INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8496474
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Accesorii sporturi de echipă

Set 6 Conuri Essentiel 15 cm Galben KIPSTA

KIPSTA
4.8/5
4.8/5

Culoare : Verde Lămâie

Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 25/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 27/07/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/07/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru antrenamente de fotbal, practicate la club sau acasă. Diversificați antrenamentele! Datorită formei de săgeată, conurile rezistente și stabile indică într-un mod intuitiv direcția de urmat, pentru dinamizarea antrenamentelor.

Avantaje

Durabilitate Material flexibil, ce rezistă la deformare.
Stabilitate Aderență bună pe iarbă și pe teren sintetic, datorită striațiilor de la bază.
Învățare ușoară Formă de săgeată, pentru a indica direcția de urmat.
Vizibilitate Culoare fluorescentă, pentru vizibilitate până la 50 m.
Utilizare ușoară Ușor de depozitat și de strâns.Conurile se strâng ușor.
Concept eco Optimizarea consumului de material: reducerea cu 14% a impactului C02.

Informații tehnice

Conuri de antrenament din gama Essential

Datorită observațiilor de pe teren și numeroaselor discuții cu antrenori, am descoperit nevoile jucătorilor în ceea ce privește exercițiilor din timpul antrenamentelor: delimitarea terenului, obstacole de evitat. Pentru a răspunde acestor nevoi, am creat gama Essential: eficientă pentru antrenamentele jucătorilor de orice vârstă. Conurile de 15 cm sunt primele noastre produse din această gamă.

Identitatea gamei Essential

Am regândit designul gamei Essential. Obiectivul nostru a fost ca design-ul să exprime o direcție: jocul de texturi mat-strălucitor creează o săgeată. Acest motiv din gama Essential permite integrarea noțiunii de direcție, pe durata exercițiilor. Am acordat o deosebită atenție și siguranței, dar și vizibilității.

Design și mărimi mai intuitive

În funcție de categoriile de vârstă, antrenamentele cuprind diverse probe. David, responsabil testare produse Kipsta și antrenor de fotbal, ne explică: '' La categoriile de juniori, conurile de 15 cm pot fi folosite pentru a face probe de obstacole sau slalom. La adulți, acestea pot servi la delimitarea terenului. În plus, acestea au o formă intuitivă: pentru mai puține explicații. Copiii învață să se descurce singuri."

Fiabilitate și rezistență testată pe teren

Identitate vizuală unică, pentru un design intuitiv! Materiale rezistente în timp. Pentru a ne asigura de calitatea produselor noastre, le testăm pe terenurile de la Kipstadium, în Tourcoing și cu jucători U9, U10 și U11, la Lens. Astfel, ne putem da seama dacă produsele noastre sunt fiabile și rezistente.

Concepere ecologică

De-a lungul dezvoltării conurilor, reducerea impactului asupra mediului a reprezentat o miză majoră. Echipa de conceperea a produselor a studiat în detaliu volumul materialului utilizat, cu scopul de al optimiza, pentru a obține cel mai bun raport cantitate de material utilizat/rezistență. Datorită eliminării ambalajului, emisia de CO2 a produselor noastre s-a redus cu 14%.

Conuri stabile, pe teren sintetic sau iarbă

Pentru stabilitate pe gazon natural sau sintetic, echipa noastră de concepere a făcut o mișcare ingenioasă: am integrat la bază mici striații, care au același efect ca dinții unui pieptene. Firele de iarbă se prind în acești dinți și creează aderență. Simplu și eficient!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Structură
100% Polietilenă de densitate joasă (LDPE)
Recomandări de stocare Pentru o mai bună rezistență în timp, depozitați produsul într-un loc ferit de ploaie.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri