QUECHUA

Ghete Mid Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH500 MOUNTAIN Damă

39999 RON
Ref. : 8802409

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă sau vreme rece. Ghete călduroase, impermeabile, aderente și concepute eco.

Ghetele sunt prevăzute cu o talpă snowcontact, care oferă aderență optimă pe toate tipurile de zăpadă. Călduroase, impermeabile datorită membranei, ideale pentru utilizarea cu rachete de zăpadă.

Culoare: Albastru negru / Deep teal / Verde turcoaz pal

 • 36 Produs indisponibil online momentan
 • 37 undefined
 • 38 undefined
 • 39 undefined
 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 42 undefined
+ 399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Temperatură de confort măsurată static: -4°C În activitate: - 13°C .

  Impermeabilitate

  Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

  Aderență

  Talpă SNOWCONTACT: talpă cu striații și materiale speciale.

  Tracțiune

  Asigură aderență pe zăpadă, datorită formei și înălțimii crampoanelor, de 5mm.

  Susținere picior

  Faţă mid cu cârlig de şireturi în partea de sus pentru susţinere optimă.

  Informații tehnice

  Încălţăminte impermeabilă şi călduroasă ce asigură susţinere bună pe zăpadă. Talpă Snowcontact.

  Am ales materiale călduroase și cu putere de izolare, pentru protecție optimă împotriva frigului și a zăpezii. Produsul a fost testat în laborator și pe teren, de către utilizatori reprezentativi. Am verificat deja care este temperatura de confort a ghetelor: -4°C static și -13°C în mișcare. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

  Cum mă protejează de condițiile exterioare?

  Dispun de membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este o peliculă foarte fină (de 5 până la 25 micrometri) aplicată pe fața interioară a materialului, pentru a împiedica pătrunderea apei, permițând în același timp apei să se evacueze. Bocanci călduroși, ce mențin pielea uscată. Talpa izolează de frig la contactul cu zăpada.

  Ghete respirante pentru confort termic optim

  Confortul termic reprezintă echilibrul între căldura oferită și respirabilitatea produsului. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig. Ghetele sunt adaptate pentru diferite niveluri de practică. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

  Cum verificăm că ghetele noastre sunt 100% impermeabile ?

  Impermeabilitatea cizmelor a fost testată în laborator, cizmele au fost scufundate în apă, simulând mersul. Am efectuat, de asemenea, și teste pe teren, pentru verificarea rezistenței în timp și a uzurii. Testele noastre verifică mai multe niveluri de impermeabilitate: Acest model a fost testat la până la 20 000 flexiuni, echivalentul a 40 km de mers.

  Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

  Stabilitatea încălțămintei este dată de forma și dispunerea crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Aderența îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
  Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

  Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

  Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de utilizare pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

  De ce este susținerea atât de importantă?

  Susținerea este esențială pentru a vă deplasa în siguranță. Susținerea evită alunecarea în timpul urcării sau la coborâre. Astfel, obosiți mai puțin, depunând mai puțin efort. Acest lucru este și mai important în timpul unei drumeții cu rachete de zăpadă.

  Bocancii pot fi folosiți pentru drumeție cu rachete de zăpadă?

  Ghete pot fi folosite atât pentru drumeții cu rachete de zăpadă, cât și fără. Fața mid și parazăpezile (separate sau incluse în pantalon) asigură protecție împotriva pătrunderii zăpezii. Ghetele sunt impermeabile și călduroase, asigură susținere, datorită rigidității, utilă mai ales la folosirea rachetelor.

  Acest produs rezistă unei utilizări consecvente?

  Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

  Ce șosete să alegeți pentru drumeție pe zăpadă?

  Pentru a vă alcătui corect echipamentul pentru drumețiile pe zăpadă, vă recomandăm să țineți cont de:
  Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
  Respirabilitate: alegeți șosetele în funcție de intensitatea practicării. Lungime: adaptați lungimea șosetelor la înălțimea ghetelor.

  Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale încălțămintei?

  Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

  Cum se usucă interiorul ghetelor?

  Atunci când sunt folosite, ghetele se pot încărca cu umezeală (condens și transpirație).
  Dacă ghetele sunt foarte umede, se recomandă scoaterea branțului, umplerea acesteia cu hârtie mototolită și schimbarea regulată a acesteia. Hârtia va reduce umiditatea și va accelera uscarea. A nu se apropia niciodată ghetele de o sursă de căldură, dar a se pune într-un loc călduros, uscat și ventilat.

  Ideali pentru drumeție pe vreme rece!

  Produsul face parte din gama SH500. Gama SH500 cuprinde: pantalon, polar, ghete SH520 și rachete de zăpadă. Nu uitați să includeți și rucsacul în echipamentul obligatoriu pentru o drumeție pe zăpadă!

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  36 : 0.806 kg
  37 : 0.842 kg
  38 : 0.852 kg
  39 : 0.878 kg
  40 : 0.92 kg
  41 : 0.97 kg
  42 : 0.986 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Parte superioară din 40% Poliester, 30% Poliuretan, 30% Poliester Talpă din 60% Cauciuc sintetic, 40% Poliuretan Interior din 60% Poliester, 40% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

  TESTE

  Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și propriile tehnologii: Conformație (în special datorită analizei 3D);
  Științele mișcării;
  Confort termic (cu patru camere climatice);
  Științe comportamentale și senzoriale.
  Noi testăm în special rezistența cusăturilor, lipirea, toxicologia, rezistența la razele UV și abraziunea.

  Aprobat de

  Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.Inginerul nostru de testare pe teren și un grup de utilizatori testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

  Recomandări de întreținere

  A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri