AQUALUNG

Masc─â de scufund─âri Aqualung Plazma

27499 RON
Fii prima persoan─â care scrie o opinie!
Ref. : 8882401

Produs conceput pentru scufundări nivel începător și avansat. Mască de scufundări panoramice, fără margini, care oferă o potrivire perfectă.

O ajustare perfect─â ╚Öi un confort excep╚Ťional datorit─â unui silicon de calitate chirurgical─â ╚Öi zonelor de stabilitate ├«mbun─ât─â╚Ťit─â.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 274 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Volum interior

  Masc─â ÔÇ×FramelessÔÇŁ, ce ofer─â un volum interior redus.

  Câmp vizual

  Lentile mono-hublou pentru câmp vizual larg și pentru a profita la maxim sub apă

  Informa╚Ťii tehnice

  Design f─âr─â cadru ÔÇŁFramelessÔÇŁ

  Un design f─âr─â cadru ofer─â un volum mai compact, o flexibilitate mai mare ╚Öi o greutate mai redus─â. Prin urmare, Plazma este ideal─â pentru a c─âl─âtori, deoarece po╚Ťi plia fusta pe plac─â.

  Labe de bodyboarding confortabile !

  Fusta din silicon este prev─âzut─â cu zone de reducere a presiunii ├«n locuri strategige pentru a contribui la eliberarea presiunii m─â╚Ötii ├«n timpul scufund─ârilor prelungite. Acest concept tehnic utilizeaz─â aceste zone ├«nt─ârite pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi stabilitatea fustei ├«n punctele slabe ├«n mod obi╚Önuit.
  Advanced Fit Technology (AFT) ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte caracteristicile de etan╚Öeitate ale fustei din silicon, ╚Öi prin urmare ajustarea, confortul ╚Öi senza╚Ťia la atingere.

  Chingi ajustare rapid─â

  Butonul permite o ajustare ușoară, chiar și cu mănuși groase.

  Chingă de calitate înaltă

  Chinga preformat─â a m─â╚Ötii urm─âre╚Öte linia capului practicantului de scufund─âri, ├«mbun─ât─â╚Ťind confortul ╚Öi asigur├ónd o ajustare mai sigur─â.

  Opinii clien╚Ťi