WEDZE

Geacă Călduroasă schi 500 Albastru Damă

31999 RON
39999 RON -20%
*De la 03.02.2024 până la 01.04.2024
Ref. : 8807726

Produs conceput pentru schi, practicare consecventă. Călduroasă, datorită umpluturii din fibre sintetice.

În afară de a fi foarte călduroasă, această geacă este prevăzută cu o membrană impermeabilă și cusături etanșe, ce asigură protecție împotriva intemperiilor.

Culoare: ALBASTRU

 • XS Produs indisponibil online momentan
 • S undefined
 • M Produs indisponibil online momentan
 • L undefined
 • XL Produs indisponibil online momentan
 • 2XL Produs indisponibil online momentan
+ 319 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Umplutură din fibre sintetice, pentru utilizare la temperaturi de până la -6°C.

  Impermeabilitate

  Membrană 15 000 mm (Schmerber) și cusături etanşe.

  Buzunare

  5 buzunare: 2 pentru mâini, 1 skipass, 1 buzunar interior, 1 buzunar ochelari.

  Reduce pătrunderea zăpezii în înterior

  Material de protecție împotriva pătrunderii zăpezii. Strângere la încheietură.

  Reglabil

  Glugă reglabilă.

  Respirabilitate

  Material respirant și bandă de ventilare, la spate.

  Hidrofobie

  Material exterior hidrofob.

  Confortul utilizatorului

  Guler călduros și moale.

  Imagini

  Geacă Călduroasă schi 500 Albastru Damă
  Geacă Călduroasă schi 500 Albastru Damă
  Geacă Călduroasă schi 500 Albastru Damă
  Geacă Călduroasă schi 500 Albastru Damă
  Geacă Călduroasă schi 500 Albastru Damă

  Informații tehnice

  Care sunt celelalte elemente care asigură confort termic?

  În afară de umplutura gecii, fermoarele impermeabile, protecția para-zăpadă, gulerul, gluga și manșetele reglabile asigură protecție împotriva frigului, pentru un plus de căldură.

  Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

  Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Hidrofobă, aceasta împiedică intrarea apei în material, dar asigură evacuarea optimă a transpiraţiei.Această membrană este indispensabilă pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

  Impermeabilitate

  Se măsoară rezistenţa unui material la presiunea de apă exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Astfel, un material cu impermeabilitatea de 8000 mm rezistă la presiunea exercitată de 8000 mm de apă.

  Care sunt elementele care asigură protecție împotriva intemperiilor?

  Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), geaca este realizată din material impermeabil.Pentru validarea impermeabilitaţii, produsul a fost plasat sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

  La ce foloseşte hidrofobia jachetei?

  Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonul este realizat din materiale hidrofobe care prelungesc rezistenţa la intemperii. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți pot fi afectate în timp.

  Reactivarea hidrofobiei

  Hidrofobia materialului poate fi reactivată. De asemenea, puteți utiliza un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați sprayul, în manieră uniformă, pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h).

  Ce înseamnă o geacă respirantă ?

  Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Geaca 500 are un indice RET de 11. Toate aceste soluții tehnice Wedze (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interiorul produsului și maximizează respirabilitatea.

  Croiala gecii 500

  Croială „Slim”. Geaca are margini care cad drept și rămân paralele, fără a urma forma bustului. Volumul interior permite purtarea acesteia împreună cu un prim sau al doilea strat tehnic.

  Confort termic pe pârtie

  Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: - Stratul 1, pentru evacuarea transpirației. - Stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. - Stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

  Cum să evitaţi pătrunderea zăpezii în interior, în caz de cădere?

  Protecția para-zăpadă (care este automată), precum și manșetele reglabile, împiedică pătrunderea zăpezii, în caz de cădere.

  Spălarea gecii

  * Închideți toate fermoarele.
  * Întorceți-o pe dos.
  * Spălați-o la 30°, program delicat, cu puțin detergent și fără balsam. Important: alegeți un program de stoarcere delicată (sub 800 rotații/minut): o centrifugare prea puternică ar crea cocoloașe greu de desfăcut, în umplutură.

  Uscarea gecii

  * Este recomandată folosirea uscătorului.
  * Program delicat.
  * Optați pentru mai multe cicluri lungi, pentru uscare în profunzime. * Dacă nu dispuneți de un uscător, procesul va dura mai mult timp (uscarea poate dura 1-2 săptămâni, într-un loc uscat, pe orizontală). Pentru a desface eventualele cocoloașe apărute în umplutură, bateți ușor cu mâna suprafața gecii, pentru a le desface.

  Reparație produs

  Reparație produs Putem repara în atelierele Decathlon anumite tipuri de deteriorări. (de exemplu, în cazurile de agățare a gecii). Aceste soluții îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit.
  Dacă, totuși, nu putem să reparăm produsul tău (defect de producție), poți să îl schimbi sau poți să primești banii înapoi.Indiferent dacă sunt cârlige, cusături, fermoare etc.

  Alegerea corectă a mărimii

  Manechinul poartă mărimea M și măsoară 1,73 m
  Măsurile sale sunt următoarele: - Circumferință piept 85cm
  - Lungime brațe 57cm (de la osul umărului la încheietura mâinii)
  - Circumferință talie 67cm
  - Înălțime între picioare 83cm 
  - Circumferință șolduri 99cm

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliamidă Căptușeală din spate 90% Poliester, 10% Elastan Material interior 100% Poliester Căptușeală mâneci 100% Poliester Material intercalat 84% Poliester, 16% Elastan Guler 100% Poliester Membrană 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri