INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8494024
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BEGINNER WOMEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Snowboard pârtie/all mountain SERENITY 100 Damă DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
4/5
4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 08/07/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 09/07/2021 Gratuit
Produs conceput pentru snowboard (nivel începător). Ideal pentru a progresa pe pârtie şi în afara ei. Torsiune flexibilă între picioare, pentru toleranță și manevrabilitate optimă! Asigură aderență optimă și stabilitate pe pârtie, datorită camber-ului clasic și nucleului din lemn.

Avantaje

Polivalență 70% pe pârtie, 30% în afara pârtiei, 0% snowpark.
Capacitate de manipulare Torsiune flexibilă: progresați ușor.
Flotabilitate Camber clasic, inserții la distanță de 10 mm, flotabilitate normală.
Stabilitate Camber clasic + torsiune flexibilă = aderenţă optimă şi alunecare uşoară.
Adaptare la conformație 142 cm: 1,57-1,65 m
146 cm: 1,61-1,70 m.
Rigiditate Nucleu din lemn, flex 6/10.
Toleranță Rocker mare și torsiune flexibilă, pentru a minimiza greşelile de canturi.
Calitatea deplasării Talpă din PE extrudat, pentru o alunecare bună.

Informații tehnice

Informaţii tehnice

Talpă sinterizată.
Nucleu lemn din plop de 20 millimetri
Număr de inserții: 8 + 8 (3 poziţii posibile pe fiecare legătură/ 40 mm între fiecare).
Poziţie recomandată: Setback: 10 mm
Mărime 142: Lăţime 276 mm. Centru 238 mm. Spate 276 mm
Rază 7,5 m.Distanța recomandată între legături: 490 mm.Mărime 146 cm:

Lăţime față 277 mm. Centru 241 mm. Spate 277 mm.
Rază 8 mDistanța recomandată între legături: 500 mm.Plăcile noastre sunt ceruite din fabrică și sunt gata să alunece.

Alegerea corectă a mărimii

Pentru o folosire pe orice tip de teren alegem o placă cu -15/-20 cm (de exemplu, o fată cu înălțimea de 1,66m poate să aleagă o placă între 151 și 146 cm).O mărime mai mică facilitează practicarea.Poate fi utilizată de persoane cu o greutate mai mică, în funcţie de înălţime.O mărime mai mare asigură stabilitate la viteză mare.
142 cm (30 - 60 kg) => 1,57 m - 1,65 m.
146 cm (40 - 70 kg) => 1,61 m - 1,70 m.

Mesajul responsabilului de produs

Snowboard ușor și accesibil, ideal pentru a progresa.
Pentru un raport cât mai bun calitate-preț, am îmbunătățit modalitatea de transportare. De aceea, snowboardul nu are legăturile atașate. Nucleul din lemn garantează o durată de viață mare pentru placă, dar și plăcere în timpul practicării.

Program/teren de utilizare

Placa Serenity 100 este ideală pe pârtii, pe toate tipurile de zăpadă.Flex şi torsiune flexibilă, camber clasic, dar puţin pronunţat, formă direcțională, dar fină:ideal pentru inițiere în snowboard. Aceste caracteristici asigură flotabilitate pe zăpada pulvăr și dinamism, pentru freestyle. Nucleul din lemn permite alunecarea optimă pe zăpadă tare.

Snowboard direcțional

Placa are o formă direcțională. Nu este simetrică: - partea din spate a plăcii este puțin mai îngustă decât partea din față,
- legăturile, dar și punctele de contact ale plăcii cu zăpada (setback) sunt împinse puțin în spate.Forma direcțională asigură aderenţă în viraje, un control bun al traiectoriei şi relansare la ieşirea din curbă.

Camber clasic

Camberul clasic este curbat spre vârf între cele 2 puncte de contact ale plăcii cu zăpada. Datorită elasticității sale, un camber clasic are efect de resort, asigurând aderență pe toate tipurile de zăpadă, dinamism la trecerea de pe un cant pe altul și relansare la ieșirea din curbă.

Flex 6/10:

Flex-ul plăcii reprezintă rigiditatea plăcii între partea din faţă şi cea din spate.Cel al acestui snowboard este de aproximativ 6/10 şi asigură flexibilitate şi toleranţă. Acest tip de flex este omogen atât în vârf (nose), cât şi la coadă (tail) şi asigură stabilitate în viraje. Pe de altă parte, la o viteză mare sau pe zăpadă foarte înghețată, acest snowboard nu poate lua viraje scurte.

Torsiune flexibilă şi toleranţă

Torsiunea este de aproximativ 4/10. Asta înseamnă că placa poate fi prinsă ușor în mână și permite pivotarea. Torsiunea flexibilă asigură puţină libertate picioarelor: piciorul din faţă poate fi îndoit călcâi/vârf, iar cel din spate vârf/călcâi. Greșelile de canturi sunt tolerate, ceea ce este foarte important pentru un începător.

Setback 10 mm

Punctele de sprijin ale plăcii nu sunt simetrice în raport cu centrul plăcii, ci decalate spre spate. Legăturile sunt decalate în mod egal în spate, la aceeaşi distanţă. Setback de 10 mm: recul clasic al plăcilor direcţionale. Acesta asigură viraje scurte și portanță optimă pe zăpadă pulvăr (greutatea apasă pe partea din spate a plăcii și vârful se ridică).

Legături recomandate

Cu legăturile Endzone 100, echipamentul placă+ legături va avea un design unitar.

Când se aplică ceară pe placa de snowboard?

Plăcile Wed'ze sunt ceruite din fabrică Necesită întreţinere constantă: se recomandă ceruirea la fiecare 5 utilizări, cel puțin 1 dată pe an: -fie la începutul sezonului, pentru alunecare optimă -fie la sfârșitul sezonului, pentru a hrăni talpa, lăsând ceara să pătrundă în profunzime pe tot parcursul verii (se depozitează, de preferință, cu legăturile în jos).

Calitatea deplasării: talpă extrudată

Talpă din polietilenă, formată prin 2 procedee diferite: - talpă extrudată, cu o anumită densitate de poliuretan. - talpă sinterizată, cu o densitate mai mare de poliuretan. O talpă extrudată aluneacă uşor şi rezistă în timp.

Ce înseamnă Wide?

O placă "Wide" este o placă mai mare decât cea normală, pentru a evita ca persoanele ce poartă mărimi mari, să nu atingă cu picioarele zăpada la viraje mai strânse.Măsurăm "Wide-ul" la lăţimea plăcii spre centru. La Decathlon, am definit:
- până la 245 mm: placă îngustă / mărimi 36 - 40
- între 246 mm - 255 mm: placă normală / mărimi 38 - 42
- între 256 mm - 265 mm: Mid Wide / mărimi 41 - 44
- începând de la 266 mm: Wide / mărimi între 43 - 49

0% Park: se pot face salturi cu această placă?

Da. 0% park înseamnă că acest snowboard nu are caracteristicile necesare pentru freestyle: placa nu este scurtă, nu este simetrică din față în spte, deci toate mișcările freestyle, rotirile sau salturile sunt posibile, dar nu puteți progresa.Pe de altă parte, pe pârtie și în afara pârtiei, puteți face salturi drepte când doriți.

Legăturile se pot fixa în magazine?

Da.
În fișa produsului, există un video care vă prezintă cum să montați legăturile pe snowboard, dar le puteți monta și în magazinele noastre.Trebuie să fiți atenți să reglați:
1. legăturile din față în spate, pentru ca bootsii să nu depășească mai mult degetele de la picioare decât călcâiul sau invers.
2. benzile de fixare, pentru ca aceștia să fie bine reglați.

Greutate placă

Mărimea 142:2369 g +/- 6%
Mărimea 146 : 2440 g +/- 6%

Greutate

142cm: 2,44 kg
146cm: 2,369 kg
+/-6%

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cadru
70% Lemn, 20% Fibră de sticlă, 10% Epoxy
Recomandări de stocare A se șterge canturile după utilizare, pentru a evita ruginirea. A se cerui o dată la 5 ieșiri. Depozitare vara: la loc ferit de razele soarelui. Puteți lăsa legăturile pe placă.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Aprobat de Pasionați de snowboard.
Testare produs Toate produsele Dreamscape by Decathlon sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri