FISCHER

Cl─âpari schi KID FISHER ONE Galben Copii

49999 RON
Ref. : 8855140

Produs conceput pentru schi pentru copii, nivel începător. Clăpari confortabili și ușori.

Ușor de utilizat datorită deschiderii mari și unui sistem de strângere cu arici. Este călduroasă, impermeabilă și prevăzută cu talpă ce facilitează mersul. Mărimi de la 15,5 la 17,5

 • 15,5 cm Produs indisponibil online momentan
 • 16,5 cm Produs indisponibil online momentan
 • 17,5 cm Produs indisponibil online momentan
+ 499 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Reglabil

  Prev─âzu╚Ťi cu band─â velcro, care permite o ajustare optim─â.

  Utilizare ușoară

  Deschidere mare ╚Öi protec╚Ťie impermeabil─â.

  Rigiditate

  Calibrat─â pentru greutatea mic─â a copiilor, oferind doza optim─â de sus╚Ťinere.

  Adaptare la conforma╚Ťie

  Cl─âpari flexibili, cu talp─â reglabil─â pe lungime.

  Informa╚Ťii tehnice

  Alegerea m─ârimii

  M─ârimea cl─âparilor se exprim─â ├«n m─ârime Mondopoint. Este vorba despre lungimea t─âlpii ├«n cm. M─âsoar─â-╚Ťi talpa. De exemplu, dac─â talpa piciorului m─âsoar─â 27,2 cm, atunci va trebui s─â alegi m─ârimea 27/27,5. Cl─âparii cu m─ârimea 27 sunt la fel ca cei cu m─ârimea 27,5.

  Cl─âpari u╚Öori, pentru o experien╚Ť─â ├«mbun─ât─â╚Ťit─â

  ├Änainte de toate, cl─âparii de schi Junior One sunt incredibil de u╚Öori. Acest lucru permite copiilor s─â se deplaseze cu u╚Öurin╚Ť─â ╚Öi s─â profite de o libertate de mi╚Öcare mai mare. Astfel, ├«╚Öi pot ├«mbun─ât─â╚Ťi tehnica de schi ╚Öi se pot amuza, f─âr─â s─â se simt─â incomoda╚Ťi de o pereche de cl─âpari prea grei.

  O protec╚Ťie impermeabil─â

  O alt─â caracteristic─â important─â a cl─âparilor de schi Junior One este protec╚Ťia sa integrat─â. Aceast─â protec╚Ťie este conceput─â pentru a ├«mpiedica p─âtrunderea z─âpezii ├«n interiorul cl─âparilor, p─âstr├ónd astfel picioarele copiilor uscate ╚Öi calde. Tinerii schiori vor putea petrece astfel mai mult timp pe p├órtie, f─âr─â a fi incomoda╚Ťi de umiditate.

  Un pas în plus către autonomie

  Protec╚Ťia integrat─â este prev─âzut─â cu o ├«nchidere practic─â cu fermoar. Aceast─â ├«nchidere permite copiilor s─â se ├«ncal╚Ťe ╚Öi s─â se descal╚Ťe u╚Öor, facilit├ónd autonomia ╚Öi independen╚Ťa pe p├órtie. Nu mai este necesar s─â solici╚Ťi ajutorul p─ârin╚Ťilor sau instructorilor pentru ├«nc─âl╚Ťare sau desc─âl╚Ťare.

  La ce servește sistemul Gripwalk?

  Cl─âparii de schi Junior One sunt compatibili cu sistemul GripWalk evolutiv. Sistemul GripWalk ofer─â o talp─â special─â, cu o aderen╚Ť─â ├«mbun─ât─â╚Ťit─â, ce ├«╚Ťi permite s─â mergi mai u╚Öor pe suprafe╚Ťe alunecoase sau accidentate, ├«n afara p├órtiei. Acest lucru adaug─â o versatilitate suplimentar─â cl─âparilor, permi╚Ť├ónd copiilor s─â se deplaseze cu ├«ncredere, indiferent dac─â este vorba de p├órtie sau ├«n afara ei.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se lăsa la uscat înainte de depozitare. A se depozita închiși, într-o husă pentru clăpari de schi și la temperatura camerei.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se usca pe calorifer.

  Opinii clien╚Ťi