Incaltaminte alergare

Încălțăminte alergare

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Încălțăminte Jogging Run CONFORT Negru Damă
Încălțăminte Jogging Run CONFORT Negru Damă
21999 LEI
Încălţăminte Alergare pe asflat Kiprun KS LIGHT Negru Damă
Reduceri
Încălţăminte Alergare pe asflat Kiprun KS LIGHT Negru Damă
34999 LEI −9%
31699 LEI
4.5/5 Pe baza a 8718 Opinii exprimate online și în magazine

Criteriile de alegere a încălțămintei pentru alergare

Buna alegerea a încălțămintei de alergat este esențială pentru alergător. Talpă conform picior de sprijin, amortizare în funcție de teren sau greutatea ... parametrii care trebuie luați în considerare sunt mulți. Lăsați ca DECATHLON să vă ghideze pentru a alege încălțămintea de alergare. Oferim încălțăminte de alergat pentru bărbați, femei sau copii, avem oferte pentru toată lumea!

Testați încălțămintea de alergare!

Cu toate criteriile pentru a alege pantoful care funcționează corect, ne pierdem puțin! Din fericire, DECATHLON vă oferă răspunsuri la câteva întrebări pentru a determina doar cu câteva clicuri modelele care vă corespund. Indiferent dacă alergi pentru relaxare sau pentru performanță, pe asfalt, pe teren variat sau pe pistă ... DECATHLON propune încălțăminte pentru toate. Modelele de încălțăminte de alergat pentru copii și încălțăminte trail petnru toate categoriile de vârstă sunt de asemenea disponibile.

Urmând câteva reguli simple, ar trebui să vă păstrați mai mult încălțămintea. În mod ideal, ar trebui să alternați între două perechi de încălțăminte de alergat, astfel încât componentele să aibă timp de odihnă între două utilizări. Pentru spălare utilizați o perie și săpun pentru a curăța; tamburul mașinii de spălat poate fi câteodată brutal.Recomandăm uscarea lentă prin scoaterea branțului detașabil și umplerea acestora cu ziare, mai degrabă decât introducerea încălțămintei direct în uscător.

Întreținerea încălțămintei de alergare

Sunteți din ce în ce mai numeroși, cei care optați pentru un traseu denivelat. Parcurgând distanțe lungi, în inima naturii ... activitatea este în plină expansiune. De aceea, DECATHLON a ales cele mai bune încălțări pentru voi. Încălțămintea este special concepută să adere la orice teren.


Ce avantaje oferă încălțămintea de alergare pentru bărbați, femei și copii?

Încălțămintea de alergat este construită în funcție de terenul de alergare, nivelul de practică și pronație, astfel încât să ofere:

    Aderență - Pentru asfalt încălțămintea de alergare cu talpa fină este cea mai adecvată, iar pentru terenurile accidentate, aderența este asigurată de o talpă mai dură, prevăzută cu crampoane.

    Flexibilitate - Datorită elasticității materialelor și a tehnologiei inovatoare, încălțămintea de alergare permite picioarelor să se miște în voie, fără a incomoda, chiar și după parcurgerea unor distanțe mari.

    Amortizare - Talpa din spumă EVA sau Flytefoam Propel împreună cu tehnologii de tip Circular System (CS) (prezența unei bule de aer în spuma de la călcâi) sau AHAR (care se referă la prezența unui material de cauciuc moale) contribuie la dispersarea undei de șoc uniform pe toată suprafața tălpii.

    Susținere - Componentele din încălțămintea de alergat au rolul de a asigura o bună susținere întregului corp, fiind rezistenți la greutăți mari.

    Propulsare - Pentru a asigura propulsarea, talpa încălțămintei pentru alergare este mai subțire spre degete și mai groasă spre călcâi. De aceea, dropul (diferența de înălțime dintre călcâi și vârf) se exprimă în mm și diferă în funcție de teren și nivelul de practică.


De ce să alegi încălțămintea de alergare pentru bărbați, femei și copii de la Decathlon?

Încălțămintea de alergare de la Decathlon a fost creată în colaborare cu practicanți și sportivi de performanță. Pentru a valida calitatea tehnologiilor, aceasta a fost testată inițial în laborator, iar ulterior pe teren. În toate cazurile încălțămintea de alergare și-a dovedit eficiența.

Este un cadou? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou