INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8383798
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Trotinete Freestyle

Trotinetă freestyle MF1.8 + Negru-Roșu OXELO

OXELO
4.6/5
4.6/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 26/07/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/07/2021 Gratuit
Produs conceput pentru a învăța primele trick-uri în skatepark (nivel mediu). Ideal pentru copiii cu vârsta între 9-12 ani. Trotineta ideală pentru trick-uri! Trotinetă rezistentă, grație furcii monobloc și practică, grație rulmenților de direcție IHC.

Avantaje

Calitatea deplasării Roți 100mm, core aluminiu, cu cauciuc "high rebond" PU 88A. Rulmenţi ABEC 7.
Durabilitate Furcă din aluminiu, grosime dublă, Y-bar din aluminiu 6061 T6 monobloc.

Informații tehnice

Care este diferenţa dintre o trotinetă freestyle şi una normală?

Diferenţele dintre o trotinetă freestyle şi una clasică sunt destul de asemănătoare cu cele dintre o bicicletă BMX şi una de oraş. O trotinetă freestyle dispune de un ghidon mai lat şi de roţi mai mici (şi deci mai uşor de controlat). Greutatea diferă (cea freestyle este mai uşoară) şi este mai uşor de manevrat: obiectivul este acela de a permite mişcările (ghidonul, de exemplu, poate efectua o răsucire la 360 de grade). În plus, trotineta freestyle este mai rigidă şi mai rezistentă.

Cum să aleg mărimea trotinetei freestyle?

Pentru a alege mărime potrivită pentru trotineta de freestyle, trebuie să vă asiguraţi că înălţimea ghidonului este la nivelul şoldurilor, astfel încât braţele să fie întinse, iar spatele drept.

Care sunt regulile de siguranţă pentru trotineta freestyle?

Atenţie! Trebuie să purtaţi un echipament de protecţie (cască, genunchiere şi cotiere) în timpul deplasărilor cu trotineta. Majoritatea accidentelor grave au loc în primele luni de utilizare: luați-vă timp să învățați mișcările de bază ale utilizării trotinetei pentru controlarea vitezei și frânării, în orice situație de urgență și pe orice tip de vreme (în special pentru teren umed).

Din ce material este concepută platforma?

Platformă (plată) din aluminiu 6061 T6 anodizat. Structură cu canale triple cu 4 linii de întărire, pentru o mai bună stabilitate şi alunecare. Ergonomie ce facilitează prinderea în mână a platformei, pentru realizarea de „grabs”. Dimensiuni: 110 x 500 mm.

Din ce este material este compus ghidonul acestei trotinete?

Y-bar (ghidon) monobloc din aluminiu 6061 T6 cu element de întărire. Avantajul oferit de aluminiu: este mai uşor decât oţelul. Dimensiuni = Ø 35,6 mm, H: 590 mm, L: 500 mm. Înălţime totală: 830 mm.

Care este mărimea roţilor?

Roți Ovelo cu diametrul de 100mm, core aluminiu cu cauciuc "high rebond" PU 88A. Roţile sunt montate pe rulmenţi 608Z ABEC-7 NMB, pentru o mai bună rezistenţă în timp.

De ce există roţi de mărimi diferite?

100, 110 sau 120 mm? Cu cât diametrul este mai mare, cu atât utilizatorul va câştiga mai multă stabilitate, ceea ce va permite o avansare mai rapidă. Greutatea echilibrează trotineta. O roată mai mare va fi, deci, mai grea şi mai dificil de manevrat în realizarea trick-urilor. Mărimea roţii se alege, deci, în funcţie de propriile obiective.

Ce tip de furcă este montată pe această trotinetă?

Furcă din aluminiu întărit T6. Compatibilă cu roţi cu diametrul de 100 sau 110 mm (sistem cu inel distanțier integrat). Inelul distanțier este situat între cei doi rulmenţi, pentru a micşora presiunea exercitată pe aceştia.

Cu ce tip de colier de strângere este prevăzută?

Colier de strângere cu 4 şuruburi din aluminiu 6061 T6.

Ce este un sistem de frânare flex brake?

Frâna „flex brake” este concepută pentru a-şi relua forma iniţială după fiecare impuls. Principala diferenţă în comparație cu o frână cu arc: limitează vibraţiile. Acest sistem nu permite uzarea la fel de rapidă a cauciucului roţii.

Cu ce tip de manșoane este echipată trotineta MF1.8+?

Manșoane TPR, striate, pentru o prindere bună.

Ce trebuie să observaţi pentru a verifica buna funcţionare a trotinetei?

A se verifica înainte şi după fiecare utilizare pentru depistarea oricărui joc anormal, fisuri sau colţuri ascuţite. Roţile şi rulmenţii sunt piese care se uzează: a se verifica şi schimba dacă este necesar. Piesele de schimb (pot fi comandate la atelierul Decathlon) prelungesc durata de viaţă a trotinetei dumneavoastră.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cadru
100% Aluminiu 6061
Roți pentru role
60% Poliuretan, 40% Aluminiu 6061
Ambalaj
100% Viscoză
Mâner
100% Cauciuc - Cauciuc termoplastic (TPR)
Șurub
100% Oțel
Main part
100% Oțel
Recomandări de stocare A se depozita departe de umiditate și soare.
Restricții de utilizare: Greutate maximă suportată: 100 kg.

Angajamentele noastre

Testare produs Această trotinetă respectă exigențele normei EN14619, care definește condițiile de siguranță și metodele de testare a echipamentului pentru sporturi cu roți.
Garanție Freestyle este un sport extrem, de aceea se recomandă verificarea și schimbarea componentelor uzate.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri

Serviciile noastre

Trotinetă MF1.8 + Negru-Roșu
Întreținere și reparare.
Întreținere și reparare.
#