OLAIAN

Bodyboard gonflabil DISCOVERY Mov Copii 4-8 ani (15-25 kg)

7499 RON
Ref. : 8575536

Produs conceput pentru bodyboarding (nivel începător), în apă până la nivelul taliei. Ideal pentru copiii cu vârsta între 4-8 ani (15-25 kg).

Placă bodyboard compactă și ușor de folosit în valuri <50 cm, sub supravegherea unui adult.Valvă nouă de umflare și dezumflare.

Culoare: Roz fucsia

XS
Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 74 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Prindere ergonomică

  2 mânere. A nu se cerui. Leash non-inclus (se vinde separat).

  Design compact

  Compactă. Se poate umfla cu gura. Valvă nouă cu buton.

  Stabilitate

  Punte pre-formată. Pentru copiii între 15-25Kg (4-8 ani).A nu se cerui.

  Calitatea alunecării

  Suprafață de alunecare matlasată. Nu umflați excesiv. Nu este adaptată adulților

  Imagini

  Bodyboard gonflabil DISCOVERY Mov Copii 4-8 ani (15-25 kg)
  Bodyboard gonflabil DISCOVERY Mov Copii 4-8 ani (15-25 kg)
  Bodyboard gonflabil DISCOVERY Mov Copii 4-8 ani (15-25 kg)
  Bodyboard gonflabil DISCOVERY Mov Copii 4-8 ani (15-25 kg)
  Bodyboard gonflabil DISCOVERY Mov Copii 4-8 ani (15-25 kg)

  Informații tehnice

  Cum să alegi mărimea unui bodyboard ?

  Mărimea bodyboard-ului influențează direct stabilitatea și manevrabilitatea acestuia. Este necesar ca acesta să fie adaptat la greutatea utilizatorului. Destinat copiilor cu greutatea cuprinsă între 15 și 25Kg.O placă bodyboard prea mică nu va pluti suficient în valuri și veți rata valurile. O placă bodyboard prea mare va fi mai greu de manevrat. Consultați tabelul cu mărimi.Nu este potrivită pentru utilizatorii cu o greutate peste 40Kg. A se utiliza doar în zonele autorizate.

  RADBUG a conceput produsele în funcţie de 4 niveluri de practică. Acest produs este destinat nivelului începător.

  - Familiarizare: apă până la nivelul buricului, fără labe de înot, valuri <50cm, propulsie cu picioarele pe sol. Prioritate la descoperirea primelor senzații (plăci bodyboard cu mânere). -Nivel începător: viraje uşoare în valuri <1m, propulsie cu labele de înot. Prioritate are învăţarea sportului. -Nivel mediu: valuri de până la 1,50m, viteză mai mare şi practicarea de trick-uri (360°, El Rollo). - Nivel avansat:toate tipurile de valuri, stăpânirea de trick-uri, chiar în aer: ARS, 360°, tub etc.

  Sfaturi utilizare

  Această placă se umflă la gură. A nu se supra-umfla, întrucât aceasta va aluneca mai puțin și va fi afectată de expunerile la temperaturi ridicate. Bodyboard-ul se utilizează în poziție alungită. Este important să purtați o bluză ANTI-UV sau un combinezon din neopren, pentru a evita iritațiile de la nivelul abdomenului și brațelor.
  Pentru mai mult confort, introduceți valva în placă, odată ce aceasta este umflată.

  Cum să prinzi un val?

  Conceput pentru o utilizare la malul mării, în apă până sub talie. Când trece un val mic (<50cm), copilul împinge picioarele înspre plajă și se pune pe burtă pe bodyboard, cu mâinile pe mânere, brațele pliate și picioarele întinse, în spate. Utilizarea labelor de înot nu este necesară.Textura materialului este plăcută în contact cu pielea. Aplicarea de ceară este inutilă.

  Comportament și siguranță

  Atenţie ! Există riscul de accidentare, din cauza caracteristicilor funcționale ale produsului. Părți mici-pericol de înghițire. A se utiliza doar în apă, acolo unde copilul poate sta singur în picioare şi doar sub supravegherea unui adult.Atenție sporită în caz de vânt/curenți. Echipamentul de siguranță, asemenea vestei de flotabilitate sau aripioarelor, este recomandat. A nu se utiliza de către copiii sub 3 ani.Există posibilitatea de a atașa un leash, vândut separat.

  Concepere eco și durabilă

  Materialul acestui bodyboard a fost modificat în raport cu versiunile precedente.Această schimbare a materialului permite o reducere a impactului asupra mediului cu 38% (reducere cu 38% a impactului asupra mediului echivalent în KG CO2 emis). Rezistența materialului a fost crescută, datorită noului material și noii arhitecturi a produsului (plan de cusături).

  Condiții de întreținere

  Pentru a păstra placa de bodyboard în stare bună, este recomandat să: -nu săriți cu aceasta în piscină. -nu o lăsați umflată în soare sau la temperaturi >30°C, mai ales în mașină (a se dezumfla după utilizare). În special într-o mașină aflată în plin soare.
  - înainte de a intra în apă cu placa, asigurați-vă că aceasta este în stare bună, că nu există nicio urmă de deteriorare și că valva este bine închisă.

  Ce trebuie să fac dacă placa bodyboard se dezumflă?

  Este normal ca presiunea aerului din placă să evolueze de-a lungul zilei sau atunci când o puneți pe apă. Orice scădere a temperaturii poate provoca o diminuare a presiunii aerului:în acest caz, umflați placa cu gura.Dacă după reumflare, placa pierde mult din presiune în timpul sesiunii, nu este normal. Verificați capacul, deoarece acesta ar trebui să fie bine strâns.

  Ce trebuie să fac dacă există pierderi de aer observabile sau dacă nu mai este fix capacul?

  O atenție particulară trebuie acordată, pentru o utilizare a produsului în condițiile prevăzute. Orice utilizare necorespunzătoare nu este recomandată.
  Dacă după o utilizare normală capacul nu mai rămâne fix sau prezintă pierderi mari de aer la nivelul îmbinărilor, puteți apela la garanția Decathlon (2 ani de la achiziționarea produsului).

  Ce trebuie făcut dacă supapa are pierderi de aer?

  Dacă supapa prezintă scurgeri de aer, aceasta se datorează în general prezenței nisipului care poate fi îndepărtat. Pentru aceasta, dezumflați parțial placa și lăsați-o să se usuce (nisipul uscat va fi mai ușor de îndepărtat decât nisipul umed. Folosiți o pompă pentru a sufla nisipul de pe valvă, acționând butonul prin apăsare (puteți sufla și cu gura pentru a îndepărta nisipul, dar există riscul să îl umeziți și să fie mai greu de îndepărtat).Capacul trebuie să fie etanș.

  Dimensiuni

  Umflată: 70cm x 50cm x 12 cm
  Dezumflată: 15cm x 15cm x 4cm.

  RADBUG

  RADBUG este marcă Decathlon dedicată bodyboard-ului şi bodysurf-ului. Motivația noastră este de a face cunoscute sporturile bodyboard și boadysurf unui număr cât mai mare de persoane.Senzația de a aluneca pe val este pură, amețitoare și creează dependență.
  Misiunea pe care ne-am stabilit-o este de a permite tuturor să se inițieze și să progreseze, prin oferirea de produse ușoare și îndrăznețe.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 50% Poliamidă, 50% Policlorură de vinil

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A nu se expune la căldură puternică. A se clăti și usca după utilizare.

  Restricții de utilizare

  Valuri <50cm.Nu săriți cu aceasta în piscină.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri