Bustieră Mărime mare Fitness 960 Damă

10999 LEI
Cod produs: 8569102

Produs conceput pentru practicantele de fitness cardio care au nevoie de cupe mari, precum C/D/E și F. Ideal pentru exerciții de intensitate ridicată.

Se adaptează la conformație datorită sistemeșor de reglare: bretelele, deschiderea cu fermoar și agrafele din față. Adaptează bustiera în funcție de preferințe.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Susținere bust

Susținere bust

Susținere mare: reduce cu 37,9% mișcările bustului (activități cu impact mare).

Reglabil

Reglabil

Deschidere în partea din față, reglare bretele, pentru adaptarea la conformație.

Respirabilitate

Respirabilitate

Materialul respirant menține pielea uscată.

Informații tehnice

Care este tipul de cupă al acestei bustiere?

Bustiera este prevăzută cu cupe fără bureți integrați.

Bustieră gândită pentru cupele mari

Această bustieră de fitness a fost concepută pentru a asigura susținere apatată practicantelor care au ne voie de o cupă de la C la F.

De este bustiera 960 este adaptată activităților cu impact mare ?

Bustiera 960, cu susținere mare, este potrivită pentru sporturile cu un puternic impact (hiit, circuite cardio, cross training, alergare pe bandă). Ușor de îmbrăcat datorită sistemelor de reglaj: bretelele, deschiderea cu fermoar și agrafele din față. Spatele decupat permite reglarea (material tehnic, ventilat, pentru evacuarea transpirației).
* reduce cu 37,9% șocurile în comparație cu modelul SG clasic* (activități cu impact mare).

Sistem de reglare

Mai multe sisteme de reglare: fermoarul din față pentru o îmbrăcare ușoară, reglare pentru mai multă sau mai puțină tensiune și susținere a mesh-ului, prindere în față pentru reglarea lățimii în zona bustului și relgarea lungimii breletelor.

Material ușor

Pernițe spacer (mesh 3D) care iau forma pieptului și oferă lejeritate și confort. Material special, ce evacuează mai repede transpirația.

Croiala feminină

Spate contra-lipit pentru mai multă feminitate.

Element esențial al echipamentului de sport

În timpul activităților sportive, bustul este mai solicitat decât într-o zi obișnuită. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcţie de intensitate. Bustiera de sport oferă confortul şi susţinerea de care aveţi nevoie în timpul activităţii fizice.

Protejarea bustului

Bustul este impactat de activitățile sportive. El are nevoie de o susţinere specifică. Purtarea unui sutien obișnuit în timpul sportului poate provoca durere și, pe termen lung, lăsarea sânilor. Bustiera de sport este la fel de importantă ca vestimentația sport sau încălțămintea.

Trei niveluri de susţinere în funcţie de sportul practicat

- Susținere redusă (yoga, stretching, tonifiere musculară) pentru activităţi uşoare. - Susţinere medie (fitness dance, cardio) pentru activităţi moderate, nerepetitive. - Susţinere mare (step, bandă de alergare, trambulină) pentru activităţi asociate unor mişcări intensive.

Alege corect mărimea

Mărimea potrivită garantează susținere și confort.
Pentru a alege mărimea potrivită, măsurați-vă circumferința pieptului:
* Măsurați-vă când nu purtați sutien.
* Așezați-vă în fața oglinzii. * Țineți panglica în poziție orizontală, la baza omoplaților.
* Înconjurați-vă pieptul cu panglica. Apoi, fără să strângeți, notați măsura.
Aceasta vă va permite să identificați dimensiunea potrivită, conform tabelului.

Cum sunt concepute bustierele DOMYOS?

Modelele sunt create pentru a îmbunătăți confortul și a proteja bustul: * nu utilizăm armături (există riscul de rănire sau comprimare a ganglionilor)
* reducem numărul de cusături (există riscul de iritare)
* utilizăm materiale ce permit evacuarea transpirației (acest criteriu are rol asupra confortului și reduce considerabil riscul iritațiilor).

Cum sunt testate bustierele DOMYOS?

Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului.
Produsele sunt evaluate și clasificate:
1: susținere redusă.
3: susţinere medie.5: susținere mare. * Bustierele de sport asigură susținere mai bună comparativ cu un sutien clasic. 10% minimum (nivel 1) până la peste 50 % (nivel 5).

Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?

Da! Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Este testată rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de eliminare a transpirației. Apoi, produsele sunt din nou testate, de data aceasta în practică. Sportivi ca voi le testează, iar iar specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele. Astfel sunt create produsele Decathlon!

Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse

Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produselor și diverși indicatori. O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decathlon este un actor voluntar în acest demers de afișare a impactului pe care îl au produsele asupra mediului. Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 87% Poliester, 13% Elastan Cupă 91% Poliester, 9% Elastan Căptuşeala principală 76% Poliamidă, 24% Elastan Căptuşeală 100% Poliamidă

TESTE

Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern, pentru a confirma exigențele de calitate ale produsului.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Bustieră Mărime mare Fitness 960 Damă
Bustieră Mărime mare Fitness 960 Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri