KALENJI

Ceas Monitorizare Ritm Cardiac Alergare Jogging HR300 Negru-Argintiu

19999 RON
.
Ref. : 8574435

Produs conceput pentru măsurarea frecvenţei cardiace, pentru a doza efortul pe durata antrenamentelor.

Progresați simplu și rapid, cu ajutorul ceasului cu indicator de intensitate și curea din material textil.

Culoare: Negru / GRI DESCHIS

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

Află mai multe despre protecția datelor personale
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Măsurarea parametrilor

Cronometru, frecvență cardiacă (BPM și %FCmax), calorii.

Coaching

Zona țintă (BPM sau %FCmax) - Intensitate- fracționat - timp tură.

Utilizare ușoară

Transmisie codată Bluetooth : conexiune îmbunătățită cu ceasul.

Impermeabilitate

Ceas: 5 atm (înot). Centură: 1 ATM (stropi de apă).

Confortul utilizatorului

Centură cardio din material textil, pentru confort la utilizare.

Imagini

Ceas Monitorizare Ritm Cardiac Alergare Jogging HR300 Negru-Argintiu
Ceas Monitorizare Ritm Cardiac Alergare Jogging HR300 Negru-Argintiu
Ceas Monitorizare Ritm Cardiac Alergare Jogging HR300 Negru-Argintiu

Informații tehnice

De ce să alegem un ceas cardio?

Frecvenţa cardiacă se măsoară în bpm (bătăi pe minut). Cu cât efortul este mai intens, bătăile sunt mai rapide, iar valoarea în bpm este mai mare. Pe măsură ce continuaţi cu antrenamentele, vă veţi descoperi propriul ritm de alergare. Astfel, vă puteţi stabili acest ritm şi să alergaţi într-un mod consecvent, mult mai uşor.

Centură textilă pentru confort optim

Am integrat electrozi în elasticul de la talie, iar modulul elecronic este fixat deasupra. Acest lucru înseamnă că niciun element dur nu intră în contact cu pielea.
Acest lucru permite detaşarea modulului, pentru a spăla elasticul. Atenţie! Modulul rezistă la ploaie şi transpirație, dar nu la maşina de spălat.

Măsurați intensitatea efortului

Ceasul indică în timp real intensitatea efortului, în funcție de frecvența cardiacă: antrenamente foarte ușoare, ușoare, moderate, intense sau foarte intense. Foarte scăzută: 50-60al FC max
Scăzută: 60-70% al FC max
Moderată : 70-80% al FC max
Dificilă: 80-90% al FC max
Foarte dificilă: 90-100% al FC max

Cardio

Sunteţi obosit la sfârşitul antrenamentului? Ceasul HR300 vă va ajuta să vă reglați ritmul, pentru a evita extenuarea. Dacă ecranul indică ,,scăzut", puteţi vorbi în timp ce alergaţi. În zona de anduranţă, efortul va fi mai intens, dar nu vă veţi pierde suflul. În zona de rezistenţă, vă veţi pierde suflul după câteva minute.

Cardio pentru a arde caloriile

Alergaţi pentru a vă menţine în formă? Este important să vă cunoașteți zona de confort, pentru că în timpul acestei etape ardeți mai multe grăsimi și nu vă pierdeți suflul. De fapt, în această zonă, corpul nu este stresat. Este momentul să ardeţi grăsime pentru a o transforma în energie.

Alege-ţi zona ţintă

Parametrarea obiectivelor vă ajută la organizarea antrenamentului. Un indicator grafic permite reperarea în timp real a stadiului în care vă aflați pentru îndeplinirea obiectivului. Ceasul permite alegerea obiectivelor de frecvență cardiacă (în BPM sau în %FCmax ).

Programaţi-vă exerciţii fracţionate:

Datorită acestei funcții, vă puteți stabili un antrenament complet fracționat: timp de încălzire, timp de mișcare, timp de pauză și de relaxare, serii fraționate si timp de pauză între serii.

Comparaţi antrenamentele

Ceasul vă permite să revedeţi rezultatele ultimelor 5 sesiuni de alergare. Pentru fiecare şedinţă veţi regăsi timpul, ritmul mediu şi numărul de calorii arse. Dacă aţi ales o zonă ţintă, puteţi vedea cât timp aţi petrecut pentru această zonă.

Se poate folosi şi ca ceas!

În mod ceas, va arăta ora şi data. Puteţi seta o alarmă.

Lizibil în timpul zilei, cât şi noaptea.

Ceas prevăzut cu un ecran reflectorizant. Acest lucru înseamnă că reflectă lumina ambientală. Cu cât este mai multă lumină, cu atât ecranul este mai lizibil! Pe timp de noapte, se poate activa retro-iluminarea ecranului, cu ajutorul unui buton.

Pot conecta ceasul sau centura la telefon?

Centrura Bluetooth Smart permite o calitate a conexiunii mai bună între ceas şi centură. Centura Bluetooth este compatibilă cu toate aplicațiile de sport de pe piață. Atenţie: se conectează doar la un dispozitiv odată. Dacă este conectată la telefon, nu se mai poate conecta la ceas.

Semnalul poate fi perturbat de către alte cardiofrecvenţmetre?

Nu! Ceasul este prevăzut cu semnal codat. Conexiunea dintre ceas şi centură este unică şi nu poate interfera cu un alt ceas de monitorizare a ritmului cardiac. Pe durata conectării centurii la ceas, este bine să se păstreze distanţa faţă de alte aparate de măsurat ritmul cardiac. Odată ce conexiunea este gata, vă puteţi apropia de ceilalţi utilizatori.

Cum este măsurată frecvenţa cardiacă?

Frecvenţa cardiacă este măsurată datorită centurii pectorale, pe care o veţi purta la nivelul bustului. Aceasta este compusă din 2 electrozi şi un emiţător.
În timp ce inima bate, aceasta emite un mic câmp electric. Acesta este captat de către electrozi şi apoi transmis ceasului, prin emiţătorul centurii.

Baterie

Ceas: CR2032 inclusă - Centură: CR2032 inclusă

Restricții de utilizare

Conceput pentru utilizare în timpul activităților sportive, dar și pentru cele de timp liber. Acesta nu este un dispozitiv de supraveghere medicală. Informațiile au caracter orientativ și nu trebuie folosite în scop medical.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Manșete din burete 90% Poliuretan, 10% Oțel inoxidabil Structură metalică 70% Policarbonat-acrilonitril butadienă stiren, 30% Oțel inoxidabil Cameră interioară 100% PCB Lentile 100% Polimetil metacrilat

Restricții de utilizare

Ceasul ONrhythm 500 nu se conectează la smartphone.

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri