Clăpari schi freeride QST ACCESS 70 Copii

59999 LEI

Produs conceput pentru schi freeride.

Prevăzuți cu tehnologie Hike and Ride, QST Access 70 T sunt clăparii ideali pentru Freeride: aceștia simplifică mersul.

Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Rigiditate

Rigiditate

Flexul de 70 este potrivit pentru transmisie şi toleranţă.

Transport

Transport

Sistem schi/mers, deschidere bază: mai mult confort la mers.

Amortizare

Amortizare

Construcție cu 3 clape și flex progresiv pentru freeride.

Confort

Confort

Clăpari lați, pentru susținere și confort optime.

Precizie

Precizie

3 clape micrometrice.

Utilizare

Utilizare

Clăpari cu technologie Slide-In pentru o încălţare mai rapidă.

Informații tehnice

Greutate redusă

Clăparii QST Access 70 T sunt cei mai uşori de pe piață, pentru a permite copilului să schieze mai mult timp pe timp de zi.

Backbone

Piesa din magneziu leagă colierul de sus de baza carcasei, pentru susținere la spate, care ameliorează revenirea la ieșirea din viraj (efect de revenire) și autorizează un flex progresiv și mai puternic.Ideali pentru freeride și freestyle.

Tehnologie Ride & Hike

Sistemul îmbină deschiderea Backbone şi forma în "V" specifică părţii din spate a bazei carcasei. Acesta permite deschiderea largă a colierului în modul pentru mers (backbone deschis) şi obţinerea unui flex alpin în timpul coborârii (backbone închis), deoarece partea din spate a sistemului backbone se adaptează perfect la baza carcasei în formă de V.

Reglarea clapelor

3 clape micro-metrice.

Gheată interioară

Asigură confort și căldură! Spumă preformată la nivelul maleolelor, pentru susținere la nivelul călcâiului.

Ce este flexul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea acestora. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât carcasa e mai rigidă. Se consideră că:Un flex de 60 este conceput pentru nivel începător spre mediu. Un flex între 65 - 75 este conceput pentru nivel mediu. Un flex peste 75 este conceput pentru schiorii de nivel avansat. Persoanele ce poartă mărimi mai mari, pot alege clăpari mai rigizi.

Cum să probați clăparii?

După încălțare, clapele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari, apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Confort optim

Există numeroase posibilități pentru a optimiza confortul. Clăparii trebuie să fie mulați. Pentru îmbunătățirea susținerii, există călcâie adaptate formei boltei plantare.

Cum să împiedicați apariția frigului la nivelul picioarelor?

Adesea neglijată, uscarea clăparilor este acțiunea cea mai importantă pentru a împiedica apariției frigului la nivelul piciorului. Chiar și la -10°C piciorul transpiră și clăparii nu se pot usca în carcasa din plastic, nici chiar după mai multe zile. Astfel, șosetele interioare trebuie să fie scoase din carcasă în fiecare zi. De asemenea, puteți folosi dispozitive speciale pentru uscarea acestora, fără să le mai scoateți din carcasă!

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Recomandări de întreținere

A se usca după fiecare utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Opinii clienți

Loading