QUECHUA

Sac de dormit ARPENAZ 10° Turcoaz

14999 RON
Ref. : 8737675

Temperatură de confort 10°C. Sac de dormit prietenos cu mediul, prevăzut cu fermoar integral și deschidere practică. Se poate uni cu un alt sac de dormit. Se poate transforma în pătură. Garanție 5 ani

Produs conceput pentru a dormi confortabil în camping, la temperaturi de aproximativ 10°C.

Culoare: Albastru petrol închis

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Temperatură utilizare

  Tempertatură confort: 10°C. Temperatură limită: 5°C.

  Confort în timpul somnului

  Dimensiuni: 190 x 72 cm. Fermoar integral.

  Transportare ușoară

  Greutate: 1,3 kg. Volum: 24 L. Husă de transport.

  Compatibilitate

  Se poate uni cu un alt sac similar, pentru a dormi în 2. de același tip.

  Întreținere ușoară

  Se poate spăla la mașină, urmând recomandările de întreținere.

  Imagini

  Sac de dormit ARPENAZ 10° Turcoaz
  Sac de dormit ARPENAZ 10° Turcoaz
  Sac de dormit ARPENAZ 10° Turcoaz

  Informații tehnice

  Temperatură de utilizare:

  Afișăm pe toți sacii noștri de dormit temperatura de confort testată într-un laborator independent (AITEX) conform normei europene ISO 23537-1 din 21/01/2017.Temperatura de confort este limita inferioară la care utilizatorului aflat în poziție relaxată nu îi este nici cald, nici frig (temperatură determinată de o utilizatoare, în condiții normale de utilizare). Alegeți sacul de dormit în funcție de aceasta

  Care este temperatura limită?

  Temperatură limită: temperatura limită la care utilizatorului aflat în poziție ghemuit nu îi este nici cald, nici frig temperatură măsurată pe un utilizator de sex masculin, în condiții normale de utilizare).

  Compoziție

  Material interior și exterior: 100% poliester. Umplutură : 100% vatelină poliester 300 g/m².

  De știut despre temperaturi

  Sacul de dormit nu produce căldură, ci o păstrează pe cea produsă de corp. Dacă ești epuizat sau dacă își este foarte frig și intri în sacul de dormit înghețat și umed, riști să-ți fie și mai frig, indiferent de cât de călduros este sacul de dormit! Aceste temperaturi depind de rezistența la frig a fiecăruia (de greutate, de oboseală), de echipament (saltea izolantă), de îmbrăcăminte (dacă stați dezbrăcat sau în lenjerie), de vreme (de umiditate, vânt).

  Mici trucuri de încălzire

  Îmbrăcați-vă simplu (un singur strat de haine este suficient). Încălziţi-vă extremităţile: căciulă, mănuși, șosete, benzi încălzitoare etc. Un bidon de apă caldă poate servi drept sursă de căldură (dacă nu există niciun risc de deschidere a capacului!). Contractați mușchii (70% din energia consumată se transformă în căldură), dar nu faceți mișcări care ar putea să creeze curenți de aer rece. Pentru a evita curățarea repetată a sacului de dormit, se recomandă folosirea unui cearșaf (ref:8382711)

  Spălarea sacului de dormit

  Se recomandă utilizarea unei mașini de spălat prevăzută cu o cuvă cu un volum de minimum 7 kg și închiderea fermoarelor de la sacul de dormit.

  Garanție

  5 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeala principală 100% Polietilenă tereftalată Geantă transport 100% Polietilenă tereftalată

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Sacul se introduce în husă, începând cu partea de jos. Se depozitează, fără husă, la loc uscat, pentru a-i menţine forma şi proprietăţile termice.

  TESTE

  Produsul are GARANȚIE 5 ANI. Garanția se aplică începând de la data marcată pe bonul de casă. Produsul aflat în garanție va fi schimbat sau reparat gratuit. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condiții neadecvate de utilizare. GARANȚIE de 5 ANI se aplică pe baza prezentării produsului și a bonului de casă/cardului de fidelitate.

  Aprobat de

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în regiunea Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a-ți oferi toată expertiza noastră.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri