RADBUG

Bodyboard rigid Albastru Copii/Adulți

8999 RON
9999 RON -10%
*De la ‪24.06.2023‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8584893

Ideal pentru inițierea în bodyboarding!Bluză sau shorty obligatoriu.

Produs conceput pentru bodyboarding (nivel începător), în apă până la nivelul taliei.

S 10
Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate

  Placă adaptată copiilor (începând de la 4 ani) și adulților. 15 kg - 85 kg.

  Prindere ergonomică

  2 mânere. Leash-ul se vinde separat. Se utilizează fără labe de înot.

  Durabilitate

  Rezistă la o deformare de 39% în plus față de vechiul model.

  Calitatea alunecării

  Placă rigidă, din polipropilenă.Pentru valuri peste 50 cm.

  Imagini

  Bodyboard rigid Albastru Copii/Adulți
  Bodyboard rigid Albastru Copii/Adulți
  Bodyboard rigid Albastru Copii/Adulți
  Bodyboard rigid Albastru Copii/Adulți

  Informații tehnice

  Sfaturi utilizare

  În timpul etapei de alunecare, acest bodyboard se utilizează în poziție alungită, poziționând mâinile sub/pe mânere, pentru o susținere bună.Este important să purtați o bluză anti-UV sau un combinezon din neopren, pentru a evita iritațiile de la nivelul abdomenului și brațelor.

  Cum să prinzi un val?

  Concepută pentru o utilizare la malul mării, în apă până sub talie. Când trece un val mic (<50 cm), copilul împinge picioarele înspre plajă și se pune pe burtă pe bodyboard, cu mâinile pe mânere, brațele îndoite și picioarele întinse, în spate. Utilizarea labelor de înot nu este necesară.

  Polipropilenă expandată (EPP)

  Am schimbat materialul din care realizăm placa și astfel am redus impactul asupra mediului cu 29%. Noul material este polipropilena expandată (EPP).
  Polipropilena expandată este compusă din 95% aer și 5% materie. Bilele de polipropilenă se umflă într-o formă, până la 20 ori mai mult decât mărimea lor, în contact cu abur, pentru a crea această spumă.În plus, acest procedeu nu presupune utilizarea de lipici.Fabricarea plăcii din EPP nu produce niciun deșeu și materialul este 100% reciclabil.

  Reciclare

  Această placă bodyboard este concepută pentru a dura.
  Cu toate acestea, la finalul ciclului său de viață, aceasta poate fi reciclată.

  Demersuri calitate

  Urmând metodologia riguroasă bazată pe teste în laborator și/sau teste în condiții reale de practică, cu utilizatori, am reușit să identificăm aspectele de îmbunătățit ale produsului și să îl facem foarte calitativ.Rezistă la o deformare de 39% în plus față de vechiul model.

  Dimensiuni

  Înălțime: 70 cm. Lăţime: 53 cm. Grosime: 5 cm.

  Cum să alegi mărimea unui bodyboard ?

  Mărimea bodyboard-ului influențează direct stabilitatea și manevrabilitatea acestuia.Este necesar ca acesta să fie adaptat la greutatea utilizatorului. Destinat copiilor (de la 4 ani) și adulților (greutate maximă 85 kg).O placă bodyboard prea mică nu va pluti suficient în valuri și veți rata valurile. O placă bodyboard prea mare va fi mai greu de manevrat. A se utiliza doar în zonele autorizate.

  RADBUG

  RADBUG este marcă Decathlon dedicată bodyboard-ului şi bodysurf-ului. Motivația noastră este de a face cunoscute sporturile bodyboard și boadysurf unui număr cât mai mare de persoane.Misiunea pe care ne-am stabilit-o este de a permite tuturor să se inițieze și să progreseze, prin oferirea de produse ușoare și îndrăznețe.

  RADBUG a conceput produsele în funcţie de 4 niveluri de practică.Acest produs este destinat începătorilor.

  - Familiarizare: apă până la nivelul buricului, fără labe de înot, valuri <50 cm, propulsare cu picioarele pe sol. Prioritate are descoperirea primelor senzații (plăci bodyboard cu mânere).-Nivel începător:viraje uşoare în valuri < 1m, propulsare cu labele de înot. Prioritate are învăţarea sportului.-Nivel mediu: valuri de până la 1,50 m, viteză mai mare şi realizarea de trick-uri (360°, El Rollo). - Nivel avansat:toate tipurile de valuri, stăpânirea de trick-uri, chiar în aer: ARS, 360°, tub etc.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Placă de surf 100% Spumă din polipropilenă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A nu se expune la căldură puternică. A se clăti și usca după utilizare.

  Restricții de utilizare

  A nu se folosi de copii < 3 ani. Valuri <50 cm.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Opinii clienți

  Loading