la 1 000 km!

  Ce m─ârime trebuie s─â aleg?

  Po╚Ťi alege ├«nc─âl╚Ť─âmintea de trail cu 1 m─ârime mai mare dec├ót por╚Ťi ├«n mod obi╚Önuit, pentru a te bucura de confort optim la cobor├óre, evit├ónd lovirea degetelor de la picioare. Recomand─âri: unghiile trebuie s─â fie t─âiate scurt ╚Öi, ├«nainte de fiecare cobor├óre, trebuie s─â verifici ca ╚Öireturile s─â fie suficient de bine str├ónse ├«nc├ót s─â ├«mpiedice alunecarea ├«n fa╚Ť─â a piciorului.

  Recomandări de achiziţionare

  Probeaz─â ├«nc─âl┼ú─âmintea cu ┼čosete pentru trail. Probeaz─â mai multe modele ╚Öi m─ârimi, dac─â este nevoie. Dou─â puncte de confort de verificat: orientarea v├órfului ┼či c─âlc├óiului la cobor├óre. Nu ezita s─â alergi pu╚Ťin ├«n magazin. Folose╚Öte ├«nc─âl┼ú─âmintea ├«n mod progesiv, ├«n timpul primelor curse de trail, pentru ca aceasta s─â se adapteze piciorului, ├«nainte de a m─âri distan╚Ťa.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Video

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Talp─â din 85% Acetat de etilen vinil, 15% Cauciuc sintetic Parte superioar─â din 60% Poliester, 40% Poliuretan Interior din 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita ├«ntr-un spa╚Ťiu uscat ╚Öi aerisit. Folose╚Öte o foaie de ziar, pentru a absorbi umiditatea ap─ârut─â dup─â antrenament.

  TESTE

  ├Änc─âl┼ú─âmintea a fost testat─â pe terenuri diferite. A fost apreciat─â pentru aderen┼ú─â, confort ┼či amortizare. De asemenea, a fost supus─â la multiple teste mecanice ├«n laborator.

  Aprobat de

  ├Änc─âl╚Ť─âminte a fost testat─â de mai mul╚Ťi practican╚Ťi de trail, ├«n diferite regiuni ╚Öi terenuri de practicare diferit─â: ├«n Nord ╚Öi pe trasele Coastei de Opal, pe traseele din Cantal ╚Öi v├órful Puy Mary, pe Masivul Mont-Blanc ╚Öi chiar pe traseele grele de pe insula La R├ęunion.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla manual. A nu se usca la usc─âtor..

  Opinii clien╚Ťi