Ghete și bocanci pentru copii (27 Produse)

Copilul tău merită tot ce este mai bun! Pregătește-l pentru sezonul rece cu ghete și bocanci impermeabili din colecția Decathlon. Ghetele pentru băieți și fete sunt realizate din cele mai eficiente materiale ce sporesc senzația de căldură la nivelul picioarelor și îi protejează pe copii de umezeală. Încurajează-i pe cei mici să petreacă cât mai mult timp în aer liber indiferent de anotimp. Când poartă ghete de iarnă impermeabile și bocanci pentru copii de la Decathlon, sunt protejați și au liber la distracție. Vrei să îi oferi copilului tău tot ce este mai bun? Începe cu ghetele pentru copii și bocancii pentru sezonul rece pe care îi găsești chiar aici!

Reduceri
Bocanci Impermeabili Mid Drumeție la munte MH120 Mărimi 35-38 Gri Copii
12999 LEI -25%
9699 LEI
*De la ‪16.12.2022‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Bocanci Impermeabili Mid Drumeție la munte MH120 Mărimi 35-38 Gri Copii

(148)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Ghete piele Classic Negru Copii
14999 LEI
FOUGANZA

Ghete piele Classic Negru Copii

(106)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
Reduceri
Ghete cu bandă cu arici Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie SH100 Warm Copii
9999 LEI -20%
7999 LEI
*De la ‪05.11.2022‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Ghete cu bandă cu arici Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie SH100 Warm Copii

(94)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
4.6/5 Pe baza a 3601 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI PERECHEA POTRIVITĂ DE BOCANCI ȘI GHETE PENTRU COPII?


Ai pregătit garderoba de toamnă a copilului tău? Amintește-ți să adaugi bocanci impermeabili și ghete de iarnă pentru fete și băieți! În colecția Decathlon dedicată încălțămintei pentru copii găsești o varietate de culori și modele pentru confortul și protecția micuțului tău. Cauți ghete impermeabile pentru copii pentru drumețiile la munte și activități în aer liber? Sau preferi ghete de iarnă versatile ce pot fi purtate la școală, grădiniță și plimbări scurte în oraș? Indiferent de stilul pe care îl preferi, ți-am pregătit o listă cu criterii de care trebuie să ții cont de fiecare dată când alegi încălțămintea de copii pentru sezonul rece.Materialul interior este principalul furnizor de confort și protecție termică. Ghetele de iarnă pentru fete și băieți trebuie să aibă interiorul căptușit cu materiale termoizolante, care se usucă rapid în cazul pătrunderii zăpezii la interior. Cele mai des întâlnite sunt pâsla și materialele sintetice cu dublu rol: de menținere a temperaturii optime la nivelul tălpii și de respirabilitate a pielii. Copilul tău este mereu activ, chiar și în sezonul rece? Mizează pe confortul bocancilor pentru copii din colecția Decathlon!Calitatea exterioară este stabilită în funcție de materialul impermeabil și construcția tălpii. Bocancii și ghetele de iarnă pentru copii trebuie să fie rezistente la umezeala exterioară, în timp ce talpa oferă stabilitate la fiecare pas. Excursiile în familie pe cărări înzăpezite sunt activitatea preferată din timpul iernii? Alege ghete de iarnă pentru copii cu talpa striată, din cauciuc, cu nivel de aderență ridicat.

Sistemul de închidere și fixare pe picior este un alt criteriu de care important. În colecția Decathlon găsești ghete de iarnă cu șiret, bocanci pentru copii cu arici sau o combinație a celor două. Te întrebi care este diferența și de ce contează atât de mult? Ghetele impermeabile pentru copii cu șiret se fixează mult mai bine pe picior și sunt mai stabile în cazul mișcărilor bruște. În timp ce bocancii cu arici pentru fete și băieți oferă o susținere mai scăzută a piciorului, dar sunt mai rapid de încălțat.Culoarea este un alt criteriu important pentru alegerea încălțămintei de iarnă pentru copii. Tu preferi culorile închise care se curăță ușor, în timp ce micuțul tău vrea ghete pentru copii în culorile preferate. Ne-am gândit la un compromis în privința designului ghetelor impermeabile pentru copii. Astfel, poți alege modelul preferat cu talpa și partea inferioară în culori închise pentru a evita murdărirea rapidă și partea superioară și șireturile în nuanțe colorate pe placul copilului tău.Dacă ai pregătit deja îmbrăcămintea de iarnă pentru micuțul tău, înseamnă că este momentul să alegi ghete și bocanci pentru copii care să completeze ținuta pentru sezonul rece. Am adus într-o colecție Decathlon modele variate de ghete impermeabile, fără compromisuri din punct de vedere al confortului, pentru a le oferi copiilor șansa să se bucure de anotimpul preferat!


CUM MENȚII CALITATEA GHETELOR DE IARNĂ PENTRU COPII?


Odată ce ai ales ghetele și bocancii pentru copii, apare o nouă provocare. Cum îngrijești încălțămintea de iarnă pentru a maximiza durata de viață? În continuare îți oferim cele mai practice sfaturi pe care le poți aplica acasă de fiecare dată când cureți ghetele impermeabile pentru copii. Prin câteva acțiuni simple, copilul tău se va bucura mai mult timp de confortul ghetelor de iarnă preferate!Primul pas pentru o rutină de îngrijire eficientă este curățarea ghetelor de iarnă după fiecare purtare. Astfel, vei elimina depunerile de sare și murdărie. Materialele folosite la deszăpezire sunt nocive pentru ghetele și bocancii de iarnă. Dar prin câteva minute acordate curățării încălțămintei, copilul tău se va bucura de ghete curate la fiecare purtare.Păstrează ghetele și bocancii pentru copii într-un loc aerisit. Depozitarea între purtări și la finalul sezonului este foarte importantă. Un loc aerisit va permite atât uscarea rapidă a încălțămintei, cât și eliminarea mirosurilor neplăcute.

În cazul petelor și murdăriei mai accentuate, tot ce trebuie să faci pentru a curăța ghetele și bocancii de iarnă pentru copii este să folosești o lavetă umedă. Repetă procesul de curățare până ce petele dispar și evită spălarea la mașina automată. Aceasta va deteriora structura materialului și poate deforma talpa încălțămintei. După curățarea cu o lavetă, așază ghetele de iarnă într-o cameră încălzită și ventilată pentru un proces de uscare natural.Reactivează impermeabilitatea ghetelor pentru fete și băieți cu ajutorul soluțiilor speciale. După curățări repetate este nevoie să restabilești bariera hidrofobă a ghetelor pentru copii. Astfel, pe lângă protecția la umezeala exterioară, prin acest proces simplu, vei proteja bocancii pentru copii de pete și efectele nocive ale materialelor de deszăpezire.Confort și protecție în sezonul rece? Alege ghetele și bocancii pentru copii de la Decathlon și îi vei oferi copilului tău cea mai bună experiență în sezonul rece. Colecția variată de modele așteaptă să fie descoperită și testată de micuțul tău!


Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou