Noile trambuline DOMYOS au acum un design nou

Gama noastră de trambuline respectă standardele de siguranță ale pieței. Echipa de concepție și-a concentrat eforturile pentru a crea o trambulină eco-friendly și reparabilă 100% pentru a prelungi durata de viață a produsului. În spatele excelenței acestui produs, principala valoare creată a noii noastre game de 4 trambuline este ușurința de dezasamblare.

Siguranță sporită față de alte trambuline

Pentru a îmbunătăți siguranța trambulinelor noastre, am proiectat zona de intrare astfel încât să se închidă automat după urcare (tip buzunar) În plus, toți stâlpii sunt acoperiți cu spumă și sunt cât mai departe de suprafața de săritură. Persoanele care se află pe suprafața de săritură nu au acces nici la arcuri, care sunt acoperite cu spumă de 20 cm grosime.
alt text

DURABILE

Structură și saltea pentru sărituri cu 5 ani garantie

string

PROTECȚIE EXTINSĂ

Stâlpi care se pliază pentru a proteja trambulina de vremea rea

alt text
string

UTILIZARE FACILĂ

Fără șuruburi sau unelte, asamblare rapida in 40 min

string

100% REPARABILITATE

Piese de schimb disponibile 10 ani

string

TUTORIALE

Tutorial de înlocuire pentru fiecare piesă de schimb

NOU! Accesorii și piese de schimb

O parte din piesele de schimb pentru noua colecție de trambuline DOMYOS sunt potrivite pentru toate cele 4 dimensiuni de trambulină. Spuma de protecție a arcurilor, arcurile, stâlpii de susținere și picioarele sunt disponibile într-o singură variantă potrivită pentru orice dimensiune.
alt text

4 MOTIVE SĂ ALEGI TRAMBULINELE DOMYOS