QUECHUA

Adăpost Multifuncțional camping Fresh XL

39999 RON
Ref. : 8576043

Aveți nevoie de mai mult spațiu de locuit ? Produs conceput pentru a avea la dispoziție mai mult spațiu, pe lângă cel din cort.

Câștigați spațiu de locuit în plus, folosind acest adăpost! Util și pentru a proteja de ploaie, dar și de soare.Tehnologia Fresh limitează căldura resimțită în interior.

Culoare: Cafeniu / Albastru petrol închis / Gri kaki

Ridicare gratuită din magazin

+ 399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Montare/demontare

  Instalare simplă, cu bețe și corzi, pentru tensionarea structurii.

  Capacitate de locuire

  Câștigați 14 m².

  Transportare ușoară

  45 x 40 x 20 cm.Greutate 5,8 kg.

  Protecție solară

  Materialul are UPF 50+.

  Diminuare a căldurii

  Material exclusiv Fresh, pentru a reduce căldura, chiar și în plină zi.

  Impermeabilitate

  Protejează de ploaie și soare (material cu strat protector PU, cusături etanșe).

  Reparare

  Piese de schimb disponibile în atelierele Decathlon sau pe decathlon.ro.

  Imagini

  Adăpost Multifuncțional camping Fresh XL
  Adăpost Multifuncțional camping Fresh XL

  Informații tehnice

  Utilizare ușoară

  Permite numeroase configurații pentru a obține un sejur în fața cortului sau oferă un adăpost suplimentar împotriva ploii și a vântului pentru a vă depozita lucrurilor.Este posibilă fixarea pe sol, dar, de asemenea, puteți ancora cortul și de copacii aflați în apropiere.Nu ezitați să vizualizați tutorialul video pentru a descoperi toate aceste posibilități:

  Polivalenţă

  Acest adăpost se adaptează la numeroase configurații, fie acestea corturi mici sau mari. Este posibil să se moduleze dimensiunea acestui adăpost, folosind sistemul inclus.
  O piesă din plastic negru este, de asemenea, inclusă.Plasată în vârful bățului, aceasta permite fixarea acestuia oriunde, fără a deteriora materialul.

  Reducerea căldurii

  Tehnologie Fresh exclusivă și brevetată: diminuează căldura resimțită sub pânza expusă la soare.

  Protecție solară

  Materialul cu strat protector Ti0² are UPF de 50 +. Atenţie: razele UV pot pătrunde și prin lateral. Folosiți și cremă de protecție solară.

  Impermeabilitate

  Material impermeabil din poliester cu strat din poliuretan (2000 mm) -- Cusături centrale etanșe, datorită unei benzi termolipite.

  Rezistență la vânt

  Cuie din oțel galvanizat, cu diametru de 5 mm, pentru rezistență bună la răsucire. Din cauza dimensiunii sale, acest produs poate fi ușor luat de vânt, este recomandat să coborâți pânza pe partea de unde vine vântul și să ancorați în mai multe puncte.

  Conținut

  - 4 bețe cu 4 secțiuni (o secțiune de sprijin, 2 secțiuni intermediare, 1 secțiune vârf). Înălțimea fiecărui băț: 200 cm.
  - 8 corzi de susținere;
  - 10 cuie;
  - 1 "piesă neagră" care se potrivește pe o secțiune a capătului de stâlp;
  - 1 husă transport.
  Mărime produs desfăcut: 427 cm x 370 cm, adică 14 m² (formă trapez).
  Mărime produs pliat în husă: 45 x 40 x 20 cm.
  Greutate: 5,8 kg.

  Garanție cort

  Corturile au fost concepute pentru uz outdoor specific( 4 săptămâni pe an) în timpul ieșirilor la camping sau în mijlocul naturii. O expunere continuă timp de mai multe săptămâni la razele UV poate deteriora partea textilă. Acest produs nu intră în categoria „mobilier de grădină” și nu este conceput pentru a rămâne permanent la exterior. Pentru a garanta o durată în timp optimă a cortului, este important să îl depozitați atunci când nu îl utilizați. GARANȚIE 5 ANI.

  Nu aruncă, reparăm!

  Produsele noastre sunt special concepute pentru drumeţii la munte.Cu trecerea timpului acestea se degradează, unele părți se pot uza sau rupe.Pentru a facilita repararea, piesele de schimb pot fi înlocuite.Nu aruncă, reparăm!

  Conceperea produselorcunoștințele noastre

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produse pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

  De unde provine adăpostul?

  Creată în centrul nostru internațional de concepere situat la poalele masivului Mont Blanc, această streașină a fost apoi confecționată și asamblată de către furnizorii noștri în China, Vietnam și Bangladesh. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea produselor și cu care ne aflăm într-o strânsă colaborare. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

  Garanție

  5 ANI.REPARABILITATE: Toate corturile noastre pot fi reparate în atelierele magazinelor Decathlon.

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Băț 100% Oțel Material principal 100% Poliester Știft 100% Oțel Geantă transport 100% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Depozitare - după utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.

  Restricții de utilizare

  Protejați-vă de soare, razele UV pot trece prin material.

  TESTE

  Echipa noastră de pasionați concepe produsele Quechua în sediul nostru aflat la poalele masivului Mont Blanc, în Franța.
  Le testăm pe teren, pe cât mai multe tipuri de teren, în diverse condiții meteo, pentru a ne asigura că sunt confortabile și rezistente. Pentru a testa produsele pe toate tipurile de vreme, în Bretania. În cadrul acestor sesiuni de test, îi cunoaștem pe utilizatorii produselor noastre și anticipăm viitoarele lor nevoi!

  Aprobat de

  Pentru a corespunde cerințelor, produsele Quechua sunt testate în toate condițiile reale pe care le puteți întâlni în timpul nopților petrecute în camping.
  Echipele noastre, precum și un grup de utilizatori (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare. Acest lucru ne permite să oferim corturi calitative.

  Recomandări de întreținere

  A nu se spăla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri