Jachete si pantaloni snowboard dama

Geacă de snowboard pentru femei

Cum să alegi
CUM FUNCȚIONEAZĂ GARANȚIA DE 5 ANI A PRODUSELOR NOASTRE TEXTILE PENTRU SNOWBOARD ?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filtre
Preț
4.6/5 Pe baza a 96 Opinii exprimate online și în magazine

Cum te protejează o geacă de snowboard pentru femei de lovituri?

În magazinul Decathlon găsești Geaca SNB 500 Protec, prima de acest fel de pe piață care are pe partea posterioară protecție împotriva șocurilor. Materialul de protecție este Hexaflex. Acesta a fost ales după ce a reacționat pozitiv la testul de impact EN1621-2 Niv1 privind normele europene pentru protecția spatelui. Vesta de protecție dorsală de pe jachetă este discretă, iar în cazul în care se dorește, se poate detașa.


Cum te protejează o geacă de snowboard de damă de infiltrarea zăpezii?

Gecile pentru snowboard au cusături etanșe pentru a asigura protecție maximă. Pe cusăturile interioare sunt aplicate benzi adezive impermeabile. Acestea au rolul de a asigura un strat dublu de protecție, astfel încât orice spațiu să fie bine izolat.

De asemenea, jachetele sunt prevăzute și cu protecție elastică parazăpadă. Aceasta se reglează pe talie, astfel că la contactul direct cu zăpada, nu se infiltrează datorită sistemului de fixare ermetică.


Ce beneficii oferă hidrofobia materialului?

Cu cât materialul este mai hidrofob, cu atât acesta te va proteja mai bine de umiditate. Această proprietate a unui material are rolul de a îndepărta apa, fără a o absorbi. Astfel că materialul rămâne uscat, ceea ce înseamnă că și capacitatea lui de a păstra căldura nu este afectată. Un material hidrofob te ferește de umiditate și asigură confortul termic necesar.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou