GARMIN

Ceas Smartwatch GPS Forerunner 55 Negru

79999 RON
.
Ref. : 8758300

Produs conceput pentru a ajuta sportivii de toate nivelurile să-și urmărească statisticile și să-și atingă obiectivele.

Ceas smartwatch simplu de utilizat, ce oferă recomandări de antrenament, pentru a vă îmbunătăți practica sportivă și a progresa.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 799 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Măsurarea parametrilor

Viteză, distanță, ritm cardiac, cadență la încheietură.

Coaching

Programe de antrenament Garmin Coach sau crearea antrenamentelor personalizate.

Precizie

Tehnologia PacePro planifică un ritm țintă și ajută la atingerea obiectivelor.

Impermeabilitate

50 m.

Autonomie

Mod ceas smartwatch: până la 2 săptămâni. Mod GPS: până la 20 ore.

Conectivitate

Funcțiile de monitorizare și de siguranță integrate.

Informații tehnice

GARMIN COACH

Aceste programe oferă sfaturi provenite de la antrenori experți, precum programe de antrenament gratuite, care se adaptează obiectivelor dumneavoastră. Antrenamentele se sincronizează direct pe ceas.

Sugestii zilnice de antrenament

Pentru a obține recomandările de antrenament personalizate, consultați intensitatea de alergare zilnică, care variază în funcție de istoricul de antrenament, de condiția fizică și de timpul de recuperare.

TEHNOLOGIE PACEPRO™

Pentru a vă ajuta să vă planificați strategia pentru antrenament, ceasul vă ghidează în alegerea unui traseu sau a unei distanțe selectate în aplicația Garmin Connect™, datorită GPS-ului.

Obiectiv de timp

Vreți să știți dacă o să reușiți să vă atingeți obiectivele? Selectați o distanță de alergare și veți vedea pe ecran informații care indică timpul estimat, în care ar trebui parcursă distanța respectivă.

Alergare pe pistă

Când vă doriți să vă îmbunătățiți viteza, folosiți profilul de alergare pe pistă, pentru a înregistra distanța și mai precis, când alergați pe o pistă de 400 m.

Funcție inteligentă pentru recuperare

Este esențal să vă lăsați corpul să se odihnească între două sesiuni de antrenament. După fiecare antrenament, funcția care ajută la recuperare vă indică timpul de repaus, pe care trebui să-l respectați înainte de a depune din nou un efort puternic.

Ceas multisport

Diversificați-vă antrenamentele cu profiluri de activitate pentru alergarea pe pistă, competiții virtuale de alergare, înot în piscină, pilates, HIIT și chiar exerciții de repirație.

Funcțiile de monitorizare și de siguranță

Dacă vă simțiți în pericol sau dacă ceasul a detectat un incident, funcțiile de asistență și de detectare a unu incident trimit poziția pe hartă, către lista de contacte de urgență.

Garanție

2 ani

Opinii clienți

Loading