Pantalon Portar Fotbal F500 negru Adulți

9999 LEI

Produs conceput pentru portari de fotbal, pentru inițiere în plonjare după minge și prinderea mingii.

Doriți protecție atunci când plonjați după minge? Pantalonul F500 are întărituri din spumă și material mai rezistent la nivelul genunchilor și șoldurilor, pentru a atenua impactul.

Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Protecție anti-șoc

Spumă de protecţie la genunchi şi la şolduri.

Rezistența la frecare

Inserții specifice la nivelul șoldurilor și a genunchilor.

Întreținere

A se spăla la 30°C maximum. Se usucă rapid.

Libertate de mișcare

Croială mulată, pentru libertate de mișcare.

ECODESIGN

Produs conceput eco, care reduce cu 27% impactul de CO2.

Informații tehnice

Concepere

Acest produs a fost creat în urma observării jucătorilor pe teren, la antrenamente sau meciuri de fotbal. Am inserat zone de protecție din spumă la nivelul genunchilor și șoldurilor, pentru a reduce șocurile în timpul plonjării. Aceste zone de protecție sunt intărite cu inserții din material rezistent, pentru a limita abraziunea la contactul cu solul.

Rezistenţă

Material rezistent la nivelul zonelor de contact cu solul, în timpul plonjării.

Susţinere

Talie elastică, cu şnur de strângere pentru susţinere optimă.

Notă pentru a compara impactul produsului asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de totalitatea ciclului de viață și în funcție de diferiți indicatori.
Nota globală ABCDE este realizată pentru a identifica ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produse de același fel (tricou, pantalon, rucsac). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de ilustrarea impactului produselor asupra mediului.Pentru mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Concept eco

Reducem impactul asupra mediului prin vopsirea materialului la sursă, acest lucru economisind până la 60% din consumul de apă. În plus, am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco, reducând materialul textil utilizat. Reducere de 27% a impactului de CO2.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 87% Poliester, 13% Elastan Material reiat 91% Poliester, 9% Elastan Spumă 100% Spumă Polietilen Capac de protecție 88% Poliamidă, 12% Elastan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
12,52 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii