INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8354732
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ACCESORII PLOAIE

Suprapantalon ploaie ciclism în oraș 300 Negru/Galben BTWIN

BTWIN
4.4/5
4.4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 22/05/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 24/05/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 24/05/2021 14,99LEI
Aveți nevoie de protecție în timpul deplasărilor cu bicicleta?Acest suprapantalon este conceput special pentru ciclism în oraș. Protecție încălțăminte integrată. Se îmbracă și se dezbracă ușor, grație fermoarelor.

Avantaje

Impermeabilitate Oferă protecție împotriva ploii timp de 2h. Cusături și fermoare 100% etanșe.
Utilizare Îmbrăcare uşoară datorită centurii şi părților inferioare prevăzute cu fermoar.
Compatibilitate Compatibil cu lumini, la nivelul gambei.
Compactare A trecut ploaia? Suprapantalonul se depozitează în buzunarul său interior.
Buzunare Acces rapid la buzunare, datorită fermoarelor.

Informații tehnice


Croială

Croială unisex, adaptată pentru ciclism urban, la poziția de pedalare.
Protecție încălțăminte integrată, pentru protejarea încălțămintei de ploaie.Poziționați elasticul protecțiilor pentru încălțăminte în spatele călcâiului, pentru o susținere bună în timpul pedalării.Pentru un plus de libertate de mișcare, dacă aveți nevoie să strângeți suprapantalonul, vă recomandăm să utilizați un accesoriu pentru strângerea acestuia.

Impermeabilitatea materialului

Impermeabilitatea materialului se datorează rezistenței și stratului protector, dar și cusăturilor etanșe. Rezistența materialului se măsoară prin presiunea apei, exprimată în mm pe coloana de apă (test conform normei ISO 811). Materialul nostru rezistă la presiunea exercitată de 2000 mm de apă. Produsul final este validat printr-un test duș realizat în laboratorul nostru, sub o ploaie de 60 l de apă /h/m², timp de 2 ore sau în condiții de averse medii.

Respirabilitatea materialului

Strat protector respirant (RET=12): limitează condensul. Pentru a ști dacă un material este respirant, i se măsoară rezistența evaporativă (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât rezistența este mai scăzută, cu atât materialul evacuează mai bine transpirația, deci este mai respirant.
De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 9 < RET < 12 = material foarte respirant / 12 < RET < 20 = material respirant / RET > 20 = material foarte puțin sau deloc respirant.

Compatibilitate cu lumini

Produsul dispune de un sistem de fixare pentru lumina VIOO CLIP, lumină ce se fixează oriunde și se desprinde foarte ușor. Cu lumină roșie, albă, în mod fix sau intermitent în funcție de preferințe, obțineți vizibilitate optimă până la 110 m. Se poate încărca prin cablu USB (vândut împreună cu VIOO CLIP), pentru autonomie (9h în mod intermitent, 4h30 în mod fix).

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliamidă
Material intercalat
100% Poliester
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se evita plierea produsului când este umed, pentru a evita riscul de condens și umezeală. A se usca după fiecare utilizare, înainte de depozitare.

Angajamentele noastre

Aprobat de Echipa care creează produsele se află la Lille (Franța), în centrul orașului, unde condițiile meteo variază de-a lungul zilei. Pe tot parcursul anului, realizăm produse noi, în urma unor cercetări amănunțite, pentru a face mai plăcut mersul pe bicicletă. De aceea, noi testăm fiecare produs alături de clienții noștri, pe teren și înainte de a fi introdus în magazin, pentru a testa și a îmbunătăți gama în situații reale.
Testare produs Produsul a fost validat în urma unui test sub duș, la 60 l de apă/ m² / h. Acest test recreează condițiile de averse medii. Benzile etanșe au o durată de viață de 2 ani, în condițiile unei utilizări consecvente (aproximativ de 3 ori pe săptămână)Pentru conservarea acestora, deschideți bine benzile cu arici situate în partea inferioară a suprapantalonului, pentru a evita frecările cu încălțămintea. Puteți utiliza un spray impermeabilizant după spălare.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri