Livrare gratuită la comenzile standard* de peste 200 lei
Referință : 8570268
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
MEN'S FREERIDE SKIS

Set schiuri freeride Rossignol Experience 94 Ti ROSSIGNOL

ROSSIGNOL
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 2.359,90LEI -%

de la

2.359,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
Produs conceput pentru schi freeride (nivel mediu). Schiuri puternice și stabile, în orice condiții de practică. Schiurile EXPERIENCE 94 Ti au fost concepute pentru a vă bucura de aventuri pe munte. Schiuri fabricate în Franța, pentru pasionați de freeride, nivel mediu.

Avantaje

Flotabilitate Rocker ALL-TERRAIN pentru alunecare optimă pe zăpadă. 94 mm în centru.
Capacitate de manipulare Sidecut progresiv pentru manevrabilitate în timpul virajelor.
Stabilitate Construcția Course LCT asigură stabilitate maximă.
Stabilitate Cant central din titan, pentru stabilitate.
Polivalență Nucleul HD asigură stabilitate și o utilizare ușoră pe orice tip de teren.

Informații tehnice

Structură

HD CORE TI
Noua construcție Course LCT (Line Control Technology) asigură un maximum de putere, energie și stabilitate, în orice condiții. Cantul central din titan limitează contra-flex-ul și asigură un control dinamic al traiectoriei și a virajelor. Nucleul HD asigură stabilitate și o utilizare ușoră pe orice tip de teren.

Legături

Legături de marcă Look, model NX12, DIN reglabil între 5-12. Reglabile de la 265 mm la 377 mm.Legăturile pe șine permit adaptarea centrării clăparilor pe schiuri, pentru o ajustare mai bună.Schematic: Cu cât plasați legăturile mai în față pe schi, cu atât acestea sunt mai dinamice iar virajele sunt mai scurte. Cu cât legăturile sunt plasate mai în spate, cu atât schiurile sunt mai stabile.

Linie laterală

132/94/122, rază de 18,5 mm pentru 187 cm.

Rezistenţă

Top Sheet întărit.Talpă neagră pentru reparaţii mai uşoare.

Pregătire

Schiuri ceruite şi ascuţite, gata să fie folosite. Canturi ascuțite la 89°.

Construcție din titan

Această construcție a trecut proba competițiilor. Fibra de sticlă asociată cu placa de titan asigură un plus de putere, de stabilitate și precizie în curbe.

Ce înseamnă rocker?

La un schi «rocker», vârful (uneori şi coada) se desprinde de sol mai devreme decât la nişte schiuri camber. Astfel, punctele de contact se deplasează spre centrul schiului. Suprafaţa schiurilor ce are contact cu zăpada este de asemenea redusă, ceea ce oferă o manevrabilitate şi portanţă mai bune. În viraje, cantul oferă o aderenţă bună pe zăpada îngheţată. Cu cât rocker-ul este mai lung, cu atât schiurile sunt mai ușor manevrabile.

Ce înseamnă camber?

Când punem schiurile pe pârtie, punctele de contact cu zăpada sunt situate aproape de vârf și de coadă. Centrul schiurilor (sub legături) se ridică ușor (camber). Cu cât camber-ul este mai lung și mai înalt, cu atât schiurile sunt mai stabile și mai reactive. Cu cât camber-ul este mai jos, cu atât schiurile sunt mai tolerante și mai ușor manevrabile.

Polivalenţă

60% pârtie, 40% orice tip de zăpadă.

Mărimi disponibile

Mărimi disponibile în magazin: 173 cm (internet),180 cm,187 cm.

Profilul schiurilor

70% camber 30% rocker ușor în vârf. Conceput pentru toate tipurile de teren și toate condițiile, noul rocker ALL-TERRAIN asigură un amestec mai echilibrat de precizie pe zăpadă tare și de dinamism pe zăpadă moale. Vârful, mai lung și mai progresiv, asociat rocker-ului din spate este ajustat, pentru performanță pe orice tip de teren și în orice condiții.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de întreținere A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se lăsa un spaţiu liber sub schiuri la depozitare, pentru a evita depunerea prafului şi a umidităţii.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri