Skip filters
Filtre

Tarp (16 Produse)

Vrei să îți oferi mai multă protecție cortului cu care campezi sau să îți creezi propriul spațiu umbrit? Acum totul este mai ușor cu prelatele de la Decathlon.

Tenda 5x5 Olive Green DDHammocks
62500 RON
DD HAMMOCKS

Tenda 5x5 Olive Green DDHammocks

Pret In Scadere
Adăpost pentru cort VAN500 FRESH & BLACK
18990 RON
Preț în scădere Pret vechi: 19990 RON
QUECHUA

Adăpost pentru cort VAN500 FRESH & BLACK

(3)
Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4/5 Pe baza a 370 Opinii exprimate online și în magazine

Tarp Decathlon


O prelată care este atât impermeabilă cât și robustă, este un adevărat adăpost atunci când pleci într-o aventură. Ușor de instalat și cântărind puțin, acest echipament este alcătuit din cuie rezistente și corzi care trebuie fixate. Considerat un adăpost ultraușor, îți permite să dormi în natură, reducând în același timp greutatea rucsacului pe parcursul călătoriei. O prelată multifuncțională este eficientă pentru extinderea spațiului de locuit și pentru a oferi protecție împotriva intemperiilor. Dar, cum să facem pentru a alege un tarp de trekking?


Tarpul și diferitele tipuri de montaj posibile


Dintre echipamentele esențiale de călătorie putem aminti prelata de trekking care are un caracter esențial prin volum, greutate și preț. Soluție eficientă pentru a avea un rucsac mai ușor, prelata are avantaje precum versatilitatea, greutatea redusă sau deschiderea ușoară. Cunoscută și ca prelată, tarpul este un tip de adăpost sigur pentru trekking. Există mai multe tipuri de montaj pentru tarpul de trekking: montaj clasic, diagonal, tunel sau canadiană; montajul în A, trapper și în unghi (formă piramidală).


Când putem folosi un tarp?


Util pentru a te adăposti de vremea rea și pentru a te proteja de căldură, adăpostul de trekking rămâne compact și ușor. Ai de gând să stai aproape de natură în timpul unei drumeții? Tarpul clasic este folosit în numeroase cazuri.


În junglă


Pentru o excursie în junglă, poți folosi tarpul pentru a te proteja împotriva ploilor abundente, umidității, insectelor zburătoare, cățărătoarelor și lipitorilor de pădure. În acest caz specific, tarpul de trekking îți protejează hamacul.


În țările reci


Când faci o excursie la munte, ar trebui să te aștepți să ai parte de zăpadă, frig și vânt. Dacă clima are un vânt cu o de o intensitate moderată, un nivel al temperaturilor moderat și stabil, este indicat să montezi prelata în formă piramidală, iar unul dintre unghiuri să fie cu spatele la vânt . Adesea, trebuie să folosești schiurile pentru ancorare. Trebuie să cureți zăpada la nivelul laturilor închise pentru ca pânza să fie bine aplatizată.


În deșerturile fierbinți


Spre deosebire de vremea rea și zăpadă, deșertul se caracterizează prin temperaturi ridicate și furtuni de nisip. Aceștia sunt principalii factori cu care te vei confrunta. Dacă intenționezi să faci o excursie în acest loc, prelata servește drept protecție împotriva căldurii soarelui în timpul zilei. Cel mai potrivit montaj este cel în A. Este recomandat să folosești fața cu pelicula de aluminiu pentru exterior. Având în vedere că nu există ramuri pentru a fixa prelata de trekking, trebuie să folosești bețe sau crengi pentru a forma o structură de susținere Deșertul nu este departe de o furtună de nisip. Pentru a optimiza eficacitatea prelatei, ia în considerare montarea echipamentului ca un tipi închis sau ca o caracatiță.


În țările temperate


Dacă ploaia, frigul și vântul sunt circumstanțe care te vor descuraja de la drumeții, folosirea unui tarp de trekking îți poate schimba părerea despre acest subiect. Într-adevăr, avantajele acestui echipament sunt numeroase, pe lângă greutatea redusă și montajul ușor. Obiectivul designerilor acestui tip de prelate este de a face călătorii și drumeții pentru a te bucura de natură. Disponibilă în diferite dimensiuni, prelata evită folosirea unui rucsac suplimentar, deoarece îți poți mări spațiul de locuit și poți crea momente de socializare.


Care sunt particularitățile tarpului de la Decathlon?


Tarpul de trekking de la Decathlon se remarcă prin aspectele sale tehnice. Acest echipament face posibilă obținerea mai multor tipuri de configurații pentru a-ți asigura adăpostul pe durata sejurului pe care urmează să-l petreci într-un anumit loc. Instalată de obicei pe crengile unui copac, prelata poate fi fixată și de sol. Fabricată dintr-o pânză de poliester impermeabilă, are o cusătură centrală care este impermeabilă, datorită unei benzi termolipite. Prelata Decathlon este prevăzută cu tije din oțel galvanizat cu un diametru de 5 mm și perfect rezistente la torsiune.


Din ce este făcută prelata? Care sunt sfaturile de utilizare?


Fabricată pentru a fi reparabilă, prelata de trekking asigură întotdeauna o anumită rezistență în timp. Arcul care formează prelata noastră de trekking este realizat 100% din oțel și poliester. Pentru orice reparație trebuie să mergi la cel mai apropiat atelier Decathlon. Pentru a depozita prelata după ce ai folosit-o, trebuie mai întâi să o usuci bine pentru a reduce acumularea de mucegai și miros.


Oferă bucuria de a face sport