DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 4981075
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
STICLE SCD

Set Butelie Scufundări Submarin 6 Litri / 230 Bari ROTH

ROTH
Decathlon
Conceput pentru scufundări cu butelie. Butelie de 6 L, din oțel, eficientă pentru scufundări scurte sau la o adâncime mică ! Ideală și pentru copii cu vârste începând cu 8 ani !

Avantaje

Capacitate Volum: 6 L.
Robinete atestate, 230 bari.
Polivalență 1 ieșire cu adaptor, pentru trecerea la DIN sau INT (consolă).

Informații tehnice

Butelie de scufundări Roth

- O butelie din oţel,
- Un robinet cu două ieşiri,
- Soclu din PVC,
- Mâner pentru transportare,
- Plasă de protecţie.

Soclu şi mâner

Soclul din PVC este adaptat diametrului buteliilor şi permite menţinerea în poziţie verticală. Orificiul prezent în partea inferioară permite evacuarea apei reziduale şi permite demontarea.
Mânerul de transportare este realizat din două părţi, ceea ce permite montarea şi demontarea lui fără a deşuruba robinetul.

Întreţinere:

A nu se repara prin sudare, nituire sau găurire, sau prin orice operaţiune ce include îndepărtarea straturilor sau temperaturi mai mari de 300 °C.

Întreţinere curentă

Clătiți cu apă dulce, după fiecare utilizare: inclusiv orificiul din zona inferioară. Astfel, se va îndepărta apa de mare şi nisipul şi se va evita abraziunea vopselei şi coroziunea timpurie. A se retuşa imediat zonele din care a sărit vopseaua.

Întreţinere periodică

Blocul este supus la controale periodice, impuse de legislaţia în vigoare din ţara de utilizare. Aceste controale trebuie să fie realizate de organisme sau persoane abilitate. (În Franţa, conform Hotărârii administrative din 15 martie 2000, inspecţia vizuală TIV trebuie refăcută

Depozitare

A se clăti cu apă curată şi a se şterge cu atenţie interiorul buteliei înainte de depozitarea produsului pe termen lung. -depozitarea buteliei în poziţie verticală, într-un loc uscat, curat şi cu temperatură moderată,
-păstrarea unei presiuni reziduale mici în interior, pentru a evacua praful şi condensul, care ar fi putut intra prin orificiul robinetului.

Recomandări 1/2:

A nu se umfla niciodată o pungă de ridicare atunci când robinetul nu are dispozitivul de detentă montat. - A nu se lăsa niciodată o butelie goală cu robinetul deschis. - A nu lăsa niciodată timp îndelungat în stropi de apă, în valuri sau în apa de pe fundul bărcii.

Recomandări 2/2

- A se păstra, pe cât posibil, o presiune reziduală a aerului din butelie, pentru evacuarea apei care ar putea pătrunde prin orificiul robinetului (dacă butelia a fost golită total în timpul scufundării, dispozitivul de detentă nu trebuie mişcat până la ajungerea la adăpost). -A nu se goli rapid, pentru a evita jivrajul robinetului şi condensul în interiorul buteliei.

Dimensiuni

Înălțime : 51,5 cm.Diametru 14 cm.

Greutate

7,1 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Structură
100.00% Oțel
Recomandări de stocare A se depozita în picioare cu un minim de presiune în interior (1bar) într-o zonă ferită de umezeală şi de căldură.
Restricții de utilizare: Buteliile trebuie testate la fiecare 2 ani.
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri