INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Imbracaminte schi de tura

7 produs produse

Ordonează după:

Îmbrăcăminte de schi de tură: protejați-vă de frig în toate condițiile.

Practica schiului de tură se face adesea în condiții extreme și, uneori, foarte schimbătoare în timpul zilei. De aceea alegerea îmbrăcămintei versatile este de o importanță capitală pentru a vă face să vă simțiți confortabil și să vă bucurați de împrejurimile somptuoase din jurul vostru. Pantalonii și jachetele noastre de schi pentru adulți sunt disponibile în diferite dimensiuni. De la 38 la 46 pentru bărbați și de la XS la L pentru femei. În ceea ce privește culoarea, sobrietatea este ordinea zilei, în timp ce jachetele sunt împodobite cu tonuri acide pentru doamne și tonuri naturale pentru bărbați.

Îmbrăcăminte de schi de tură: materiale impermeabile si calduroase.

Îmbrăcămintea noastră de schi de tură vă permite să vă confruntați cu temperaturi negative până la -20 ° C. În secțiunea de pantaloni, designul de poliamidă promovează o uscare rapidă a materialului textil, esențial dacă ninge sau transpiri. Parazăpezile blochează drumul spre intrarea zăpezii și au o deschidere cu fermoar pe lateral pentru confortul dumneavoastră. Acesti pantaloni prezintă, de asemenea, o excelentă rezistentă la apă. Apa alunecă pe suprafața materialului fără a fi absorbit datorită unui tratament efectuat pe fața exterioară a țesăturii. La jachetă, materialul este extensibil și respiră pentru a vă însoți într-un mod optim în efortul dvs. Foarte ușoară (aproximativ 400 g), are două buzunare mari pentru a vă depozita lucrurile în timpul coborârii. Tesatura ridicată pe suprafața interioară a mantalei facilitează utilizarea la temperaturi extreme.

Îmbrăcăminte de schi de tură versatilă.

Chiar și cunoașterea condițiilor meteorologice din ziua următoare, nu ușurează întotdeauna alegerea celui mai potrivit echipament, unul în care vă veți simți cel mai confortabil. Se presupune că hainele noastre se confruntă cu toate condițiile climatice. Zăpadă sau vânt? Gulerul înalt al jachetelor noastre și picioarele căptușite ale pantalonilor vă protejează corpul de friguri extreme. Soarele este în cale sau îți este cald? Partea de jos a pantalonii de schi permite circularea aerului și fermoarul jachetei noastre se poate deschide pentru a promova prospețime. Și dacă sunteți un fan al schiului de tură, nu ezitați să consultați și întreaga gamă de echipamente!.

Livrare

DECATHLON oferă un serviciu eficient de livrare. De asemenea, puteți utiliza sistemul nostru online de plăți securizate și serviciul post-vânzare de înaltă calitate.