QUECHUA

Bocanci mid Impermeabili Drumeţie la Munte 28-39 MH500 Fete

24999 RON
Ref. : 8561208

Produs conceput pentru drumeție la munte, pe toate tipurile de vreme. Mărimi disponibile: 28-39.

Cei mai tehnici bocanci din gamă! Talpa oferă o aderență excelentă, fața întărită din piele asigură susținere optimă, iar membrana impermeabilă menține pielea uscată.

Culoare: Bleumarin / Verde turcoaz

 • 28 Produs indisponibil online momentan
 • 29 Produs indisponibil online momentan
 • 30 Produs indisponibil online momentan
 • 31 Produs indisponibil online momentan
 • 32 Produs indisponibil online momentan
 • 33 undefined
 • 34 undefined
 • 35 undefined
 • 36 Produs indisponibil online momentan
 • 37 Produs indisponibil online momentan
 • 38 undefined
 • 39 undefined
+ 249 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Tracțiune

  Talpa din cauciuc asigură aderență optimă pe teren uscat sau umed.

  Impermeabilitate

  Membrană impermeabilă testată în uz sau în laborator.

  Amortizare

  Amortizare integrală, datorită materialului PU reciclat, pentru confort optim.

  Lejeritate

  732 g pentru mărimea 36.

  Susținere picior

  Susținere foarte bună a gleznei, datorită feței semi-rigide și cârligului.

  Rezistența la abraziune

  Materiale rezistente.

  Informații tehnice

  Talpă aderentă

  Aderența tălpilor noastre este certificată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru a valida testele, am evaluat calitățile tălpii pe trasee montane, cu ajutorul unui grup de practicanți.

  Test de impermeabilitate

  Testată în laborator şi pe teren, garantează impermeabilitate şi respirabilitate optime. Mai întâi, încălţămintea este scufundată în apă, cu aer sub presiune în interior, pentru a verifica dacă apar bule la suprafaţa încălţămintei.Apoi, încălţămintea este introdusă pe jumătate în apă, având în interior un braţ mecanic pentru a simula mersul. Astfel, se verifică dacă încălţămintea rămâne uscată. Pentru acest model, testul a durat cât ehivalentul a 8km în condițiile precizate mai sus.

  Prelungirea impermeabilității

  Impermeabilitatea bocancilor este compromisă de pătrunderea apei în partea superioară a încălțămintei. Pentru a menține picioarele uscate mai mult timp, se recomandă purtarea unor parazăpezi impermeabile, care protejează partea superioară a încălțămintei de pătrunderea apei, a pietrelor sau a nisipului. Se recomandă utilizarea unui spray reimpermeabilizant de câteva ori pe an, pentru a rede capacitatea hidrofobă.

  Ce mărim să aleg?

  Pentru drumeție, nu ezitați să luați o mărime cu un număr mai mare decât cea obișnuită. Acest lucru garantează un confort optim în timpul coborârii și evitarea lovirii degetelor de vârful încălțămintei. Recomandări: menține unghiile scurte și, înainte de coborâre, verifică ca benzile cu arici sau șireturile să fie bine strânse, pentru a evita alunecarea.

  Recomandări de achiziţionare

  Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Verificați dacă vă deranjează la călcâi sau la vârf. orientarea vârfului şi călcâiului în coborâre. Evitaţi orice punct de compresie în momentul probării. Utilizaţi încălţămintea în mod progesiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului. Dacă veți comanda online, vă puteți orienta pentru alegerea corectă a mărimii folosind pedimetrul printabil: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

  Branț detașabil

  Branț interior detașabil, pentru uscare mai rapidă. Acesta poate fi înlocuit de un branț ortopedic.

  Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Talpă din 50% Poliuretan, 50% Cauciuc butadienic Exterior din 55% Piele bovine, 45% Poliester Interior din 100% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc uscat şi bine aerisit.

  TESTE

  Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.

  Aprobat de

  Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
  Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un grup de copii au testat produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri