QUECHUA

Bocanci Mid Drumeţie în natură NH100 Gri Bărbaţi

9999 RON
Ref. : 8756701

Produs conceput pentru drume╚Ťie ├«n natur─â, la ╚Öes, ├«n p─âdure sau pe malul m─ârii, pe vreme uscat─â, practicare ocazional─â.

U╚Öori, ace╚Öti bocanci beneficiaz─â de o legare a ╚Öireturilor precis─â, care ofer─â confort ╚Öi sus╚Ťinere pe toate tipurile de teren cu diferen╚Ť─â mic─â de nivel.

Culoare: Gri carbon / Cafeniu

  • 39 Produs indisponibil online momentan
  • 40 Produs indisponibil online momentan
  • 41 Produs indisponibil online momentan
  • 42 Produs indisponibil online momentan
  • 43 Produs indisponibil online momentan
  • 44 Produs indisponibil online momentan
  • 45 Produs indisponibil online momentan
  • 46 Produs indisponibil online momentan
  • 47 Produs indisponibil online momentan
  • 48 Produs indisponibil online momentan
+ 99 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Amortizare

O inser╚Ťie la c─âlc├ói ╚Öi bran╚Ť de 5ÔÇëmm, din EVA care ofer─â amortizare bun─â.

Aderen╚Ť─â

Talpa din termoplastic certificat─â Outdoor Contact asigur─â o aderen╚Ť─â de 3*.

Sus╚Ťinere picior

Fa╚Ťa ├«nalt─â, flexibil─â ╚Öi legarea ╚Öireturilor prin 10 orificii ╚Öi 2 c├órlige.

Trac╚Ťiune

Designul ╚Öi materialul t─âlpii exterioare asigur─â o bun─â aderen╚Ť─â.

Lejeritate

C├ónt─âre╚Öte 371ÔÇëg x 2 pentru m─ârimea 43.

Informa╚Ťii tehnice

Rezistenţă

Testele de laborator verific─â urm─âtoarele elemente: orificiile pentru ┼čireturi ┼či chingi, lipirea, toxicologia, rezisten┼úa la razele UV, abraziunea t─âlpii ┼či componentele fe┼úei, durata de via┼ú─â (deteriorare accelerat─â). Testele ne ajut─â s─â valid─âm calitatea produselor noastre ╚Öi s─â prevenim uzura prematur─â a ├«nc─âl╚Ť─âmintei de drume╚Ťie.

Confort

├Änc─âl╚Ť─âmintea pentru drume╚Ťie ├«n natur─â are drept unic─â promisiune confortul excelent pe care ├«l ofer─â utilizatorului. Am integrat ├«n aceast─â ├«nc─âl╚Ť─âminte diferite elemente pentru a avea grij─â de picioarele tale, precum bran╚Ťul din spum─â EVA (termoplastic flexibil) ╚Öi un pad din zona c─âlc├óiului. De asemenea, bran╚Ťul este deta╚Öabil pentru un plus de igien─â (poate fi sp─âlat).

Talp─â aderent─â

Designul t─âlpii a fost supus la numeroase teste ├«n laboratoarele noastre. Cauciucul special folosit asigur─â aderen╚Ť─â ╚Öi stabilitate. C─âut─âm sistematic s─â facem cele mai bune alegeri ├«n conceperea ├«nc─âl╚Ť─âmintei, pentru a fi potrivit─â pentru traseele pe drumuri forestiere sau de la malul m─ârii. Utilizarea pe asfalt gr─âbe╚Öte uzura t─âlpii ╚Öi provoac─â disconfort. A nu se folosi pentru drume╚Ťie la munte.

Ce șosete sunt potrivite pentru bocancii mid Quechua NH100?

Acest model de ├«nc─âl╚Ť─âminte ofer─â un nivel redus de respirabilitate, insuficient pentru a evacua toat─â transpira╚Ťia. Se recomand─â folosirea ╚Öosetelor Hike 50 Mid: con╚Ťin bumbac ce absoarbe transpira╚Ťia, au material flau╚Öat pe talp─â, pentru a evacua transpira╚Ťia. Sunt suficient de lungi pentru a proteja glezna de frecarea cu ├«nc─âl╚Ť─âmintea.
Este alegerea excelent─â ╚Öi pentru a evita apari╚Ťia b─â╚Öicilor.

Garan╚Ťie

2 ani

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Talp─â din 100% Stiren Butadien─â Stiren Parte superioar─â din 57.1% Poliester, 42.9% Poliuretan Interior din 50% Acetat de etilen vinil, 50% Poliester

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

A se p─âstra la loc aerisit, uscat ┼či ferit de lumin─â. A nu se l─âsa l├óng─â o surs─â de c─âldur─â.

Restric╚Ťii de utilizare

A nu se folosi pe ploaie și pe asfalt.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele muntelui Mont-Blanc, ├«n Haute Savoie. Aceasta reprezint─â un adev─ârat loc de ├«nt├ólnire ├«ntre echipele de concepere ╚Öi practican╚Ťii de sporturi outdoor. Produsele noastre nu au fost testate doar ├«n laborator, ci ╚Öi pe diferite terenuri de practic─â sportiv─â, ├«n Haute-Savoie, pentru utilizare ├«n natur─â, ├«n p─âdure sau pe litoral.

Aprobat de

Produsele Quechua sunt testate ├«n toate condi╚Ťiile pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n drume╚Ťie. Echipele noastre, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) testeaz─â produsele pe toat─â durata dezvolt─ârii lor, p├ón─â la comercializare.

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A nu se sp─âla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se c─âlca

A nu se cur─â╚Ťa chimic

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri