Ghete și bocanci pentru copii (25 Produse)

4.6/5 Pe baza a 3214 Opinii exprimate online și în magazine

Cum te asiguri că alegi perechea potrivită de ghete pentru copii?

Copiii sunt mereu activi și în căutare de noi provocări. Pentru ei sezonul rece nu este unul în care să stea în casă, ci este vremea în care să se bucure de zăpadă și de toate activitățile asociate cu aceasta. Alege o pereche de ghete pentru copii din piele naturală sau sintetică pentru ca ei să profite la maximum de toamnă și de iarnă.

Ca să se potrivească acestei perioade, bocancii și ghetele pentru copii vor trebui să aibă tălpi antiderapante, căptușeală îmblănită, iar cele concepute pentru copiii până la 5 ani să aibă arici pentru o încălțare facilă. De asemenea, cei mici au nevoie de o susținere solidă a gleznelor pentru a minimiza riscul accidentărilor. Cele mai potrivite perechi de bocanci pentru aceștia sunt cele deasupra gleznelor și care au talpă antiderapantă foarte bună.

Cum menții încălțămintea pentru mai mult timp?

Unele dintre perechile de ghete pentru copii din oferta Decathlon sunt hidrofobe. Acest lucru înseamnă că materialele din care sunt confecționate au capacitatea să lase apa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără să o absoarbă. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de ghete impermeabile pentru copii.

De ce să alegi o pereche de bocanci pentru copii de la Decathlon?

Produsele noastre, inclusiv ghetele și bocancii, au fost create în colaborare cu practicanți ai sporturilor pentru care acestea sunt destinate. Mai mult, ele sunt testate în practică și îmbunătățite ca să facă față situațiilor reale. Cele pentru fete sunt prevăzute cu o căptușeală mult mai călduroasă decât cele pentru băieți, deoarece temperaturile sunt resimțite diferit de fiecare gen în parte.

În magazinele noastre din toată țara, dar și online poți găsi o gamă variată de bocanci și ghete pentru fete și pentru băieți pentru sporturi precum drumeție, echitație, dar și pentru drumurile de zi cu zi în sezonul rece, cu mărimi cuprinse între 24 și 38.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou