Set 3 Perechi Şosete Lungi Tenis RS160 Negru Adulți

2799 LEI
8395032

Produs conceput pentru tenis (nivel începător). Şosete confortabile și rezistente.

Șosete cu un procentaj mare de bumbac, care asigură resitență și confort. Ideale pentru tenis (nivel începător), dar și pentru alte sporturi cu racheta. Se vând la set de 3 perechi.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 27 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Rezistența la frecare

Întărituri la vârf şi la călcâi, pentru un plus de rezistenţă în timp.

Reducerea frecărilor

Bumbac pieptănat fin la atingere, material flaușat în zonele de frecare.

Stabilitate

Material extensibil, în special în zona mediană și pe gambă.

Informații tehnice

Șosete confortabile, din bumbac

Bumbacul pieptănat este un material al căror fibre au fost alungite, pentru a da o flexibilitate mai mare materialului și o calitate mai bună. Șosetele de tenis concepute cu acest tip de material sunt mai elastice și mai confortabile. Întăriturile din zonele de expuse la frecare reduc supraîncălzirea piciorului în încălțăminte.

Susținere

Materialul din elastan asigură elasticitate şi susţinere optimă. Atenţie:
șosetele pot părea mai mici, dar acest lucru este cauzat de gradul mai mare de elasticitate. Rezistă la spălările repetate. Materialul elastic adăugat în zona mediană a piciorului asigură susținere.

Garanție

1 an

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Șosete 78% Bumbac, 20% Poliamidă, 2% Elastan

TESTE

Înainte de comercializare, șosetele Artengo sunt testate în laborator și pe teren. Testele din laborator au ca scop validarea următoarelor aspecte: nivel de toxicitate, rezistenţă la razele UV, rezistenţă la abraziune, deteriorare accelerată, rezistenţă la spălare. Testele pe teren sunt menite să valideze produsele noastre în condiţii reale de joc.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
1,17 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii