Geacă Schi FR100 Bordo Bărbați

39999 LEI
8645976

Produs conceput pentru schi freeride (nivel începător). Asigură confort și căldură!

Practicați schi freeride în siguranță! 100% cusături etanșe, fermoare de ventilare, vatelină 150 g/m² (bust) și 60 g/m² (brațe), mesh 3D. Toate acestea pentru a asigura căldură și pentru a menține pielea uscată.

Culoare:

Vișiniu închis

Mărime: Ghid de mărimi
+ 399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Impermeabilitate

Membrană de 10 000 mm, 100% cusături etanșe, fermoar impermeabil.

Respirabilitate

Membrană respirantă RET 12, orificii de evacuare a transpirației.

Libertate de mișcare

Croială largă, pentru libertate de mișcare.

Căldură

Vatelina protejează de frig și orificiile de ventilare reglează temperatura.

Buzunare

5 buzunare:2 pentru mâini, 2 la piept (1 intern/1 extern), 1 buzunar pentru skipass pe braț.

Adaptare la conformație

Glugă reglabilă 3D, care se poate pune sub cască.

Reperare

Sistem Recco®, pentru a facilita căutările în caz de avalanşă.

Informații tehnice

Funcții complementare

Glugă sub cască, pentru a vă proteja la maximum și a vă asigura libertate de mișcare.Reglabilă în 3 dimensiuni, foarte simplu, grație unui element tanka, de strângere, situat în spatele capului.
Strângere la încheieturi și manșete, pentru a limita intrarea zăpezii în mânecă.Sistem de strângere în partea inferioară a jachetei și protecție anti-zăpadă.

Impermeabilitatea materialului

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 5000 mm rezistă la presiunea exercitată de 5000 mm de apă.

Tratament hidrofob

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (se recomandă la fiecare 3 spălări). Toate gecile impermeabile Wedze beneficiază de un tratament hidrofob.

Respirabilitate

Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară rezistenţa evaporativă la transfer numită RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât indicele RET este mai scăzut, cu atât materialul evacuează mai bine transpiraţia şi este mai respirant. De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 9 < RET < 12 = material foarte respirant / 12 < RET < 20 = material respirant / RET > 20 = material puţin sau deloc respirant.

Ce este un material cu membrană sau cu strat protector?

Stratul hidrofob este aplicat pe interiorul materialului, ceea ce conferă impermeabilitate şi respirabilitate. Membrana este un film plastic foarte fin (poliuretan), ceea ce conferă impermabilitate şi respirabilitate. Aceasta are avantajul că este flexibilă, mai uşoară, mai rezistentă şi mai respirantă.

Impermeabilitate/test duș

Această geacă a fost validată sub un test sub 60 l de apă/ m² / timp de 2 ore. Acest test reproduce condițiile unei averse la munte.

Cum se obţine un produs impermeabil?

Pe lângă respirabilitate, folosim şi soluţii tehnice (fermoare, orificii de aerisire, mesh...) ce îmbunătăţesc ventilarea globală a jachetelor sau pantalonilor pentru schi freeride. Acest sistem de ventilare permite reglarea temperaturii pe interior şi evacuează transpiraţia.

Reparare produs

Acest produs poate fi reparat (de exemplu, fermoare, cusături).Acest produs poate fi reparat (de exemplu, fermoare, cusături).

Ce este sistemul RECCO®?

100% din jachetele şi pantalonii Freeride sunt echipați cu un sistem RECCO®. Cu ajutorul tehnologiei RECCO®, puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată în zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO® nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO® este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp.

Tutorial spălare produs impermeabil

După fiecare utilizare, vă sfătuim să respectați protocolul din video-ul de mai jos, pentru a conserva caracteristicile tehnice ale produsului. Link: https://youtu.be/rh4GLwALgBM
După 3 spălări, vă recomandăm să reactivați tratamentul de hidrofobie, cu ajutorul unui spray reimpermeabilizant.

Alegerea corectă a mărimii

Modelul poartă mărimea L și măsoară 180 cm. Măsurile sunt următoarele: Circumferință talie: 85 cm.
Circumferință șolduri: 100 cm.
Circumferință piept: 100 cm.

Greutate

Cântărește 1.06 Kg pentru mărimea L.

Garanție

2 ani

Greutate

S : 1.06 kg
M : 1.11 kg
L : 1.21 kg
XL : 1.23 kg
2XL : 1.25 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeala principală 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală secundară 90.3% Polietilenă tereftalată, 9.7% Elastan Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Buzunar 76% Polietilenă tereftalată, 24% Elastan Material intercalat 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan Cuff 82% Polietilenă tereftalată, 18% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Asiguraţi-vă că produsul impermeabil este perfect uscat înainte de depozitare.

TESTE

Echipa de producţie este situată la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute-Savoie (Franţa). Concepem mereu produse simple şi tehnice. Produsele sunt apoi testate în condiţii normale de folosire, ceea ce permite îmbunătățirea continuă a acestora.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă Schi FR100 Bordo Bărbați
Geacă Schi FR100 Bordo Bărbați
Geacă Schi FR100 Bordo Bărbați
Geacă Schi FR100 Bordo Bărbați
Geacă Schi FR100 Bordo Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
37,92 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre