INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8552077
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Accesorii sporturi de echipă

Set 10 Triunghiuri Plate Antrenament Portocaliu KIPSTA

KIPSTA
4.6/5
4.6/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 29/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 30/07/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 30/07/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a delimita și marca terenul de joc. Triunghiuri pentru delimitarea terenului. Aceste pot fi folosite atât în interior, cât și în interior.

Avantaje

Durabilitate Triunghiuri plate din material flexibil, care rezistă la călcare.
Utilizare ușoară Formă plată, pentru a nu modifica traiectoria mingii.
Stabilitate Deschizătura din centrul triunghiurilor evită alunecarea.
Aderență Aderență pe toate tipurile de teren.
Concept eco Scădere de 10% a consumului de material. Fabricat în Franța.

Informații tehnice

Gama Essential: triunghiuri plate pentru antrenament

Datorită observațiilor de pe teren și numeroaselor discuții cu antrenori, am descoperit nevoile jucătorilor în ceea ce privește exercițiilor din timpul antrenamentelor: delimitarea terenului, obstacole de evitat. Pentru a răspunde acestor nevoi, am creat gama Essential: produse practice și accesibile, ce îndeplinesc o funcție majoră (marcare, țintire), pentru antrenamente eficiente și amuzante, indiferent de categoria de vârstă. Ideale pentru delimitarea terenului. Urmăriți gama!

Identitatea gamei Essential

"Triunghiuri plate fac parte din gama Essentiel, având acea formă reprezentativă, arcuită. Pentru a fi și mai bine identificate cu această gamă, triunghiurile au culoarea caracteristică, respectiv portocaliu fluorescent, care asigură cea mai bună vizibilitate, atât în interior, cât și în exterior."

Produs gândit pentru antrenamente atât în interior, cât și în exterior

Triunghiul plat este un obiect important pentru antrenamentele de fotbal deoarece permite delimitarea și marcarea zonei de joc. Materialul este flexibil și aderent pe terenul sintetic, dar devine alunecos pe terenurile exterioare, din cauza umidității. De aceea am conceput triunghiurile cu o deschizătură în centru, pentru a asigura jucătorilor o zonă aderentă și siguranță.

Fiabilitate și rezistență testată pe teren

Produsul nu este conceput pentru antrenamentele în sală. Triungiurile rezistă ghetelor cu crampoane? Produsul a fost testat în condiții extreme, în timpul antrenamentelor de rugby. Deși câlcate de nenumărate ori în timpul antrenamentelor, triunghiurile își păstrează forma și eficiența!

Concepere ecologică

"Deoarece ecologia se află în centru proiectelor noastre, reducerea impactului asupra mediului a reprezentat miza majoră pe tot parcursul conceperii triunghiurilor. Pe lângă optimizarea consumului de material și alegerea unui ambalaj reciclabil, am decis ca produsele să fie realizate în Franța, astfel reducând impactul asupra mediului al transportului. Rezultatul: 20% mai puține emisii de CO2."

Puteți încerca și antrenamentele propuse de aplicația DECATHLON COACH

Aplicația DECATHLON COACH a fost dezvoltată pentru a le oferi sportivilor sugestii pentru antrenamente și exerciții. După alergare sau mers, aplicația vă propune programe individuale de antrenament. Descărcați aplicația gratuit: https://www.decathloncoach.com/en/home/

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Main part
100% Butadien Stiren Etilenă (SEBS)
Recomandări de stocare Pentru o mai bună rezistență în timp, depozitați produsul într-un loc ferit de ploaie.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri