KIPRUN

ÎNCĂLȚĂMINTE ALERGARE TRAIL RUNNING EASYTRAIL ALBASTRU-VERDE DAMĂ

24999 RON
Ref. : 8665459

Produs conceput pentru trail/alergare. Cu acesta, poți explora cărările mai puțin tehnice, în timpul antrenamentelor pe distanțe de la 0 la 20 km.

Poți practica trail cu această încălțăminte special gândită pentru confortul tău, ce asigură susținere și aderență foarte bună. Te poți aventura pe poteci ușor accidentate, dar și drumuri asfaltate.

Culoare: Gri albăstrui / Verde gazon fluorescent

 • 36 Produs indisponibil online momentan
 • 37 undefined
 • 38 undefined
 • 39 undefined
 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 42 Produs indisponibil online momentan
+ 249 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Tracțiune

  Crampoane de 4 mm, pentru aderenţă.

  Amortizare

  Spumă EVA injectată, pentru confort la fiecare alergare.

  Flexibilitate

  Flexiunea piciorului este facilitată de conceptulFLEX-H și de călcâiul rotunjit.

  Lejeritate

  Cu o greutate de 496 g pentru mărimea 38, încălțămintea Easytrail este ușoară!

  Aderență

  Aderență îmbunătățită, datorită cauciucului tălpii și designului crampoanelor.

  Buzunare

  Blochează și susține șireturile o bandă elastică discretă și practică!

  Imagini

  ÎNCĂLȚĂMINTE ALERGARE TRAIL RUNNING EASYTRAIL ALBASTRU-VERDE DAMĂ
  ÎNCĂLȚĂMINTE ALERGARE TRAIL RUNNING EASYTRAIL ALBASTRU-VERDE DAMĂ
  ÎNCĂLȚĂMINTE ALERGARE TRAIL RUNNING EASYTRAIL ALBASTRU-VERDE DAMĂ
  ÎNCĂLȚĂMINTE ALERGARE TRAIL RUNNING EASYTRAIL ALBASTRU-VERDE DAMĂ
  ÎNCĂLȚĂMINTE ALERGARE TRAIL RUNNING EASYTRAIL ALBASTRU-VERDE DAMĂ
  ÎNCĂLȚĂMINTE ALERGARE TRAIL RUNNING EASYTRAIL ALBASTRU-VERDE DAMĂ
  ÎNCĂLȚĂMINTE ALERGARE TRAIL RUNNING EASYTRAIL ALBASTRU-VERDE DAMĂ
  ÎNCĂLȚĂMINTE ALERGARE TRAIL RUNNING EASYTRAIL ALBASTRU-VERDE DAMĂ
  ÎNCĂLȚĂMINTE ALERGARE TRAIL RUNNING EASYTRAIL ALBASTRU-VERDE DAMĂ
  ÎNCĂLȚĂMINTE ALERGARE TRAIL RUNNING EASYTRAIL ALBASTRU-VERDE DAMĂ

  Informații tehnice

  O ÎNCĂLȚĂMINTE GÂNDITĂ PENTRU A DESCOPERI ȘI PENTRU A TE INIȚIA ÎN ALERGARE TRAIL

  Pentru că atunci ești începător într-un sport, nevoile tale sunt specifice, această încălțăminte a fost concepută de la zero, pentru a-ți permite să te obișnuiești cu ea, astfel încât să fii nerăbdător să te încalți din nou!
  Îmbinând perfect amortizarea și aderența și având un design ce facilitează flexibilitatea picioarelor tale, Easytrail este versatilă și se adaptează atât drumurilor amenajate sau mai puțin tehnice, cât și porțiunilor de șosea.

  CONFORT, SUSȚINERE ȘI PROTECȚIE: COMBINAȚIA CARE TE VA CONVINGE SĂ TE ÎNCALȚI DE FIECARE DATĂ CU ACEASTĂ ÎNCĂLȚĂMINTE!

  Confortul este asigurat de un strat generos de spumă, situat în jurul gleznei, pentru o amortizare optimă, dar și de un material principal din mesh 2D elastic, ce oferă flexibilitate, elasticitate și libertate de mișcare în partea anterioară a piciorului.
  Părțile laterale din material sintetic oferă o susținere excelentă și stabilizează piciorul.
  În cele din urmă, protecțiile împotriva pietrelor protejează degetele de la picioare împotriva pietrelor, iar mesh-ul împotriva ruperii.

  MAI MULTE DETALII CU PRIVIRE LA AMORTIZAREA EASYTRAIL

  Echipa noastră de design a conceput o spumă complet nouă, 100% EVA injectată, utilizată pe talpa intermediară.
  Dezvoltată cu ajutorul alergătoarelor începătoare, este moale și tolerantă, astfel încât să poți descoperi trail running în confort maxim.
  Și pentru că trailul se caracterizează mai ales prin varietatea de terenuri pe care se practică, această spumă de 21 mm la călcâi și de 13 mm în partea anterioară a piciorului asigură amortizare, atât pe șosea, cât și pe cărări.

  FIXARE ȘI ADERENȚĂ: AI ÎNCREDERE ÎN PICIOARELE TALE!

  Având crampoane de 4 mm special gândite pentru a oferi o aderență excelentă și cu un cauciuc nou, talpa exterioară Easytrail este compromisul ideal între fixare și aderență.
  Fiind versatilă, aceasta îți permite să explorezi senin cărările și se adaptează unor porțiuni de șosea, rămânând în același timp confortabilă.
  Pe scurt, atunci când știm că fixarea și aderența sunt doi parametri ce permit obținerea unui dinamism sigur, cu Easytrail, poți să ai încredere în picioarele tale!

  Concept FLEX-H+ și călcâi rotunjit pentru a facilita flexibilitatea.

  Striații de flexiune în partea din faţă a piciorului:conceptul FLEX-H . Articulația metatarso-falangiană este atât zona de flexie, cât și principalul suport pentru picior în timpul fazei de propulsie, astfel încât aceste striații în formă de H de o parte și de alta a articulației facilitează mișcarea piciorului, menținând în același timp confortul. În cele din urmă, călcâiul rotunjit al acestei încălțăminte optimizează și facilitează, la rândul lui, mișcarea piciorului.

  DE CE AM OPTAT PENTRU UN DROP DE 8 MM?

  Dropul este diferența de înălțime între partea din față și partea din spate a încălțămintei. Spuma complet nouă 100% EVA injectată, utilizată pe talpa intermediară, fiind de 21 mm la călcâi și 13 mm în partea anterioară a piciorului, conferă încălțămintei Easytrail un drop de 8 mm.
  Am optat pentru acesta din urmă, deoarece este forma de un drop mediu, adaptat pentru majoritatea alergătoarelor și care se pretează perfect pentru descoperirea trail running.

  EASYTRAIL, PENTRU O PRACTICĂ EASY...

  Ce rost are să faci tot ce poți pentru a te îndrăgosti de trail running, dacă perechea ta de încălțăminte nu te lasă să te bucuri de ea prea mult timp?
  Pentru a ne asigura că vei profita la maximum de încălțămintea Easytrail, aceasta dispune de o plasă 2D foarte extensibilă, rezistentă la abraziune, praf și noroi. În cele din urmă, protecțiile față și spate împotriva pietrelor protejează meshul de orice ruptură cauzată de pietre sau de degetul mare.

  EASYTRAIL: LA FEL DE PLĂCUT DE PURTAT PE CÂT ESTE DE PLĂCUT DE PRIVIT

  Pierrick, designerul nostru, a proiectat cu grijă această încălțăminte astfel încât să respire și să transpire.
  Prin linii moderne și sobre cu finisaje tehnice, precise și subtile, ADN-ul acestui model este unul clar sportiv. De la materialul din mesh de două culori, la talpa intermediară cu linii grafice în relief, inspirate de hărțile IGN, la șireturile tricolore și la alegerea diferitelor texturi în lateral: nimic nu este la voia întâmplării!

  UN ULTIM DETALIU (DAR NU CEL DIN URMĂ): ELASTICUL PENTRU ȘIRETURI

  Am prevăzut modelul Easytrail cu un elastic situat la nivelul limbii, care îți permite fixarea șireturilor.
  Împiedicând șireturile să se prindă de crengi sau de orice alt element exterior susceptibil să te încurce, te poți bucura de ieșirile tale de anduranță în cele mai bune condiții și ultraechipat!

  SFATURILE NOASTRE ÎNAINTE DE A IEȘI SĂ ALERGI

  Manon, inginerul nostru de produs, și Cyrille, șeful nostru de produs, îți oferă sfaturi înainte de te încălța și de a ieși la alergare:
  Este esențial să te simți confortabil în timpul curselor de trail running.
  Trebuie să ai un antrenament progresiv, fără a omite nicio etapă. Nu uita să admiri peisajele în timpul alergării.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Parte superioară din 60% Poliuretan, 40% Poliester Interior din 100% Poliester Talpă din 80% Acetat de etilen vinil, 15% Cauciuc sintetic, 5% Cauciuc

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Pentru a întreține încălțămintea și a absorbi umiditatea între două sesiuni de alergare, te sfătuim să pui hârtie de ziar în interiorul încălțămintei. Chiar funcționează!

  Restricții de utilizare

  Sporturi în interior, ciclism, utilizare exclusivă pe bitum, munte.

  TESTE

  După doi ani și jumătate de dezvoltare, această încălțăminte a fost testată de numeroase practicante de trail, pe distanțe și pe terenuri diferite. A fost de asemenea supusă la multiple teste mecanice în laborator.Easytrail se impune drept încălțămintea cu marca Evadict concepută și testată de începătoare în trail running.

  Aprobat de

  Încălțămintea noastră Easytrail a fost pusă la punct cu ajutorul practicantelor care au fost rugate să testeze prototipurile noastre pe o perioadă de câteva luni! Dacă adunăm toți kilometrii parcurși de alergătoarele noastre de trail, obținem 6000 km de teste pe termen lung, în condiții reale de trail running. Această pereche de încălțăminte a fost validată de sportivele care au testat-o. Și bineînțeles de noi înșine, care am conceput-o. Te-a cucerit deja?

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți