INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8549430
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Trotinete Jr

Trotinetă cu cric MID 7 Albastru-Alb OXELO

OXELO
4.8/5
4.8/5

Culoare : ALBASTRU DESCHIS / ALB

Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 25/07/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/07/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a facilita deplasările urbane scurte (2km) și pentru plimbări. Adaptat pentru persoanele cu înălțimea cuprinsă între 1,25m-1,75m. Vă deplasați mai rapid decât pe jos! Trotinetă compactă și ușoară, cu roți mari. Ideală pentru plimbări, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 9-14 ani.

Avantaje

Calitatea deplasării 2 roţi de 175 mm din cauciuc PU. Rulmenţi ABEC 5. Frână pe roata din spate.

Informații tehnice

Reguli de siguranță pentru utilizarea trotinetei MID 7

La fel ca în cazul rolelor sau skateboardului, se recomandă purtarea de echipament de protecție (cască, genunchiere și cotiere). A se verifica înainte şi după fiecare utilizare pentru depistarea oricărui joc anormal, fisuri sau opriri fără motiv. Roţile şi rulmenţii sunt piese care se uzează: a se verifica şi schimba dacă este necesar.

Întreținerea trotinetei

Roţile şi rulmenţii sunt piese care se uzează. A se verifica şi schimba dacă este necesar. Piesele de schimb (pot fi comandate de pe decathlon.ro) prelungesc durata de viaţă a trotinetei dumneavoastră.

Cui se adresează trotineta MID 7?

Trotineta MID 7 este adaptată pentru persoanele cu înălțimea între 1,25m - 1,75m. Aceasta este un mijloc de transport practic și eficient: este foarte polivalentă, reglabilă în înălțime și bine echipată. Trotinetă ușor de transportat peste tot, ideală pentru deplasări prin oraș sau cu familia.

Această trotinetă este practică pentru deplasări în oraș?

Da. Această trotinetă Oxelo este pliabilă (dimensiune trotinetă pliată: 90 cm) și se reglează foarte ușor în înălțime. Se poate transporta pe umăr dacă este nevoie. Roți mari (175 mm), pentru a putea depăși cu ușurință obstacolele. Apărători de noroi (în față și în spate), pentru a proteja de apă și murdărie, în timpul deplasărilor pe timp de ploaie.

Tipuri de deplasări cu trotineta MID 7

Trotineta MID 7 a fost concepută pentru deplasări de până la 2 km. Pentru deplasări pe distanțe mai mari, se recomandată o trotinetă mai tehnică, cu roți mai mari, de exemplu. Greutate maximă utilizator: 100 kg.

Protecție pe timp de ploaie

Trotineta este prevăzută cu o apărătoare de noroi în spate, pentru a vă proteja de stropii de noroi, în cazul deplasării pe timp de ploaie.

Cum sunt testate produsele noastre ?

Toate trotinetele noastre sunt testate în laborator. În cadrul testelor, trotinetele sunt validate conform normelor europene în vigoare, dar sunt supuse și unor teste de uzură (de exemplu, o mașină acționează de 10 000 de ori sistemul de pliere al trotinetei, pentru a-l testa). Acestea sunt completate de teste pe teren, în condiții reale de utilizare. Rezultatul: un produs testat și aprobat!

Greutate

5,288 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Structură
100% Oțel
Mâner
100% Cauciuc - Cauciuc termoplastic (TPR)
Recomandări de stocare A se depozita departe de umiditate și soare.
Restricții de utilizare: Nu se recomandă pentru salturi şi acrobaţii. Maximum 100 kg.

Angajamentele noastre

Testare produs Conformă cu norma europeană pentru trotinete EN14619.
Garanție 2 ani, cu excepţia pieselor de uzură (roţi, rulmenți, frână, grip, mânere).

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri

Serviciile noastre

Trotinetă MID 7 Albastru-Alb
Întreținere și reparare.
Întreținere și reparare.
#