OLAIAN

Botoşi Surf Neopren 3 mm

9999 RON
Ref. : 8044063

Botoși flexibili, ce asigură confort și căldură! Ideali atât pentru surf, cât și pentru bodyboard! Cusături etanșe.

Produs conceput pentru surf şi bodyboard în apă rece, pentru sesiuni de peste 1h.

Culoare: Negru

 • 29/30 10
 • 31/32 10
 • 33/34 10
 • 35/36 10
 • 37/38 10
 • 39/40 10
 • 41/42 10
 • 43/44 10
 • 45/46 10
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Sensibilitate

  Talpă subţire, pentru contact optim cu placa.

  Aderență

  Talpă din poliuretan, cu suprafață granulată.

  Impermeabilitate

  Cusături lipite.

  Informații tehnice

  Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are gama sa

  Când sunteți în apă, cea mai mare cantitate de căldură se pierde prin extremitățile corpului (picioare, mâini, cap).
  Accesorii recomandate:
  -în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă foarte rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mănuși, cagulă și top. Încălţăminte înaltă şi mănuşi, cagulă și tricou cu cagulă.

  Alegerea corectă a botoșilor

  Primul criteriu de alegere este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi de perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

  Alegerea corectă a dimensiunii

  A se alege cizmulițe și botoși mulați, pentru a garanta susținere și a evita pătrunderea apei.În timpul probei pe uscat, este normal ca produsul să pară foarte strâmt. A se alege botoși mulați, pentru a garanta susținere și a evita pătrunderea apei.

  Materiale

  Botoșii de surf de 3 mm sunt realizați din neopren pentru a garanta confort în timpul practicii.Neoprenul este căptușit cu material sintetic, pentru a rezista la abraziune. Densitatea neoprenului: 3 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer cu proprietăți izolatoare.Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.

  Talpă subțire

  Talpă subțire și ușoară, din poliuretan, ce asigură senzații bune pe placă. Nu sunt adaptate pentru mers pe o perioadă lungă de timp: în acest caz se recomandă încălțămintea de surf de 3mm.

  Îmbinare etanșă

  Cusăturile sunt cusute și lipite, pentru a garanta etanșeitatea și rezistența.
  Cusătura se numește "oarbă": firul nu pătrunde în întregime în material, ceea ce împiedică pătrunderea apei. Absența firului din interior reduce iritațiile. Zone interioare de confort și întărituri sunt poziționate în zonele sensibile.

  Botoși sporturi nautice multiple

  Ideali pentru surf. Croiala permite adaptabilitate la alte sporturi nautice, precum kitesurf sau SUP (stand-up paddle).Botoșii nu se pot folosi pentru windsurf.

  Alegeţi produsul potrivit!

  Modelele sunt împărţite în funcţie de temperatura apei: ape calde, ape temperate, ape reci. Combinezoanele sunt concepute pentru practicarea intensivă a surfului. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

  Ce este marca OLAIAN?

  OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce dezvoltăm un produs, îl testăm direct în condiţii reale de practică.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Nucleu din spumă 100% Rubber - Chloropren (CR) Șosete 100% Poliamidă Talpă din 50% Cauciuc, 50% Polietilenă tereftalată

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare, pentru a prelungi durata de viață a neoprenului. A nu se spăla automat.

  Restricții de utilizare

  Temperatura apei între 12° şi 17°C.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator, pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri