QUECHUA

Ghete Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH900 Albastru-Negru Damă

59999 RON
Ref. : 8527246

Produs conceput pentru drume╚Ťie pe z─âpad─â, cu sau f─âr─â rachete. Ghete performante ╚Öi confortabile.

Aceste ghete c─âlduroase, cu paraz─âpezi integrate, asigur─â suport ╚Öi performan╚Ť─â. Talpa cu design inspirat din natur─â asigur─â aderen╚Ť─â ╚Öi stabilitate pe teren cu z─âpad─â, cu sau f─âr─â rachete de z─âpad─â.

Culoare: Albastru negru / Verde turcoaz pal

 • 36 undefined
 • 37 undefined
 • 38 Produs indisponibil online momentan
 • 39 Produs indisponibil online momentan
 • 40 undefined
 • 41 Produs indisponibil online momentan
 • 42 Produs indisponibil online momentan
+ 599 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  C─âldur─â

  Temperatură de confort: în repaus este de -7°C, iar în mișcare este de -16°C.

  Impermeabilitate

  Membrana impermeabil─â ┼či respirant─â men┼úine pielea uscat─â.

  Aderen╚Ť─â

  Tehnologie Snowcontact: aderen╚Ť─â ├«mbun─ât─â╚Ťit─â pe z─âpad─â, cu crampoane lamelate.

  Trac╚Ťiune

  Tehnologie Snowcontact: aderenţă bună pe zăpadă datorită crampoanelor de 5 mm.

  Sus╚Ťinere picior

  Fa╚Ť─â mid, cu ╚Öireturi cu str├óngere rapid─â, pentru sus╚Ťinere optim─â.

  Împiedică pătrunderea zăpezii în interior

  Protec╚Ťie suplimentar─â ├«mpotriva z─âpezii, datorit─â paraz─âpezilor integrate.

  Informa╚Ťii tehnice

  Produs inspirat din natur─â Izoleaz─â de frig, datorit─â paraz─âpezilor.

  Designul t─âlpii este inspirat din natur─â, din forma labelor linxului. Talpile sub╚Ťiri, protejeaz─â ╚Öi izoleaz─â de frig, protec╚Ťii specifice pentru deplasare rapid─â ╚Öi dr─âm├óne╚Ťi agil pe z─âpad─â.

  Cum m─â asigur c─â produsul este suficient de c─âlduros pentru o drume╚Ťie pe vreme foarte rece?

  Izoleaz─â de frig, datorit─â paraz─âpezilor. Cum valid─âm eficien╚Ťa ghetelor? Prin teste ├«n laborator, dar ╚Öi pe teren. Am verificat care este temperatura de confort ├«n activitate, dar ╚Öi ├«n repaus: -7┬░C static ╚Öi -16┬░C dinamic. Lu─âm ├«n considerare diferen┼úele de temperatur─â resim┼úite de femei ┼či b─ârba┼úi.

  Cum m─â protejeaz─â de condi╚Ťiile exterioare?

  ├Änc─âl╚Ť─âmintea dispune de o membran─â impermeabil─â ╚Öi respirant─â. Membrana este un material foarte sub╚Ťire (de 5 - 25 micrometri grosime) aplicat pe fa╚Ťa interioar─â a materialului, pentru a proteja de p─âtrunderea apei, dar l─âs├ónd, ├«n acela╚Öi timp, pielea s─â respire. Paraz─âpezile impermeabile acoper─â gheata ╚Öi nu permit p─âtrunderea z─âpezii. Astfel, pielea r─âm├óne uscat─â. Talpa protejeaz─â de temperatura sc─âzut─â a solului.

  ├Änc─âl╚Ť─âminte respirant─â, pentru confort termic optim

  Confortul termic reprezint─â echilibrul ├«ntre c─âldura oferit─â ╚Öi respirabilitatea produsului. Prea mult─â c─âldur─â sau prea pu╚Ťin─â respirabilitate pot provoca acumularea transpira╚Ťiei, gr─âbind instalarea senza╚Ťiei de frig. Ghetele sunt adaptate pentru diferite niveluri de practic─â. Membrana aplicat─â pe suprafa╚Ťa ├«nc─âl╚Ť─âmintei ├«mpiedic─â p─âtrunderea apei, ├«ns─â permite ├«n continuare evacuarea transpira╚Ťiei.

  Cum verific─âm c─â ghetele noastre sunt 100% impermeabile ?

  Am efectuat teste pentru a valida impermeabilitatea ghetelor (cu gheata pe jumătate scufundată în apă). Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers);4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers);10000 flexiuni (aproximativ 20 km de mers).Acest model a fost testat la 10000 flexiuni, echivalentul a 20 km de mers.

  Care este diferen╚Ťa dintre stabilitate ╚Öi aderen╚Ť─â?

  Stabilitatea ├«nc─âl╚Ť─âmintei este dat─â de forma ╚Öi dispunerea crampoanelor. Aderen╚Ťa depinde de tipul de material folosit ╚Öi de stria╚Ťiile de pe talp─â (la fel ca la cauciucurile ma╚Öinii). Aderen╚Ťa ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte propulsarea, ├«mpiedic─â alunecarea ├«n spate ├«n timpul urc─ârii ╚Öi stabilizeaz─â ├«nc─âl╚Ť─âmintea.
  Aderen╚Ťa ├«mpiedic─â alunecarea ╚Öi derapajul pe teren neted sau pe teren cu z─âpad─â, umed sau cu ghea╚Ť─â.

  Ce tip de aderen╚Ť─â ╚Öi stabilitate ├«mi asigur─â acest model?

  Talpa SNOWCONTACT asigur─â aderen╚Ť─â ╚Öi stabilitate pe teren cu z─âpad─â. Crampoanele de 5 mm sunt astfel dispuse ├«nc├ót s─â ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â propulsarea pe teren cu z─âpad─â. Suprafa╚Ťa ╚Öi forma crampoanelor sunt astfel concepute ├«nc├ót s─â se adapteze perfect la deplasarea pe z─âpad─â.

  Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

  Talpa SNOWCONTACT este conceput─â dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderen╚Ť─â optim─â. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficient─â pe z─âpad─â dec├ót cea clasic─â. ├Än caz de utilizare pe ghea╚Ť─â, doar ad─âugarea de elemente anti-alunecare v─â vor asigura aderen╚Ťa necesar─â.

  De ce este sus╚Ťinerea at├ót de important─â?

  Sus╚Ťinerea este esen╚Ťial─â pentru a v─â deplasa ├«n siguran╚Ť─â. Sus╚Ťinerea evit─â alunecarea ├«n timpul urc─ârii sau la cobor├óre. Astfel, obosi╚Ťi mai pu╚Ťin, depun├ónd mai pu╚Ťin efort. Acest lucru este ╚Öi mai important ├«n timpul unei drume╚Ťii cu rachete de z─âpad─â.

  Acest produs este adaptat pentru folosirea cu rachete de z─âpad─â?

  Acest produs a fost special conceput pentru drume╚Ťie pe z─âpad─â. Fa╚Ťa mid, paraz─âpezile ce evit─â p─âtrunderea z─âpezii acoperind ghetele recomand─â acest produs pentru drume╚Ťii cu rachete de z─âpad─â. ├Änc─âl╚Ť─âminte u╚Öoar─â, impermeabil─â ╚Öi c─âlduroas─â. Sus╚Ťinerea ╚Öi rigiditatea sunt adaptate pentru folosirea cu rachete de z─âpad─â.

  Acest produs rezist─â unei utiliz─âri consecvente?

  Echipa noastr─â de ingineri efectueaz─â teste ├«n laborator, pentru a ne asigura c─â r─âspundem tuturor nevoilor utilzatorilor no╚Ötri. Valid─âm urm─âtoarele elemente: orificiile pentru ┼čireturi ┼či chingi, lipirea, toxicologia, rezisten┼úa la razele UV, abraziunea t─âlpii ┼či componentele fe┼úei, durata de via┼ú─â (deteriorare accelerat─â).

  Ce ╚Öosete s─â alege╚Ťi pentru drume╚Ťie pe z─âpad─â?

  Pentru a v─â echipa corect ├«n timpul drume╚Ťiilor pe timp de iarn─â, lua╚Ťi ├«n considerare urm─âtoarele:
  C─âldur─â: aport de c─âldur─â asigurat de ╚Öosete c─âlduroase (este de preferat ca ╚Öosetele s─â con╚Ťin─â ╚Öi l├ón─â).
  Respirabilitate: alege╚Ťi ╚Öosetele ├«n func╚Ťie de intensitatea practic─ârii ╚Öi alege╚Ťi modele respirante, pentru a reduce umiditatea. Lungime: v─â recomand─âm ╚Öosete lungi, pentru mai mult─â protec╚Ťie.

  Cum pot men╚Ťine ├«n timp calit─â╚Ťile tehnice ale ├«nc─âl╚Ť─âmintei?

  Hidrofobia este capacitatea materialului de a l─âsa apa s─â alunece pe suprafa┼úa sa, f─âr─â a o absorbi. Materialul nu se ├«mbib─â cu ap─â ┼či este u┼čor, respirant ┼či c─âlduros. Capacitatea de respingere a apei se ob┼úine printr-un tratament aplicat pe partea exterioar─â a materialului. Tratamentul trebuie re├«nnoit pe toat─â durata de via┼ú─â a produsului (dup─â sp─âl─âri). ├Än magazinele Decathlon exist─â o gam─â variat─â de produse impermeabilizante.

  Cum se usuc─â interiorul ghetelor?

  Atunci c├ónd sunt folosite, ghetele se pot ├«nc─ârca cu umezeal─â (condens ╚Öi transpira╚Ťie).
  Dac─â ghetele sunt foarte umede, se recomand─â scoaterea bran╚Ťului, umplerea acesteia cu h├órtie mototolit─â ╚Öi schimbarea regulat─â a acesteia. H├órtia va reduce umiditatea ╚Öi va accelera uscarea. A nu se apropia niciodat─â ghetele de o surs─â de c─âldur─â, dar a se pune ├«ntr-un loc c─âlduros, uscat ╚Öi ventilat.

  Cum te po╚Ťi ├«nc─âl╚Ťa u╚Öor cu aceste ghete cu paraz─âpezi integrate?

  Pentru a facilita ├«nc─âl╚Ťarea acestui model se recomand─â deschiderea complet─â a fermoarului ╚Öi plierea complet─â a paraz─âpezilor, pe lateral, spre partea de jos a ghetelor. Dup─â deschiderea complet─â a ghetelor, piciorul va intra mai u╚Öor ├«n ├«nc─âl╚Ť─âminte.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Greutate

  36 : 0.935 kg
  37 : 0.964 kg
  38 : 1.008 kg
  39 : 1.05 kg
  40 : 1.099 kg
  41 : 1.137 kg
  42 : 1.179 kg

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Parte superioar─â din 40% Poliester, 30% Poliamid─â, 20% Poliuretan, 10% Elastan Talp─â din 60% Cauciuc sintetic, 30% Acetat de etilen vinil, 10% Poliuretan termoplastic Interior din 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se p─âstra la loc aerisit, uscat ┼či ferit de lumin─â.

  TESTE

  Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea ╚Öi dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupeaz─â 4 tematici, fiecare av├ónd propria loca╚Ťie ╚Öi propriile tehnologii: Conforma╚Ťie (├«n special datorit─â analizei 3D);
  ╚śtiin╚Ťele mi╚Öc─ârii;
  Confort termic (cu patru camere climatice);
  ╚śtiin╚Ťe comportamentale ╚Öi senzoriale.
  Noi test─âm ├«n special rezisten╚Ťa cus─âturilor, lipirea, toxicologia, rezisten╚Ťa la razele UV ╚Öi abraziunea.

  Aprobat de

  Pentru a v─â ├«ndeplini cerin╚Ťele, produsele Quechua sunt testate ├«n drume╚Ťii la munte, ├«n toate condi╚Ťiile pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul drume╚Ťiilor.Inginerul nostru de testare pe teren ╚Öi un grup de utilizatori testeaz─â produsele pe toat─â durata dezvolt─ârii lor, p├ón─â la comercializare.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se cl─âti cu ap─â curat─â dup─â utilizare. A se usca ├«ntr-un spa╚Ťiu uscat ╚Öi aerisit.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri