QUECHUA

Ghete Mid Piele Iarn─â C─âlduroase Impermeabile Drume┼úie pe z─âpad─â SH500 B─ârba╚Ťi

29999 RON
Ref. : 8667209

Produs conceput pentru drume╚Ťie pe z─âpad─â ╚Öi activit─â╚Ťile zilnice pe vreme rece. Material din piele. Ideale ╚Öi pentru activit─â╚Ťile zilnice.

Materialul din piele spore╚Öte protec╚Ťia, oferind confort ╚Öi design modern. Talpa Snowcontact este adaptat─â pentru terenul ├«nghe╚Ťat ╚Öi cu z─âpad─â.

Culoare: Gri carbon

 • 39 Produs indisponibil online momentan
 • 40 Produs indisponibil online momentan
 • 41 Produs indisponibil online momentan
 • 42 Produs indisponibil online momentan
 • 43 Produs indisponibil online momentan
 • 44 Produs indisponibil online momentan
 • 45 Produs indisponibil online momentan
 • 46 Produs indisponibil online momentan
+ 299 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  C─âldur─â

  Temperatură de confort: în repaus este de -6°C, iar în mișcare este de -15°C.

  Impermeabilitate

  Membrana impermeabil─â ┼či respirant─â men┼úine pielea uscat─â.

  Aderen╚Ť─â

  Talp─â SNOWCONTACT: talp─â cu stria╚Ťii ╚Öi materiale speciale.

  Trac╚Ťiune

  Pozi╚Ťionarea ╚Öi ├«n─âl╚Ťimea crampoanelor de 4 mm asigur─â aderen╚Ť─â pe z─âpad─â.

  Sus╚Ťinere picior

  Fa┼ú─â mid ╚Öi ┼čireturi cu 2 orificii ├«n partea de sus pentru sus┼úinere optim─â.

  Imagini

  Ghete Mid Piele Iarn─â C─âlduroase Impermeabile Drume┼úie pe z─âpad─â SH500 B─ârba╚Ťi
  Ghete Mid Piele Iarn─â C─âlduroase Impermeabile Drume┼úie pe z─âpad─â SH500 B─ârba╚Ťi
  Ghete Mid Piele Iarn─â C─âlduroase Impermeabile Drume┼úie pe z─âpad─â SH500 B─ârba╚Ťi
  Ghete Mid Piele Iarn─â C─âlduroase Impermeabile Drume┼úie pe z─âpad─â SH500 B─ârba╚Ťi

  Informa╚Ťii tehnice

  Cum m─â asigur c─â produsul este suficient de c─âlduros pentru o drume╚Ťie pe vreme foarte rece?

  ├Än urma unor teste la temperaturi foarte sc─âzute pe teren ┼či ├«n laborator, ├«mpreun─â cu un num─âr de clien┼úi, m─âsur─âm rezisten┼úa termic─â a ├«nc─âl┼ú─âmintei ├«n repaus ┼či ├«n activitate. De acum, este posibil s─â m─âsur─âm cu precizie temperatura de confort. Temperatura limit─â de confort este indicat─â pe cizme: Lu─âm ├«n considerare diferen┼úele de temperatur─â resim┼úite de femei ┼či b─ârba┼úi.

  Cum m─â protejeaz─â de condi╚Ťiile exterioare?

  Dispun de membran─â impermeabil─â ╚Öi respirant─â. Membrana este o pelicul─â foarte fin─â (de 5 p├ón─â la 25 micrometri) aplicat─â pe fa╚Ťa interioar─â a materialului, pentru a ├«mpiedica p─âtrunderea apei, permi╚Ť├ónd ├«n acela╚Öi timp apei s─â se evacueze. Bocanci c─âlduro╚Öi, ce men╚Ťin pielea uscat─â. Talpa exterioar─â, precum ╚Öi cea intermediar─â, izoleaz─â de frig ├«n contact cu z─âpada.

  Ghete respirante pentru confort termic optim

  Confortul termic reprezint─â un echilibru ├«ntre aportul de c─âldur─â al ├«nc─âl╚Ť─âmintei ╚Öi capacitatea acesteia de a l─âsa pielea s─â respire. Prea mult─â c─âldur─â sau prea pu╚Ťin─â respirabilitate pot provoca acumularea transpira╚Ťiei, gr─âbind instalarea senza╚Ťiei de frig.Ghetele sunt adaptate pentru diferite niveluri de practic─â, ocazional─â sau consecvent─â. Membrana aplicat─â pe suprafa╚Ťa ├«nc─âl╚Ť─âmintei ├«mpiedic─â p─âtrunderea apei, ├«ns─â permite ├«n continuare evacuarea transpira╚Ťiei.

  Cum verific─âm c─â ghetele noastre sunt 100% impermeabile ?

  Am efectuat teste de laborator pentru a valida impermeabilitatea ghetelor, simulând mersul cu cizma pe jumătate scufundată în apă, dar și teste de utilizare și deteriorare. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers);4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers);8000 flexiuni (aproximativ 16 km de mers).16 km de mers). Acest model a fost testat la 4 000 flexiuni, echivalentul a 8 km de mers.

  Care este diferen╚Ťa dintre stabilitate ╚Öi aderen╚Ť─â?

  Stabilitatea ├«nc─âl╚Ť─âmintei este dat─â de forma ╚Öi dispunerea crampoanelor. Aderen╚Ťa depinde de tipul de material folosit ╚Öi de stria╚Ťiile de pe talp─â (la fel ca la cauciucurile ma╚Öinii). Aderen╚Ťa ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte propulsarea, ├«mpiedic─â alunecarea ├«n spate ├«n timpul urc─ârii ╚Öi stabilizeaz─â ├«nc─âl╚Ť─âmintea.
  Aderen╚Ťa ├«mpiedic─â alunecarea ╚Öi derapajul pe teren neted sau pe teren cu z─âpad─â, umed sau cu ghea╚Ť─â.

  Ce tip de aderen╚Ť─â ╚Öi stabilitate ├«mi asigur─â acest model?

  Talpa SNOWCONTACT asigur─â confort, stabilitate ╚Öi aderen╚Ť─â.Dispunerea ╚Öi dimensiunea crampoanelor (3mm) asigur─â stabilitate pe teren cu z─âpad─â. Suprafa╚Ťa ╚Öi designul crampoanelor sunt special g├óndite pentru a evacua apa rezultat─â din frecarea t─âlpii cu stratul de z─âpad─â.

  Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

  Talpa SNOWCONTACT este conceput─â dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderen╚Ť─â optim─â. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficient─â pe z─âpad─â dec├ót cea clasic─â. ├Än caz de utilizare pe ghea╚Ť─â, doar ad─âugarea de elemente anti-alunecare v─â vor asigura aderen╚Ťa necesar─â.

  Acest produs rezist─â unei utiliz─âri consecvente?

  Echipa noastr─â de ingineri efectueaz─â teste ├«n laborator, pentru a ne asigura c─â r─âspundem tuturor nevoilor utilzatorilor no╚Ötri. Valid─âm urm─âtoarele elemente: orificiile pentru ┼čireturi ┼či chingi, lipirea, toxicologia, rezisten┼úa la razele UV, abraziunea t─âlpii ┼či componentele fe┼úei, durata de via┼ú─â (deteriorare accelerat─â).

  Ce ╚Öosete s─â alege╚Ťi pentru drume╚Ťie pe z─âpad─â?

  Pentru a v─â alc─âtui corect echipamentul pentru drume╚Ťiile pe z─âpad─â, v─â recomand─âm s─â ╚Ťine╚Ťi cont de:
  C─âldur─â: aport de c─âldur─â asigurat de ╚Öosete c─âlduroase (este de preferat ca ╚Öosetele s─â con╚Ťin─â ╚Öi l├ón─â).
  Respirabilitate: alege╚Ťi ╚Öosetele ├«n func╚Ťie de intensitatea practic─ârii. Lungime: adapta╚Ťi lungimea ╚Öosetelor la ├«n─âl╚Ťimea ghetelor.

  Cum pot men╚Ťine ├«n timp calit─â╚Ťile tehnice ale ├«nc─âl╚Ť─âmintei?

  Hidrofobia este capacitatea materialului de a l─âsa apa s─â alunece pe suprafa┼úa sa, f─âr─â a o absorbi. Materialul nu se ├«mbib─â cu ap─â ┼či este u┼čor, respirant ┼či c─âlduros. Hidrofobia se ob┼úine printr-un tratament aplicat pe partea exterioar─â a materialului. Tratamentul trebuie re├«nnoit pe toat─â durata de via┼ú─â a produsului ├Än magazinele Decathlon exist─â o gam─â variat─â de produse impermeabilizante.

  De ce s─â alege╚Ťi ghete din piele pentru drume╚Ťie pe z─âpad─â?

  Pielea este foarte confortabilă, rezistentă, flexibilă. Material impermeabil și respirant, în mod natural.
  ├Änc─âl╚Ť─âmintea din piele este c─âlduroas─â iarna, dar asigur─â temperatura optim─â ╚Öi ├«n sezoanele intermediare. Pentru ├«ntre╚Ťinerea ghetelor, folosi╚Ťi o perie moale. Acest model este din piele nubuck. Se pot folosi produse potrivite pentru ├«nc─âl╚Ť─âmintea din piele, dar, aten╚Ťie, exist─â riscul ca ghetele s─â aib─â o culoare mai ├«nchis─â apoi.

  Cum se usuc─â interiorul ghetelor?

  Atunci c├ónd sunt folosite, ghetele se pot ├«nc─ârca cu umezeal─â (condens ╚Öi transpira╚Ťie).
  Dac─â ghetele sunt foarte umede, se recomand─â scoaterea bran╚Ťului, umplerea cu h├órtie mototolit─â ╚Öi schimbarea regulat─â a acesteia. H├órtia va reduce umiditatea ╚Öi va accelera uscarea. A nu se apropia niciodat─â ghetele de o surs─â de c─âldur─â, dar a se pune ├«ntr-un loc c─âlduros, uscat ╚Öi ventilat.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Greutate

  39 : 0.7 kg
  40 : 0.742 kg
  41 : 0.786 kg
  42 : 0.833 kg
  43 : 0.882 kg
  44 : 0.931 kg
  45 : 0.983 kg
  46 : 1.037 kg

  Video

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Parte superioar─â din 60% Piele de bovine (vit─â), 16% Poliester, 12% Poliuretan, 9% Poliester, 3% Acetat de etilen vinil Talp─â din 60% Cauciuc sintetic, 40% Acetat de etilen vinil Interior din 60% Poliester, 30% Poliuretan, 10% Poliamid─â

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se p─âstra la loc aerisit, uscat ┼či ferit de lumin─â.

  TESTE

  Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea ╚Öi dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupeaz─â 4 tematici, fiecare av├ónd propria loca╚Ťie ╚Öi propriile tehnologii: Conforma╚Ťie (├«n special datorit─â analizei 3D);
  ╚śtiin╚Ťele mi╚Öc─ârii;
  Confort termic (cu patru camere climatice);
  ╚śtiin╚Ťe comportamentale ╚Öi senzoriale.
  Noi test─âm ├«n special rezisten╚Ťa cus─âturilor, lipirea, toxicologia, rezisten╚Ťa la razele UV ╚Öi abraziunea.

  Aprobat de

  Pentru a v─â ├«ndeplini cerin╚Ťele, produsele Quechua sunt testate ├«n drume╚Ťii la munte, ├«n toate condi╚Ťiile pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul drume╚Ťiilor.Inginerul nostru de testare pe teren ╚Öi un grup de utilizatori testeaz─â produsele pe toat─â durata dezvolt─ârii lor, p├ón─â la comercializare.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se cl─âti cu ap─â curat─â dup─â utilizare. A se usca ├«ntr-un spa╚Ťiu uscat ╚Öi aerisit.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri