LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZILE DE PESTE 200 LEI (EXCEPTÂND VOLUMINOASE ȘI BICICLETE)
Referință : 8484467
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
SCD GEAR & ACCESSORIES

Vestă Stabilizatoare Scufundare cu Butelie SCD 100 SUBEA

SUBEA
3.6/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 699,99LEI -%

de la

699,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
Concepută pentru scufundări (nivel începător). Vestă simplă și rezistentă! Vestă ideală pentru femei şi bărbaţi. Asigură confort şi libertate de mişcare!

Avantaje

Flotabilitate Flotabilitate: M =120N (sticlă oțel 15l)
Polivalență 1 inel pe umăr, pentru fixarea accesoriilor.2 buzunare laterale mari.
Rezistența la frecare Material: codura 1000d PES. Material cameră gonflabilă: poliamidă laminată.
Adaptare la conformație Bretele în formă de V, brevetate, adaptate atât femeilor, cât și bărbaților.
Greutate 3,1 kg pentru mărimea M.

Informații tehnice

Tip vestă

Vestă stabilizatoare, pentru scufundări (stab/BCD) SCD 100 de la SUBEA, cu acoperire bună: volumul de aer este repartizat pe toată suprafaţa acoperită a corpului. Asigură flotabilitate optimă și o susținere bună în poziție verticală. Acest lucru oferă mai mult confort la suprafaţă.
Vesta SCD 100 este confortabilă datorită conceperii sale şi reglărilor îmbunătăţite: ham cu chingă mare la nivelul abdomenului, chingă la piept şi bretele brevetate.

Vestă de stabilizare, cu bretele în formă de V, brevetate: concept Rgomoove.

Bretelele asigură susţinere optimă.
Forma bretelelor evită compresia pieptului, ceea ce permite ca aceasta să fie purtată atât de bărbați, cât și de femei. Chinga de prindere asigură reglarea uşoară a bretelelor.Pentru o reglare confortabilă se recomandă să trageţi chingile de la umeri spre şolduri, în sensul bretelelor, şi nu în jos.

Utilizare

Butoanele de purjare au fost deplasate mai în față (la nivelul pieptului și la nivelul abdomenului). Forma lor și culoarea galben fluorescent facilitează prinderea (scafandru sau binom). Deschiderile buzunarelor laterale sunt plasate mai jos, pentru acces rapid. Două orificii prevăzute pentru trecerea manometrului sau blocarea detentorului, pentru a-l avea mereu la îndemână.

Confort la purtare:întărituri matlasate!

Echipa Tribord a creat întărituri matlasate pe partea dorsală pentru confort şi amortizare la nivelul buteliei de oxigen.

Flotabilitate

Flotabilitatea vestelor de stabilizare SUBEA a fost crescută pentru această nouă versiune a modelului SCD100.
6015S =90N (butelie din oţel 15l)
M =120N (butelie din oţel 15l)
L =150N (butelie din oţel 151809 l)
XL =150N (butelie din oţel 15l)
Vesta SUBEA este conformă cu norma EN 1809: 2014 (cea mai recentă versiune).Au fost certificate în laboratorul DGUV -BG Bau, situat la Hans, Germania (European Notified Body n°0299).

Material

Vesta stabilizatoare Subea este realizată din materiale de înaltă calitate, testate în apă de mare şi în piscină. Material: codura 1000d PES.Material cameră gonflabilă: PA210 cu PU laminat.
Pe gulerul vestei se află mereu o etichetă ce indică mărimea. Pentru practicarea în cluburi a fost prevăzută o zonă pe umărul stâng sau pe buzunare, pentru scrierea mărimii. Vândută cu element direct system.

Sfaturi de întreținere consecventă

1/ Clătiți vesta cu apă curată. Insistați pe butoanele de purjare şi furtunul de umflare. 2/ Goliți apa din interior, cu ajutorul butonului de purjare. Este recomandat să nu rămână apă în interior. 3/ A se usca pe un umeraș mare, într-un loc ferit de soare.
Verificați în fiecare an vesta, pentru a observa orice semn de uzură. Umflați (cu gura) camera gonflafilă, așteptați 12 h și verificați să nu se dezumfle.

Revizie veste de stabilizare

Vesta trebuie verificată într-un atelier acreditat Subea cel puțin 1 dată la 2 ani. Serviciu Post Vânzare. https://support.decathlon.fr/plongee-fr-tp_20687

Recomandări de depozitare

Depozitați echipamentul de scufundări departe de sursele directe de căldură, care produc ozon (motoare electrice, aragazuri). Protejați de razele UV. În caz contrar, garniturile se pot degrada mai rapid, iar siguranța dumneavoatră este pusă în pericol. A se păstra într-un loc ferit de căldură şi de lumina soarelui.

Greutate

XS: 2,5 kg
S: 2,6 kg
M: 2,74 kg
L: 2,9 kg
XL: 3,29 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100.00% Poliamidă
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A nu se apropia de sursele de ozon. A se păstra într-un loc ferit de căldură şi de lumina soarelui.
Restricții de utilizare: Pentru scufundări este necesar un certificat de scafandru.
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.
Descoperiți cum să utilizați produsul
Descoperiți cum să utilizați produsul
Descoperiți cum să utilizați produsul

Angajamentele noastre

Aprobat de Toate vestele stabilizatoare au fost supuse testelor de utilizare (analiza Sintetică, Dinamică şi Biomecanică) realizate de către DAN Europe, în calitate de specialist şi consultant independent.DAN Europe (Divers Alert Network Europe) este o organizaţie medicală şi de cercetare internaţională fără scop lucrativ dedicată securităţii şi sănătăţii scafandrilor.
Testare produs Partener tehnic: Planet Ocean (centru de scufundări, 5 stele PADI) cu baza la Water Sports Center, Decathlon, Hendaye - Franța. Centrul foloseşte produse SUBEA pe tot parcursul anului. Echipa noastră de monitori participă la testarea produselor SUBEA: de la concepere cu echipele (șefi de produs, designeri, ingineri) la testele de uzură, cu ajutorul scafandrilor centrului.
Garanție Disponibilitate piese de schimb, esențiale pentru funcționarea optimă: 10 ani.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri