QUECHUA

Ghete Mid Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH100 Negru Damă

14999 RON
Ref. : 8367538

Produs conceput pentru drumeţie pe zăpadă sau pe vreme rece, practicare ocazională. Ideal pentru zăpadă bătătorită.

Încălțăminte călduroasă impermeabilă cu o talpă Snowcontact din cauciuc, pentru a garanta o aderență mai bună. În timpul drumețiilor tale pe munte pe zăpadă bătătorită, vei avea parte de confort.

Culoare: Negru / Gri granit

 • 36 undefined
 • 37 undefined
 • 38 undefined
 • 39 undefined
 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 42 Produs indisponibil online momentan
 • 43 Produs indisponibil online momentan
+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Temperatură de confort: în repaus este de -7°C, iar în mișcare este de -16°C.

  Impermeabilitate

  Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

  Aderență

  Talpă SNOWCONTACT: talpă cu striații și materiale speciale.

  Tracțiune

  Asigură aderență pe zăpadă, datorită formei și înălțimii crampoanelor, de 5mm.

  Susținere picior

  Față mid, cu orificii la nivelul gleznei, pentru a facilita strângerea.

  Informații tehnice

  Cum mă asigur că produsul este suficient de călduros pentru o drumeție pe vreme foarte rece?

  Pe baza unor teste legate de modul în care se resimte frigul, realizate pe teren şi în laborator, alături de un grup de practicanți, măsurăm rezistenţa termică pentru aceste ghete, în repaus (-7°C) şi în mișcare (-16°C). De acum, este posibil să măsurăm cu precizie temperatura de confort. Temperatura limită de confort este indicată pe ghete. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

  Cum mă protejează de condițiile exterioare?

  Ghetele dispun de membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este o peliculă foarte subțire (între 5 - 25 micrometri), aplicată pe fața interioară a unui material, pentru a împiedica pătrunderea apei, fără a împiedica evacuarea transpirației.

  Ghete respirante pentru confort termic optim

  Confortul termic reprezintă un echilibru între aportul de căldură al încălțămintei și capacitatea acesteia de a lăsa pielea să respire. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig.Ghetele sunt adaptate pentru diferite niveluri de practică, ocazională sau consecventă. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

  Cum verificăm că ghetele noastre sunt 100% impermeabile ?

  Am efectuat teste de laborator pentru a valida impermeabilitatea ghetelor, simulând mersul cu cizma pe jumătate scufundată în apă, dar și teste de utilizare și deteriorare. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers);4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers);8000 flexiuni (aproximativ 16 km de mers).Acest model a fost testat la 2 000 flexiuni, echivalentul a 4 km de mers.

  Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

  Stabilitatea încălțămintei este dată de forma și dispunerea crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Aderența îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
  Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

  Ce tip de aderență și stabilitate îmi asigură acest model?

  Talpa SNOWCONTACT asigură confort, stabilitate și aderență. Dispunerea crampoanelor de 4 mm asigură stabilitate optimă în timpul drumeției pe zăpadă. Suprafața și designul crampoanelor sunt special gândite pentru a evacua apa rezultată din frecarea tălpii cu stratul de zăpadă.

  Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

  Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de utilizare pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

  Acest produs rezistă unei utilizări consecvente?

  Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

  Ce șosete să alegeți pentru drumeție pe zăpadă?

  Pentru a vă alcătui corect echipamentul pentru drumețiile pe zăpadă, vă recomandăm să țineți cont de:
  Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
  Respirabilitate: alegeți șosetele în funcție de intensitatea practicării. Lungime: adaptați lungimea șosetelor la înălțimea ghetelor.

  Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale încălțămintei?

  Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

  Cum se usucă interiorul ghetelor?

  Atunci când sunt folosite, ghetele se pot încărca cu umezeală (condens și transpirație).
  Dacă ghetele sunt foarte umede, se recomandă scoaterea branțului, umplerea acesteia cu hârtie mototolită și schimbarea regulată a acesteia.Hârtia va reduce umiditatea și va accelera uscarea. A nu se apropia niciodată ghetele de o sursă de căldură, dar a se pune într-un loc călduros, uscat și ventilat.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  36 : 0.614 kg
  37 : 0.624 kg
  38 : 0.65 kg
  39 : 0.686 kg
  40 : 0.704 kg
  41 : 0.734 kg
  42 : 0.748 kg
  43 : 0.75 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Parte superioară din 70% Poliester, 30% Poliuretan Interior din 100% Poliester Talpă din 100% Cauciuc sintetic

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

  TESTE

  Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și propriile tehnologii: Conformație (în special datorită analizei 3D);
  Științele mișcării;
  Confort termic (cu patru camere climatice);
  Științe comportamentale și senzoriale.
  Noi testăm în special rezistența cusăturilor, lipirea, toxicologia, rezistența la razele UV și abraziunea.

  Aprobat de

  Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor. Inginerul nostru de testare pe teren și un grup de utilizatori testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

  Recomandări de întreținere

  A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri