INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8496478
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Accesorii sporturi de echipă

Scară Antrenament fotbal Essential 3,20m Portocaliu KIPSTA

KIPSTA
4.7/5
4.7/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 19/06/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 21/06/2021 9,99LEI
Produs conceput pentru antrenamentele de fotbal. Scară pentru lucrarea coordonării pașilor. Ritmați-vă pașii! Produs esențial pentru reușita antrenamentelor de fotbal.

Avantaje

Durabilitate Material semi-rigid.
Stabilitate Nu se deplasează: materialul semi-rigid nu alunecă.
Vizibilitate Culoare fluorescentă, pentru vizibilitate pe teren.
Concept eco Esențializarea produsului și a ambalajului pentru a reduce impactul C02, cu 65%.

Informații tehnice

Scară de antrenament din gama Essential

Am creat acest produs în urma studiilor efectuate pe teren și a identificării nevoilor practicanților: delimitarea terenului, obstacole de evitat. Pentru a răspunde acestor nevoi, am creat gama Essential: eficientă pentru antrenamentele jucătorilor de orice vârstă. Folosită la antrenamente, scara le permite jucătorilor să își exerseze capacitatea de a evita obstacolele. Urmăriți gama!

Identitatea gamei Essential

"Atunci când am refăcut gama Essential, ne-am dorit să ne dinamizăm puțin produsele. Din acest motiv i-am acordat o funcție direcțională: fiecare element are formă de săgeată. Toate treptele scării sunt îndreptate într-o singură direcție. Scara este intuitivă și logică, ideală chiar și pentru cei mici. Sensul săgeților indică momentul în care jucătorul trebuie să accelereze și când trebuie să încetinească."

Dimensiunile și designul au fost gândite pentru antrenamente cât mai eficiente

Scara de antrenament Essentiel măsoară 3,20m lungime, iar cele 7 trepte se află la o distanță de 51 cm. Echipa vă explică de ce:"Dimensiunile scării și spațiile dintre trepte sunt perfect adaptate pentru copii. Ne-am dorit să creăm un produs accesibil, ușor de depozitat și de utilizat, pentru a nu pierde timpul pe parcursul antrenamentelor. "

Fiabilitate și rezistență testată pe teren

Forma intuitivă este importantă. Prioritatea din timpul antrenamentelor trebuie să fie progresul. De aceea, am testat scara, pentru a ne asigura că materialele sunt rezistente. Testul s-a desfășurat pe stadionul nostru Kipstadium, la Tourcoing.
Rezultat: scara nu s-a deplasat și nu s-a deteriorat în timpul exercițiilor.

David, responsabil de testarea produselor Kipsta, ne prezintă produsul

"Acest tip de scară este esențială pentru antrenamente. O coordonare mai bună, pentru a fi un fotbalist mai bun! Cu ajutorul acesteia, veți fi mai echilibrat și mai ritmat. Astfel, fiecare jucător își va putea găsi propriul ritm. Produs polivalent, adaptat pentru peste 80 de exerciții!"Trimitem un videoclip cu exerciții prin e-mail, imediat ce ați cumpărat."

Un produs conceput eco

De-a lungul dezvoltării acestui produs, reducerea impactului asupra mediului a reprezentat o miză majoră. Pentru această scară modulabilă, am esențializat fiecare element pentru a obține un accesoriu de antrenament, simplu și eficient. Greutatea produsului a fost redusă cu 250g și această scară este 99% din polipropilenă. În plus, ambalajul produsului a fost înlocuit cu unul din carton.

Puteți încerca și antrenamentele propuse de aplicația DECATHLON COACH

Aplicația DECATHLON COACH a fost dezvoltată pentru a le oferi sportivilor sugestii pentru antrenamente și exerciții. După alergare sau mers, aplicația vă propune programe individuale de antrenament. Descărcați aplicația gratuit: https://www.decathloncoach.com/en/home/

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cadru
100% Polipropilenă
Strap
100% Polipropilenă
Catarame
100% Alamă
Recomandări de stocare Pentru o mai bună rezistență în timp, depozitați produsul într-un loc ferit de ploaie.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri