INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Artengo

Parteneri Tehnici

Din echipa Artengo fac parte și câțiva parteneri tehnici care contribuie la dezvoltarea produselor, pentru a garanta calitatea superioară a acestora. Printre acești parteneri se numără Oliver Marach, în prezent numărul doi în lume, și Nicolas Escudé un fost jucător de pe locul 17 în lume. Olivier a ajutat la conceperea rachetei 990 Pro Plus, adaptând-o la stilul său de joc, pentru a o putea folosi la câștigarea turneului Australian Open, în luna ianuarie. De asemenea, Camille Serme, jucătoare de squash la nivel mondial, a contribuit la dezvoltarea rachetei SR990, pe care o și folosește în competiții.

Inovații

Artengo se concentrează, de asemenea, pe cercetare și inovare pentru a concepe produse mai bune decât oricare altele pe piață, datorită modului în care acestea satisfac nevoile jucătorului. Un exemplu concret este tehnologia SoftFeel pe care am dezvoltat-o pentru rachetele noastre

Adăugarea lemnului la o rachetă de tenis te poate duce cu gândul la anii ‘70, dar marca Artengo și-a dorit să rezolve o problemă elementară a pasionaților de tenis: confortul la impact.

Când se renunță la acest aspect, 50% dintre jucători ajung să aibă dureri la nivelul cotului și renunță la joc.

În acest sens, Artengo a decis să adauge straturi subțiri de lemn de balsa la rachetele ale căror proprietăți tehnice includ și reducerea optimă a vibrațiilor.

După aproape 2 de ani de cercetare și dezvoltare, a apărut conceptul SoftFeel, care combină grafitul și lemnul de balsa.

Vibrațiile sunt reduse cu 50% la fiecare impact, ceea ce înseamnă cu aproape de două ori mai mult decât rachetele concurente.

Toate acestea au contribuit la conceperea unei inovații care permite iubitorilor de tenis să practice acest sport cât de des își doresc, fără a-și face griji în privința accidentărilor!

Produsele Noastre ”Erou”

Brandul Artengo cuprinde multe produse inovatoare care aparțin și altor sporturi, precum setul de tenis de masă cu fileu reglabil Rollnet și setul cu instalare rapidă Easynet, pentru badminton. Scopul nostru este de a face sporturile practicate cu racheta accesibile oricui pasionat. Din acest motiv, suntem mereu deschiși să vă ascultăm opiniile cu privire la produsele noastre, astfel încât să le putem îmbunătăți în viitor.

Echipa Artengo

Echipa Artengo este formată din iubitori și practicanți de tenis care se ocupă constant cu testarea produselor pe teren, alături de utilizatori.

Mărcile create de Decathlon

Fiecare sport sau grup de sporturi dispune de o marcă pasiune, creată și deținută de Decathlon. Membrii echipei sunt sportivi pasionați și au ca viziune dezvoltarea celor mai bune produse pentru ca toată lumea să practice sport. În prezent, peste 40 de echipe ale mărcilor proprii sunt responsabile de proiectarea viitorului sportului fiecăruia.