DOMYOS

Bustieră spate decupat Fitness Susținere medie imprimeu multicolor

6999 RON
Ref. : 8841775

Produs conceput pentru fitness. Asigură susținere medie în timpul antrenamentelor de cardio training, dans sportiv sau chiar step.

Bustiera conține elastan, pentru libertate de mișcare. Materialul absoarbe şi evacuează transpiraţia, păstrând pielea uscată.

Culoare: MULTICOLOR

 • XS undefined
 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL Produs indisponibil online momentan
+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Susținere bust

  Susținere medie, pentru sporturi cu impact moderat.

  Libertate de mișcare

  Materialul conține elastan, pentru extensibilitate și libertate de mișcare.

  Respirabilitate

  Materialul respirant menține pielea uscată.

  Informații tehnice

  Pentru ce tipuri de activități este potrivită bustiera?

  Bustieră potrivită pentru sporturile de fitness cu impact moderat (dans, fitness, cardio-training etc.).

  Spate decupat

  Genuflexiuni, burpees... brațele sunt și ele implicate în anumite practici sportive. Așadar, este important ca produsul să ofere libertate de mișcare. Prin urmare, am adăugat elastan în material. Mai extensibil, pentru a te acompania în toate mișcările tale. De asemenea, am integrat design decupat în spate, pentru a elibera omoplații și a oferi libertate de mișcare.

  Evacuarea transpirației

  Senzația de umiditate din timpul practicii sportive nu este tocmai plăcută. Cunoaștem acest lucru. La conceperea bustierei, am optat pentru un material tehnic ce evacuează transpirația. Se usucă rapid! Rezultatul: pielea rămâne uscată chiar și în plin efort.

  Cupe din spumă

  Cupele din spumă integrate au mai multe roluri. Acestea asigură confort și susținere. Oferă protecție suplimentară împotriva șocurilor. De asemenea, au rol de modelare a sânilor.

  De ce trebuie să protejez sânii în timpul sportului?

  Știai că pielea este principala sursă de susținere pentru sânii tăi? Această sensibilitate îi expune unui risc mai mare în timpul activităților sportive, când sunt supuși unui stres mult mai mare. Mișcările și săriturile îi pot face de 5 ori mai grei, în funcție de intensitatea exercițiului. Optarea pentru o bustieră sport ajută la susținere, confort și protecția necesară și împiedică șocurile, durerile și lăsarea prematură.

  La ce ajută nivelurile diferite de susținere?

  În timpul practicii sportive, pielea și ligamentele de la piept se întind. Fără susținerea suficientă, există riscul de a resimți dureri și o lăsare prematură a sânilor. Un nivel de susținere prea mare poate dăuna pe termen lung: trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului. Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.

  Cum sunt testate bustierele Decathlon?

  Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului în timpul practicii sportive. Sunt evaluate pe o scară de la 1 la 5: 1 pentru susținere redusă, 3 pentru susținere medie și 5 pentru susținere mare.

  Ce nivel de susținere pentru ce tip de sport?

  Susținerea bustierei trebuie să fie adaptată sportului practicat. Gama noastră conține 3 niveluri:
  - Nivelul 1: susținere redusă, pentru mișcări ușoare (Pilates, stretching, bodybuilding etc.);
  - Nivelul 3: susținere medie, pentru activități ce conțin sărituri moderate (dans, fitness, cardio-training etc.) ;
  - Nivelul 5: susținere mare, pentru activități cu mișcări de intensitate mare (step, alergare pe bandă, trambulină etc.).

  Cum să aleg mărimea potrivită ?

  Mărimea bustierei trebuie adaptată în funcție de conformația și de susținerea necesară. Pentru a alege mărimea potrivită, măsoară-ți circumferința pieptului:
  - așază-te în fața oglinzii;
  - ține centimetrul/ metrul de croitorie în poziție orizontală, la baza omoplaților;
  - așază panglica astfel încât să atingă cel mai curbat nivel al bustului;
  - notează măsura, fără să strângi prea tare;
  - identifică măsura potrivită, conform tabelului de mărimi disponibil online.

  Cum întrețin bustiera?

  Fiind adaptată unei utilizări sportive intense, această bustieră se poate spăla frecvent. Se recomandă alegerea unei temperaturi de maxim 30° și așezarea în husa de spălare, special concepută (cod de referință 8505236). Folosește detergent lichid în detrimentul celui pudră și evită balsamul de rufe. Acesta ar putea afecta proprietățile de respirabilitate ale materialului. De asemenea, evită uscătorul de rufe.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 92% Poliester, 8% Elastan Material spate 76% Poliester, 24% Elastan Căptușeală cupă 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliamidă Bandă elastică 72.3% Poliamidă, 18.2% Elastodienă, 9.5% Poliester

  TESTE

  Capacitate de susţinere: susținere testată și aprobată în laboratorul DECATHLON, prin măsurarea deplasării pieptului. Fiecare mărime este testată individual.
  Evacuarea transpiraţiei: testul de evacuare a transpirației este realizat pe fiecare material, în laborator, pentru a ne asigura că fiecare material absoarbe, transferă transpirația de la interior la exterior și o evacuează.
  Spălare: testele de spălare și uscare asigură rezistență (formă și culoare).

  Aprobat de

  Acest produs a fost testat de femei testeri în laboratorul DECATHLON, permițând validarea susținerii. Apoi o echipă de femei testeri l-a testat în timpul unei ședințe de bodybuilding în sală (test de utilizare protocolară) pentru a confirma libertatea de mișcare și confortul în timpul practicii sportive. De asemenea, l-au testat pe termen lung, timp de 6 luni.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri