INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8551261
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
COSTUME ÎNOT SURF ÎNCEPĂTORI FEMEI

Slip cu nod SOFY TOBI Verde Damă OLAIAN

OLAIAN
4.7/5
4.7/5

Culoare : Verde

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru surf (nivel începător), în valuri sub 1m. Slip decupat, ce se înnoadă în lateral, pentru a nu aluneca sub acțiunea valurilor.

Avantaje

Nu se deplasează în apă Design creat pentru o susţinere bună în valurile mici.

Informații tehnice

Surf practicat la nivel începător

Pentru surf practicat la nivel începător, în valuri mici (practicare ocazională). Echipa noastră a conceput o gamă mare de costume adaptate practicării ocazionale de surf și conformației dumneavoastră.

Conformație

Împreună cu sutienul în formă de triunghi culisant, slipul cu noduri laterale este ideal pentru practicarea de surf! Slip cu talie joasă. Se poate strânge în părțile laterale, pentru a asigura stabilitate în valuri.

Test de susținere în valuri

Costumele noastre de baie sunt concepute pentru a rezista sub acțiunea valurilor. Pentru a le testa, facem apel la un grup de practicante de surf, cu conformaţii diferite, care să urmeze protocolul testelor în bazin, în laboratoarele noastre de la Hendaye. Acest protocol are ca obiectiv reproducerea mişcărilor din timpul practicării de surf. Dacă rezultatele sunt bune, următoarea etapă este de a testa costumele de baie direct în mare.

Căptușeală

Slipul dispune de căptușeală, pentru a reduce efectul de transparenţă.

Reglare

Noduri laterale ce permit reglarea uşoară.

Mărimea materialului uscat şi mărimea materialului umed

Pentru a asigura susținere în apă, am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă.Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probați, pentru a vă asigura susţinerea potrivită în valuri. Elastanul îi permite costumului să se lase în apă.

OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce concepem un costum de baie, mergem să-l testăm direct în mare, pentru a verifica susținerea în valuri a acestuia.

O notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatori. O notă ABCDE este oferită pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produse de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri).

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
82% Poliamidă, 18% Elastan
Căptuşeală
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Restricții de utilizare: Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

Angajamentele noastre

Testare produs Produsul a fost testat în practică, la Hendaye şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri