INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Olaian

Pentru noi, echipa OLAIAN, orice val este un posibil teren de joc, iar practicarea de surf, un moment unic în valuri.

Din aceste motiv, suntem alături de practicanții de surf, indiferent de nivelul și mediul lor de practică, pentru ca fiecare să se poată distra în valuri și progresa.

ECHIPA OLAIAN

Echipa noastră lucrează în cel mai mare open-space din lume, adică în Hendaye, la doar câțiva metri de „terenul nostru de joc”: oceanul.

Aici, echipele noastre de designeri și ingineri împărtășesc idei, proiectează inovațiile de mâine și creează prototipuri.

CONCEPERE ȘI TESTARE PRODUSE

Împreună, lucrăm în fiecare zi pentru ca practicarea de surf să fie cât mai plăcută pentru utilizatorii care practică surf cu echipamentul pe care îl dezvoltăm, indiferent de nivelul lor de practică.

În plus, ne-am dorit să fim aproape de apă atunci când lucrăm, pentru a putea testa în condiții reale de practică produsele pe care ni le imaginăm, în directă colaborare cu utilizatorii, deoarece suntem conștienți că doar testând produsele în valuri, putem garanta tehnicitatea acestora.

DISTRACȚIE ÎN VALURI ȘI MOMENTE DE ÎMPĂRTĂȘIT CU CEI DRAGI

Pentru noi, orice val este un posibil teren de joc, iar practicarea de surf reprezintă distracție în valuri și momente de neuitat.

SIGURANȚĂ

OLAIAN este alături de fiecare practicant de surf și îl încurajează să îndrăznească, pentru a progresa, în siguranță deplină.

DEZVOLTARE DURABILĂ

OLAIAN dezvoltă produse cu un impact redus asupra mediului, indiferent de practica sportivă și nivelul de practică. În plus, produsele noastre sunt concepute să reziste în timp.

UTILIZARE UȘOARĂ

OLAIAN inovează, astfel încât fiecare practicant de surf să profite din plin de fiecare experiență sportivă în valuri.

CONCEPEM PRODUSE ÎN COLABORARE CU UTILIZATORII PASIONAȚI DE SURF

Pentru noi, colaborarea cu pasionații de surf este vitală în conceperea produselor. Avansați sau începători, practicanți sau aspiranți, echipa OLAIAN face apel la părerile pasionaților de surf, pentru a propune produse adaptate nevoilor practicanților de surf de orice nivel și în orice tip de mediu acvatic.

UN SPAȚIU DE CREATIVITATE

Pentru a da viață ideilor, echipele noastre dispun de o infrastructură adaptată, echipament high-tech, imprimante 3D și biblioteci.

În ceea ce privește echipamentul textil, designerii noștri și persoanele care realizează prototipurile își materializează ideile într-un atelier de 200m2, echipat cu peste 30 de mașini de cusut industriale și echipament performant.

Pentru a finaliza conceperea produselor și a le supune testelor de protocol, centrul dispune de un bazin de test, unde se pot face scufundări.

În plus, testarea produselor în condiții reale de practică se face direct în ocean, alături de practicanți, grație amplasării excepționale a centrului de cercetare și dezvoltare a produselor. Așadar, grație acestui centru dedicat inovării, sunt dezvoltate peste 1000 de prototipuri în fiecare ani și înregistrate peste 10 brevete.

Mărcile create de Decathlon

Fiecare sport sau grup de sporturi dispune de o marcă pasiune, creată și deținută de Decathlon. Membrii echipei sunt sportivi pasionați și au ca viziune dezvoltarea celor mai bune produse pentru ca toată lumea să practice sport. În prezent, peste 40 de echipe ale mărcilor proprii sunt responsabile de proiectarea viitorului sportului fiecăruia.