INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8605591
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
[EN] WOMEN GOLF PADDED JACKETS MILD WEATHER

Vestă Golf Ultralight Bleumarin Damă INESIS

INESIS
4.7/5
4.7/5

Culoare : Albastru negru

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 30/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 30/09/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 30/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru golf pe temperaturi cuprinse între 10 și 20°C. Vestă din puf și pene (certificate RDS*). Vestă foarte ușoară! Vestă călduroasă și compactă, care se poate depozita în husă. Ideală pentru jocul de golf.

Avantaje

Libertate de mișcare Fără mâneci și croială mulată, pentru a asigura libertate de mișcare.
Lejeritate Model damă: aproximativ 165 g pentru mărimea M.
Căldură Umplutură din puf și pene: unul dintre cele mai călduroase materiale naturale.
Compactare Împachetată, vesta ocupa un spațiu foarte mic (25x13x11cm).
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Avantajul umpluturii din puf și pene

Pentru această vestă umplută cu 85% puf / 15% pene, puterea de umflare este garantată la 660 CUIN (normă europeană). Puterea de umflare reprezintă capacitatea de izolare termică a penelor, prin reținerea unui anumit volum de aer. Cu cât penele se umflă mai mult (+ numărul de CUIN este mai mare), cu atât acestea ocupă mai mult spațiu, rețin mai mult aer și astfel izolează mai bine.

Informaţii mărime şi croială

Vestă pentru jocul de golf. Lungimea sa ajunge până deasupra taliei, asigurând libertate de mișcare în timpul swing-ului. Guler ajustat, fără a fi strâns. Prevăzută cu 2 buzunare cu fermoar, pe exterior și 2 buzunare pe interior, fără fermoar. Șnurul din buzunarul interior îți permite să atașezi husa astfel încât să nu o pierzi. În fotografie, modelul are înălțimea de 1,68 m și poartă mărimea S.

Cum se poartă vesta?

Vesta este polivalentă. Acesta poate fi purtată peste un tricou polo, un pulover sau o cămașă. Vesta asigură căldură. Aceasta este hidrofobă. Pe timp de ploaie, stropii de apă se vor scurge de pe material, în timp ce cauți un loc să te adăpostești sau te îmbraci cu un echipament impermabil.

Originea penelor și certificarea RDS

Puf certificat RDS (Responsible Down Standard). Sistemul nostru de trasabilitate ne permite să garantăm proveniența penelor, fiind în totală concordanță cu angajamentele noastre în privința materialelor responsabile. Furnizorii noștri își iau angajamentul de a utiliza doar pene de la rațele care au fost crescute pentru carnea lor și jumulite după sacrificare.

Recomandări de întreținere

Spălare:
Se poate spăla la mașină, la un program sintetic, la 30°. Adaugă 2 mingi de tenis și alte haine pentru a păstra nivelul de umflare a vestei. sunt indicate 2 cicluri de clătire și centrifugare ușoară.
Uscare:
Pentru a reda vestei volumul, se recomadă utilizarea uscarea automată, adăugând din nou cele 2 mingi de tenis. Dacă nu aveți mingi, există și o altă soluție. Pune vesta pe un umeraș și lovește-o în timpul uscării pentru a preveni lipirea penelor între ele.

Fermoar care nu se prinde în material!

Cel mai neplăcut moment: atunci când fermoarul se prinde într-un pliu al materialului. Am adoptat diferite soluții tehnice în ceea ce privește fermoarul, pentru a asigura o închidere/deschidere care să nu deterioreze vesta.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Umplutură
85% Puf de raţă cenușie, 15% Pene de raţă cenușie
Material principal
100% Poliamidă
Căptușeală
100% Poliamidă
Recomandări de întreținere A se spăla cu fermoarul închis. A nu se folosi balsam pentru rufe. Va recomandăm sa apelaţi la un serviciu de curățare pentru a întreţine produsul mai usor.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare Depozitaţi vesta la loc uscat şi ferit de umiditate.

Angajamentele noastre

Aprobat de Ne dorim ca produsele să fie evaluate și apreciate de jucătorii de golf.Ţinem cont de părerile şi sesizările făcute asupra produselor noastre, acţionând în consecinţă, pentru ca rezultatele testelor să fie satisfăcătoare.Astfel, puteţi consulta opiniile clienţilor noştri cu privire la acest produs. Puteţi chiar contribui la îmbunătăţirea produselor noastre, lăsându-ne părerile dvs.
Testare produs Echipa noastră de pasionaţi din Inesis Golf Park, din nordul Franţei. Tot anul concepem produse frumoase, simple și tehnice. Acestea sunt testate în condiţii de joc reale, pentru a putea îmbunătăţi permanent performanţele produselor.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri