Cizme și ghete de iarnă pentru damă (39 Produse)

Ești pregătită de o nouă aventură pe munte? Frigul și zăpada nu trebuie să-ți stea în cale atunci când ai perechea potrivită de ghete de damă pentru iarnă în picioare. La Decathlon găsești modele călduroase și rezistente, care îți vor face fiecare pas în noile tale ghete de iarnă mai sigur și stabil. Te-a prins ninsoarea pe vârf de munte? În perechile impermeabile de cizme pentru iarnă de damă vei fi complet protejată de umezeală pentru un confort cât mai ridicat. Tu ce zonă montană alegi să explorezi iarna asta?

Cum să alegi
DRUMEȚIE PE ZĂPADĂ: CIZME SAU BOCANCI?
Bocanci 3 Anotimpuri Alpinism Light Albastru Bărbaţi
94999 RON -31%
64999 RON
*De la ‪24.07.2023‬, în limita stocului disponibil
SIMOND

Bocanci 3 Anotimpuri Alpinism Light Albastru Bărbaţi

(25)
Livrare estimată: 2 zile
Ghete femei Kappa Dixton, Alb
22299 RON
KAPPA

Ghete femei Kappa Dixton, Alb

Reduceri
Ghete femei Skechers ShindigsCool Out, Maro
34599 RON -4%
33099 RON
*De la 26.09.2023 până la 25.12.2023
SKECHERS

Ghete femei Skechers ShindigsCool Out, Maro

Bocanci ALPINISM Albastru
89999 RON
SIMOND

Bocanci ALPINISM Albastru

(59)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Reduceri
Bocanci de drumetie Yukon Lady - maro femei
1.79900 RON -20%
1.43900 RON
* De la 16.08.2023, în limita stocului disponibil
HANWAG

Bocanci de drumetie Yukon Lady - maro femei

Pantofi Grid Gv Mm 7 Black/Red
75890 RON
ASOLO

Pantofi Grid Gv Mm 7 Black/Red

Bocanci Elbrus Gv Ml 6 Lime/Mimosa
1.51790 RON
ASOLO

Bocanci Elbrus Gv Ml 6 Lime/Mimosa

Bocanci Tahoe Gtx Ml 40 Black/Celadon
87990 RON
ASOLO

Bocanci Tahoe Gtx Ml 40 Black/Celadon

4.5/5 Pe baza a 4017 Opinii exprimate online și în magazine

GHETE DE DAMĂ PENTRU IARNĂ: CUM ALEGI PERECHEA POTRIVITĂ PENTRU MUNTE?


Tu pentru ce fel de încălțăminte de iarnă optezi de obicei? Pui preț pe utilitate sau mai degrabă pe aspectul fizic? Poate că pentru drumuri scurte la mașină sau prin oraș sunt potrivite acele ghete din piele, care dau o notă de eleganță ținutei. Dar când vine vorba de cea mai bună încălțăminte pentru drumeție și trekking, utilitatea este cea care primează. Iată câteva criterii de care să ții cont atunci când îți alegi o pereche nouă de cizme pentru iarnă, ca să te simți confortabil și protejată în expedițiile tale pe munte.


DE CE CRITERII SĂ ȚII CONT ATUNCI CÂND ALEGI GHETE DE MUNTE?


  • - Confortul termic. Ca să te bucuri în voie de traseul de munte, ai nevoie de o pereche de ghete care să-ți țină de cald. Asigură-te că încălțămintea rezistă la temperaturi foarte scăzute, de până la – 20 grade Celsius. Deși există mai multe funcționalități care contribuie la un confort termic crescut, calitatea materialului și căptușeala sunt cele mai importante. Poate ai fi tentată să alegi o pereche de ghete de iarnă pentru damă cu un strat gros de blană, dar gândește-te cât de incomod s-ar simți acestea când mergi pentru perioade lungi de timp. Încălțămintea special concepută pentru iarnă are o căptușeală cu izolare termică eficientă, dar comodă în deplasare. Dacă ești o persoană foarte friguroasă, poți alege o pereche de cizme înalte, care îți protejează o parte mai mare din picior.

  • - Talpa aderentă. Ultimul lucru de care ai nevoie este să aluneci pe o porțiune cu gheață de pe traseu și să riști o căzătură gravă. În drumul tău vei da de suprafețe alunecoase, cu apă, gheață sau zăpadă, așa că ai nevoie de ghete cu o talpă aderentă, cu striații proeminente. Colecția de ghete de iarnă pentru damă de la Decathlon au talpa și striațiile îmbunătățite pentru un maximum de aderență și confort, indiferent de terenul pe care pășești.

  • - Impermeabilitatea. Ca pielea să rămână uscată, ghetele trebuie să fie impermeabile. De obicei, se aplică o peliculă foarte subțire pe suprafața ghetelor pentru a împiedica pătrunderea apei, dar care să permită, în același timp, evacuarea transpirației.

  • - Înălțimea ghetelor. Majoritatea ghetelor de iarnă sunt împărțite în 3 categorii mari – ghete înalte, mid și scunde. Ghetele înalte oferă o stabilitate mai mare pentru gleznă și te protejează împotriva entorselor sau luxațiilor. În schimb, acest tip de ghete sunt ușor mai incomode și acordă o libertate mai mică de mișcare. Ghetele joase oferă cea mai mare lejeritate, însă și cea mai scăzută protecție pentru gleznă. Specialiștii le recomandă pentru plimbările mai scurte, pe terenuri netede. Ghetele de înălțime intermediară oferă un compromis între celelalte două tipuri: confort și protecție medii.

  • - Nivelul de confort. Dacă intenționezi să mergi pe distanțe mai lungi, prin zăpadă, asigură-te că materialul este unul suficient de rigid cât să-ți țină piciorul stabil, dar destul de comod ca să te simți bine. Mărimea este foarte importantă. Evită să alegi o pereche mai mare de ghete, pentru că vei risca să intre zăpadă sau umezeală în interior, sau o pereche prea mică, pentru că nu vei mai avea spațiu pentru șosete.

    Chiar dacă utilitatea este cea care primează, în categoria de cizme și ghete de iarnă pentru femei de la Decathlon găsești modele de mai multe culori și stiluri, ca să fii protejată și să arăți și bine în același timp. Tu le-ai descoperit pe toate?


  • Oferă bucuria de a face sport