Cizme din piele Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Damă

29999 LEI
8644859

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă. Cizme elegante și tehnice.Prevăzute cu talpă Snowcontact.

Cizme din material din piele și fetru, cu un design feminin. Pot fi utilizate și pentru activitățile zilnice. Blănița sintetică oferă căldură pentru a oferi confort până la -7°C, în timpul confortului. Uşor de încălţat.

Culoare:

Maro

Mărime: Ghid de mărimi
+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort măsurată static: 2°C. În activitate: -7°C

Impermeabilitate

Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

Aderență

Talpă SNOWCONTACT: talpă cu striații.

STABILITATE

Asigură aderență pe zăpadă, datorită formei și înălțimii crampoanelor, de 3,5mm.

Utilizare

Deschidere largă, cu elastic, pentru mai mult confort.

Amortizare

Talpă intermediară din PU (poliuretan) pentru mai mult confort.

Informații tehnice

Cum mă asigur că produsul este suficient de călduros pentru o drumeție pe vreme foarte rece?

Căptușeală călduroasă, pentru a proteja eficient de frig.
Produsul a fost testat și în laborator, dar și pe teren. Am verificat până la ce temperatură ghetele asigură căldură: 2°C static și -7°C în mișcare. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

Cum mă protejează ghetele de condițiile exterioare?

Ghetele dispun de membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este o peliculă foarte subțire (între 5 - 25 micrometri), aplicată pe fața interioară a unui material, pentru a împiedica pătrunderea apei, fără a împiedica evacuarea transpirației.

Cum ne asigurăm că ghetele noastre sunt 100% impermeabile?

Impermeabilitatea ghetelor a fost testată în laborator, acestea au fost scufundate în apă, simulând mersul. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers), 4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aproximativ 16 km de mers). Cizmele sunt testate la de 8000 flexiuni, echivalentul a 16 km de mers.

Avantajele și dezavantajele cizmelor din piele

Avantaje: - din piele flexibilă;
- rezistentă și impermeabilă, pielea împiedică apa să intre în încălțăminte, respingându-o și absorbind-o;
- pielea este respirantă (prevăzută cu pori naturali), dar mai puțin decât încălțămintea din material sintetic, mai ales pe vreme foarte caldă. Utilizarea pielii nubuck asigură mai multă respirabilitate, dar este și mai sensibilă la ploaie. Trebuie hidratată și tratată pentru a-și menține impermeabilitatea.

Prelungirea impermeabilității

Pentru piele, se recomandă utilizarea unei creme rezistente la apă, pentru a hrăni, a preveni uscarea (crăparea), a impermeabiliza și pentru a o proteja de pete. 1. Perie pentru curățarea cizmelor: https://www.decathlon.ro/p/perie-curatare-incaltaminte-trekking/_/R-p-307665?mc=8551990. 2. Cremă de reimpermeabilizare pentru cizmelor din piele: https://www.decathlon.ro/p/crema-reimpermeabilizanta-pentru-incaltaminte-din-piele/_/R-p-9513?mc=8677747

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea este dată de forma, numărul și amplasarea crampoanelor. Aderența depinde de materialul folosit pentru talpă, de striații (ca în cazul cauciucurilor de la mașină). Stabilitatea îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența împiedică alunecarea pe teren neted sau pe vreme ploaioasă, pe zăpadă sau gheață.

Acest produs rezistă unei utilizări consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Ce șosete să alegeți pentru drumeție pe zăpadă?

Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare următoarele:
Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate: alegeți șosetele în funcție de intensitatea practicării. Lungime: vă recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale încălțămintei?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost calculată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare de a impactului produsului asupra mediului.Toate demersurile noastre pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

36 : 0.9 kg
37 : 0.95 kg
38 : 1 kg
39 : 1.1 kg
40 : 1.2 kg
41 : 1.25 kg
42 : 1.3 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 70% Piele bovine, 30% Polietilenă tereftalată Talpă din 60% Poliuretan, 40% Cauciuc Interior din 60% Polietilenă tereftalată, 40% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină. A se scoate șoseta interioară pentru a se usca.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri