INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Cum îți alegi placa de snowboard?

 

Există foarte multe tipuri de plăci de snowboard și, dacă ești începător, poți veni în magazinele Decathlon și te vom ajuta să iei cel mai bun și potrivit articol pentru tine. Un aspect esențial atunci când alegi un snowboard ține de caracteristicele tale ca rider. Așadar, când alegi o placă trebuie să fii atent la mai mulți parametri, precum lungimea, forma, profilul și flexul, iar acestea sunt strâns legate de însușirile tale. Spre exemplu, dacă ești o persoană masivă, alege o placă mai lungă și mai rigidă. Totodată, placa trebuie aleasă în funcție de stilul de dat și locurile unde am vrea să o folosim. All-mountain este tipul de snowboard perfect pentru începători și pârtie, dar, spre exemplu dacă preferi senzațiile tale și îți dorești să explorezi pădurile atunci poți alege plăci freeride sau freestyle.

 

Care este îmbrăcămintea perfectă pentru snowboard?

 

În afară de snowboard, legături și o pereche boots, ai nevoie de o îmbrăcăminte adecvată. Poți opta pentru un set format din pantaloni și geacă sau poți alege de la raionul de combinezoane pe cel care îți place mai mult. La Decathlon, te așteptăm cu sute de articole sportive pentru femei, bărbați, dar și pentru sportivii mai mici. În plus, mereu avem reduceri la echipamente și accesorii, așadar nu îți nu îți face griji în privința bugetului pe care îl aloci pentru că sigur vei găsi produsul preferat la un preț irezistibil. 

 

Cum întreții placa de snowboard?

 

Pune foarte mult accent pe întreținerea plăcii și cumpără în fiecare sezon ceară care să protejeze placa împotriva abraziunii, dar și pentru a obține un grad de alunecare optim la temperaturi între -14°C şi -4°C. De asemenea, pe lângă ceară, adaugă în coș un fier pentru ceruire, indispensabil pentru snowboard.